Тарифи «IT Всесвіт» (2025)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
ТарифIT Всесвіт БазовийIT Всесвіт СтандартIT Всесвіт ПреміумIT Всесвіт MNP
Міська нумерація (оплата за місяць)посилання на сайтпосилання на сайтпосилання на сайттільки для переходу по MNP
Контракт (оплата за місяць)посилання на сайтпосилання на сайтпосилання на сайттариф діє 6 місяців
Передплата (оплата за 30 днів)посилання на сайтпосилання на сайтпосилання на сайтпосилання на сайт
Абонентська плата120 грн200 грн350 грн99 грн/30 днів
Дзвінки на мобільні, фіксовані та Інтертелеком1000 хв2000 хв3500 хв750 хв/місяць
Дзвінки в мережі Інтертелеком понад пакетбезлімітбезлімітбезлімітбезліміт
Дзвінки на мобільні, фіксовані понад пакет0,5 грн/хв0,5 грн/хв0,5 грн/хв0,5 грн/хв
Інтернет10 000 МБ20 000 МБ35 000 МБ7 500 МБ
Інтернет понад пакет0,1 грн/МБ0,1 грн/МБ0,1 грн/МБ0,1 грн/МБ
SMS50 шт100 шт150 шт50 шт
SMS понад пакет0,5 грн/шт0,5 грн/шт0,5 грн/шт0,10 грн/шт на IT, 0,5 грн/шт на інші мережі
Тарифікаціяпосекунднапосекунднапосекунднапосекундна
Вартість підключення (для передплати не стягується при активації стартового пакета)35 грн35 грн35 грн0 грн

Причина: +MNP
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Помітив, що мій тариф тепер названий:
Тарифний план:
IT Всесвіт Базовий (бонус) Питання: що за бонус? Або де сам бонус? Як зрозуміти ту назву?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Тарифний план:
IT Всесвіт Базовий (бонус) Питання: що за бонус? Або де сам бонус? Як зрозуміти ту назву?
IT Всесвіт Базовий (бонус) як я зрозумів з досвіду що приставка (бонус) це перший безкоштовний місяць, тобто на нових стартових пакетах такий тариф, більше різниці не має

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Тарифний план:
IT Всесвіт Базовий (бонус) як я зрозумів з досвіду що приставка (бонус) це перший безкоштовний місяць, тобто на нових стартових пакетах такий тариф, більше різниці не має
Дякую. Я купував старт. пак на Розетці і там перший місяць входив в оплату пакету. То виходить, що я за нього сплатив. А вони рахують, що першу сплату подарували?

Місто
київ
також купував пак на розетці, с данним номером не вийшло навіть тг для роботи зарееєструвати, не кажучи вже про все інше - тому не рекомендую.

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Тарифний план:
Бонус - за 120 грн давали Два СП, на каждом оплачен первый месяц.

Вкладення

• изображение_viber_2025-11-10_11-22-10-032.png
    изображение_viber_2025-11-10_11-22-10-032.png
    11.2 КБ · Перегляди: 19
  • Like
Реакції: moby
Місто
Киев
В начале 1 был старпак, все было аналогично. Позже по 2 пошло чтоб хоть как-то "работу" показать. Бонус подразумевается что в ЦОА обналить деньги невозможно, потому что это бонусный счет. В ином случае, какой-то недодилер мог набрать по дилерской цене условных 1К старпаков, потом со всем этим добром заявится в ЦОА = профит.

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
В начале 1 был старпак, все было аналогично. Позже по 2 пошло чтоб хоть как-то "работу" показать. Бонус подразумевается что в ЦОА обналить деньги невозможно, потому что это бонусный счет. В ином случае, какой-то недодилер мог набрать по дилерской цене условных 1К старпаков, потом со всем этим добром заявится в ЦОА = профит.
Чёрное Свынорыльство в Чёрную Пятницу.
Post automatically merged:

У кого-то начали блокировать исходящие звонки, если не снята абонплата?
На контракте так всегда было.

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
На контракте так всегда было.

В лучшие годы, на контракте (на прямых номерах точно), при не оплате пакета, входящие работали, кажется, до 10 числа. Дальше, приходили только SMS с текстом "Вам звонили с номера..".

Місто
Одеса
Поповнив рахунок вчора , 130 грн на рахунку , абонента плата не знялася. Що набрати щоб знялася ? Техпідтримка в телеграм не відповідає.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Поповнив рахунок вчора , 130 грн на рахунку , абонента плата не знялася. Що набрати щоб знялася ? Техпідтримка в телеграм не відповідає.
дивно, має автоматом зняти одразу коли сумма є

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Що набрати щоб знялася ?
Похоже, вы преступник.Для того, чтобы доказать обратное, вам надо обновить данные и связаться с оператором. Для этого надо пройти небольшой квест предоставить свои личные данные.фишка интера

Місто
Киев
Нет таких комбинаций, только через тех поддержку попросить "обнулите счет". 3 кнопки в билинге нажмут и все снимет. Такое редко, но бывает.

Місто
Киев
Возможно у вас тариф, с большим размером абонплаты.

Місто
Одеса
Возможно у вас тариф, с большим размером абонплаты.
Оператор написав що абонплата успішно знята .

• Like
Реакції: moby
Зверху