LiquidStrm
>/dev/null
Ні.послуга нарізки платна?
Але нарізають не весь асортимент, певні позиції в них ідуть лише у пакуванні виробника, не можуть навіть напів врізати.
Ні.послуга нарізки платна?
Я якось стикнувся з тим, що відмовилися кусень свинини на 1кг врізати з мотивацією "там усього 1.3кг".не можуть навіть напів врізати.
Якась кубаса була, вже точно не згадаю назву.що за позиції, чому не можуть нарізати
Яйца оказались натурально мелкие и все в дерьме/помёте. Самовывоз не катит, спромогло на заказ только спец. предложения типа -200 на чек и +100 ББ. Итого заказал на 600, оплатил 400, сотку сегодня на ББ положили, терпимо.вже брав?
Доставка платная. Минимальный заказ 500грн.У мене з безкоштовною доставкою від 1800.
Зрозуміло. Я думав, що справжні свинорили за доставку не сплачують))Доставка платная. Минимальный заказ 500грн.У мене з безкоштовною доставкою від 1800.
якщо безкоштовна доставка від 1800 то це не значить що сума в чеку має бути 1800.Чи не могли б ви пояснити, будь ласка?
Звідки ви таке взяли? Саме сума зі знижками 1800 повинна бути.якщо безкоштовна доставка від 1800 то це не значить що сума в чеку має бути 1800.Чи не могли б ви пояснити, будь ласка?
це значить що сума товарів по звичайній не акційній ціні має бути 1800, а чек і на 700 буває привозять за 1 грн.
Звідки ви таке взяли?
А після натиснути на -оформити- повинна доставка бути безкоштовно.Спойлер