chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Пока видно, что "Вартість щомісячного обслуговування пакету послуг" ввели по тем продуктам, где есть кешбек.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Кочевник, ніякого немає, як і платного пункту "Вартість щомісячного обслуговування пакету послуг" у тарифах.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Кочевник, це плата, щоб збити цікавість користуватися кредитними грошовими коштами.
Якщо не користуватися В5, то вона їсти не просить, а ось Very Card 150 ₴ запитає за просто так.

Місто
Полтава
TAB Finance» написав, що на сайті банку оновили тарифи, але поки контакт-центр свою методичку не отримав.

У новій редакції тарифів на Very Card:

У тій же статті є згадування, що по Azure Card теж зміни, допоможіть знайти де вони на сайті ТАСу.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Чи правильно я розумію, що банк ще не відмовився від драконівських комісій і що тре не забути закрити картки до кінця травня?

Місто
Львів
Чи правильно я розумію, що банк ще не відмовився від драконівських комісій і що тре не забути закрити картки до кінця травня?
саме так. Сьогодні пішов і закрив всі картки в Таскомбанку. Рахунки буде закрито через 45 днів. Щоб не платити то як вони сказали треба мати зарплатний проєкт або кредитний договір або депозит на 20 тис грн. Ну і напевно ще додаткові умови які треба також виконувати.

Місто
Львів
Взято з ТГ каналу Картковий клуб:
Отже, принаймні для себе я все з'ясував. Поспілкувався зі службою підтримки і...наприкінці місяця твердо вирішив закрити VeryCard. Нехай спочиває з миром, а я спочину від цього дурного банку. Звісно, частково, бо ще є Ізібанк...

Отже, розставляємо крапки над "і".
Для кредитної картки, щоб не знімалось 150 грн, дійсно потрібно АБО оборот 5000 грн власних коштів, АБО депозит на 20000 грн, АБО виконання однієї з переліку вимог.
Не бачу сенсу це робити, Вєрка не вартує таких зусиль.

Питання: "А якщо на Вєрці немає власних коштів, а лише кредитні, спишеться 150 грн?" - Відповідь: "Так, за рахунок кредитного ліміту".
Питання: "А якщо залишок на карті нуль, ні кредитних, ні власних? Не заганятиме в овердрафт?" - Відповідь: "Ні, але як тільки на ній з'являться якісь кошти, одразу відбудеться списання"
Питання: "А якщо заблокувати картку? Погасити заборгованість в нуль - і заблокувати до кращих часів?" - Відповідь: "Це не допоможе, все рівно спишуть з рахунку".
Питання: "З 1 червня вводяться зміни до тарифів, коли буде перше списання?" - Відповідь: "У червні й буде. Десь приблизно 10-го числа".

Коротше, я подумки вказав точний напрямок, куди цьому ТАСу йти (за кораблем). Ще два тижні користуюсь, виводжу кешбек на карту, погашаю в нуль і через гарячу лінію подаю заяву на закриття. Чого і вам раджу. При такому розкладі ця карта не вартує 150 грн.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Манагер у відділенні казав, що лиш завтра їм почнуть проводити тренінг, що казати клієнтам.
Поки йдуть консультації)

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Тобто ексспорт/саксеси кредитки/дебетки поки не зачепило, а азур разом з вєркою тудой.
Сегодня нет, завтра зацепит. Пошли они за кораблем.
По телефону закрывать счета не захотели, написал заяву, сфоткал, наложил КЕП и отправил им на почту. Через три дня карты исчезли из т2ю, счета, надеюсь, тоже закроются.

• Like
Реакції: cat

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Наскільки я розумію, то через тас2ю картки не закриваються? Ех, а жаль

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Сегодня нет, завтра зацепит. Пошли они за кораблем.
По телефону закрывать счета не захотели, написал заяву, сфоткал, наложил КЕП и отправил им на почту. Через три дня карты исчезли из т2ю, счета, надеюсь, тоже закроются.
Если исчезли - уже хорошо. Потом через 45 дней придёт SMS "Шановний Влад Батькович! Ваш рахунок 2620...6666 успішно закрито".
Но это не защитит от последующих реклам, типа "возьми кредит наличными!". Их всё ещё будут присылать по sms или в viber.
Наскільки я розумію, то через тас2ю картки не закриваються? Ех, а жаль
Так через 044 можна. Або через 0-800. Я перевірив особисто - це реально працює.

Місто
Хмельницький
Ну карту закрити швидко. Але ж рахунок тільки через 45 днів закриється. А плата ПА150 за "пакет".

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
alibob Мені на гарячій лінії сказали, що рахунок після успішного формування заявки одразу перейде в так званий "ПЕРЕДЗАКРИТИЙ СТАН" і далі вже комісії не мають списуватись.
Те ж саме мені казали і в Sense bank відносно дебетних карток.
У випадку з ТАСом думаю можна для підстраховки виконати умови для безкоштовності в цьому місяці і до 31 травня подати заявку на закриття рахунку. Тоді мабуть точно нічого не знімуть.

Зверху