Таксофони — зниклий вид зв'язку

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Певно, найбільш розчарованою з цього була моя доця. Їй 3,3 роки й у нас була традиція, підходити до таксофонів й дзвонити один одному:
Таксофон був так низько, що дитина досягала?

А взагалі ті лічені рази, що колись юзав таксофон, робив це через силу, думаючи лиш про те скільки всього огидного могло торкатись тієї слухавки, а тепер до мого вуха і майже до рота. Того давати це дитині, ще й коли це не терміново... сурово...

gen

Місто
Київ
Lorn,

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Певно, найбільш розчарованою з цього була моя доця. Їй 3,3 роки й у нас була традиція, підходити до таксофонів й дзвонити один одному:
Таксофон був так низько, що дитина досягала?

А взагалі ті лічені рази, що колись юзав таксофон, робив це через силу, думаючи лиш про те скільки всього огидного могло торкатись тієї слухавки, а тепер до мого вуха і майже до рота. Того давати це дитині, ще й коли це не терміново... сурово...
Слухавка на довгому дроті, крім того, ми у шапці й під контролем дорослого.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
А вовремя отключили, так бы был потенциальный источник заразы.
Кстати, в некоторых городах вешают коробки чисто для связи с экстренными службами:
sos.jpg

Місто
Киев
А вовремя отключили, так бы был потенциальный источник заразы.
Кстати, в некоторых городах вешают коробки чисто для связи с экстренными службами:
Переглянути вкладення 29422
У нас нет в Украине линии «112» для чего-то подобного.

Но в Киеве есть подобная «коробка» для вызова полиции.

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
На входе в рынок видел красный ящик вызова помощи, так там все экстренные службы, включая 104.
Если бы 112 был общий для всех служб было бы удобнее.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
  • Like
Реакції: idea
Місто
Бровари
knedlyk, звісно є. У Києві з'єднує з поліцією, якщо інша ситуація, то перекидають дзвінок на інші служби.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Конкретно устройство на фото звонит в охранную службу при горсовете, а те, если нужно, приезжают или переадресовывают звонок куда надо.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
А там ещё работают:
С 1 января в Беларуси перестали действовать таксофонные карточки, которые нужно было вставлять в сам таксофон. Впрочем, совсем-совсем карточки не отменили: остались действовать так называемые сервисные карты, которые никуда вставлять не надо. dev.by припомнил историю телефонных карточек и редких моделей таксофонов в стране.

MxmBls

Заблокирован
Місто
Ταυρική→Qırım→Крым→Крим→Crimea
А на РФ навіть є основою держпрограми з усунення цифровогї нерівності (УЦН), куди йдуть 1,2% з усіх телеком-послуг. На практиці виглядає десь так (дивитися самий початок):

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Зверху