Сільпо

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Львів
не можуть навіть напів врізати.
Я якось стикнувся з тим, що відмовилися кусень свинини на 1кг врізати з мотивацією "там усього 1.3кг".

Вирішилося врізанням до 1кг кусня вагою 1.8кг.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
що за позиції, чому не можуть нарізати
Якась кубаса була, вже точно не згадаю назву.
Вони мають зошит з найменуваннями і кодами для ваги, і якщо там в них цей товар - не ваговий, вони його не ріжуть, тобто купити можна лише цілий вакумований шматок.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Яйця за 1 грн. через яйцівський клуб хтось вже брав? Які нюанси цього року? Самовивіз працює?

Don_Andrey

Офицер
Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Яйца оказались натурально мелкие и все в дерьме/помёте. Самовывоз не катит, спромогло на заказ только спец. предложения типа -200 на чек и +100 ББ. Итого заказал на 600, оплатил 400, сотку сегодня на ББ положили, терпимо.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Don_Andrey, А де це можна на 600 грн. онлайн-замовлення зробити? У мене з безкоштовною доставкою від 1800.

kvv

Місто
Рівне
Fanatik, на безкоштовну доставку ціни беруть без знижок/акцій + від регіону залежить ця мінімальна сума

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
kvv, Вибачте, не зрозумів це "на безкоштовну доставку ціни беруть без знижок/акцій". Чи не могли б ви пояснити, будь ласка?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro

kvv

Місто
Рівне
Чи не могли б ви пояснити, будь ласка?
якщо безкоштовна доставка від 1800 то це не значить що сума в чеку має бути 1800.
це значить що сума товарів по звичайній не акційній ціні має бути 1800, а чек і на 700 буває привозять за 1 грн.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Чи не могли б ви пояснити, будь ласка?
якщо безкоштовна доставка від 1800 то це не значить що сума в чеку має бути 1800.
це значить що сума товарів по звичайній не акційній ціні має бути 1800, а чек і на 700 буває привозять за 1 грн.
Звідки ви таке взяли? Саме сума зі знижками 1800 повинна бути.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Zevs7, спробував додати ті самі товари, у мене такого немає.
Поясніть магію.

Замовляю Сільпо регулярно і точно можу сказати, що безкоштовна доставка відштовхується від суми товарів в кошику по акційній ціні, а не по повній ціні. Тобто якщо, наприклад додати товари в кошик з перекресленою ціною 2000 грн, а по акції це буде 1200, то буде писатися, що доставка не за 1 грн. Це до того, що kvv вказав.

Місто
Київ
По каві то індивідуальна пропозиція(друга кава за 0.19коп.), так як в понеділок не дало використовувати знижку ,скасували замовлення(друга кава за 0.19 коп.)

Зверху