Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 25.06.2025
Актуальні тарифи Київстар

LOVE UA:

Все Разом:

LOVE UA:

Все Разом:

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Виходить хто повівся в середу на "переходьте вже", втратив три місяці скидки...
Наверное у всех индивидуально.
У меня на Базе скидка на 12 оплат.
При чем здесь База, я о посте в котором рекомендовалось срочно переходить на Свободу, пока не закрылся доступ.

Місто
Львів
На Базовому передплаті є суперсила «додаткова сім карта». Дана акція на безкоштовну суперсилу наче діє до кінця червня, після цього дана суперсила стане платною і сім-карта перетвориться в «тикву» якщо не продовжити платно?

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Виходить хто повівся в середу на "переходьте вже", втратив три місяці скидки...
Наверное у всех индивидуально.
У меня на Базе скидка на 12 оплат.
При чем здесь База, я о посте в котором рекомендовалось срочно переходить на Свободу, пока не закрылся доступ.
Не все экстрасенсы, и что под словосочетанием "хто повівся в середу" подразумевается именно какой то конкретный пост, тем более в среду могли сотни, а то и тысячи повестись, и в каждого были свои конкретные предложения по разным тарифов.
А по поводу закрытия - это спецтарифы и переход в них могут закрыть без предупреждения в любой день.

Місто
kyiv
На Базовому передплаті є суперсила «додаткова сім карта». Дана акція на безкоштовну суперсилу наче діє до кінця червня, після цього дана суперсила стане платною і сім-карта перетвориться в «тикву» якщо не продовжити платно?
Детальніше про суперсилу, та джерело де вказано що це акційна суперсила?

Акційні лише суперсили Безлім.
SIM для другого телефона, SIM для планшета - входять до тарифу ніби на постійній основі.

Зверху