Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 25.06.2025
Актуальні тарифи Київстар

LOVE UA:

Все Разом:

LOVE UA:

Все Разом:

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кочевник, це до якості? Якість вона така. Навіть Фрегат на відстані всього лише 1 кілометра дуже відрізняється. Тут навіть нема про що сперечатися.
Post automatically merged:

Та і взагалі в мене локація де 4ж на рівні одного мегабіту, але це не говорить що так по місту ......

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Вітаю!
Маю запасний номер з тарифом "Київстар Комфорт 2018"(зараз абонплата 200 грн) на якому є пропозиція перейти на LOVE UA Свобода з першими 3 недо-місяцями за 100 грн(далі по 150 грн), номером не користуюсь, лежить на екстренний випадок - що порадите, чи переходити на Свободу(пропозиція до сьогодні, тобто читаю що можуть більше не запропонувати) чи не дьоргатись і залишатись при своєму?
П.С. при переході треба сплачувати абонку?
Дякую!
Доповню - сьогодні пропозиція з переходом на LOVE UA Свобода не пропала, а навпаки збільшилась до 6 оплат)

Місто
Львів
сьогодні пропозиція з переходом на LOVE UA Свобода не пропала, а навпаки збільшилась до 6 оплат
Глянув у себе - теж з'явилася така пропозиція на актуальному LOVE UA Базовому за 125 грн/28 днів, роздумую чи то не перейти?
Наразі стримує лише ще діюча до 7.07 Суперсила безлім.

Місто
Львів
Бляха чим далі тим гірше у них з тарифами. Тепер дивлячись на зміни у кс і водафон, з лайфом ніби не так і погано
Я також шкробаю голову, що робити. З "ВАШ регіон" рано чи пізно, але зженуть. Домашній інтернет від Київстар не потрібен. МНП - не варіант, всі близькі на Київстарі. В ідеалі, пасувало б перейти на "Базовий Контракт" за спецпропозицією.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, я поки є «Ваш регіон» і є користувачем київстар, та й то не точно. У мене вінегрет абонентів і поки була суперсила безлм дзвінків було ок. Далі дивлюся все ж в бік лайф, бо за 250 грн маю в разі вчасного поповнення нормальну кількість інтернет(враховуючи безлім на той же епл мюзик) і 1500 хв на ворога, чого жоден оператор за цей прайс не дає Плюс знову ж, паскудна робота вольти і во-вайфай. Вимкнення 3ж і тому подібне…

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Бляха чим далі тим гірше у них з тарифами. Тепер дивлячись на зміни у кс і водафон, з лайфом ніби не так і погано
А відколи це в жлобостара нормальні тарифи?? Звісно якщо не їсти другого то і жлобостар пайдьот, за одне те що вони намертво прив"язують до своєї мережі я їхніми тарифами не користуюсь лишились тільки на вхідні дзвінки.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
nikolaevich, ну ваш регіон нічого так тариф. Ціна і наповнення, навіть тепер непогані, вже не кажучи про час, коли він вийшов. Але от бісить навіть та опція, що авторизація аймесидж 10грн, коли той же лайф робить це через інет безкоштовно. «Вам звонили» за гроші, хоча воно і не треба би було, але через криву роботу во-лте і во-вайфай ти ніколи інакше не дізнаєшся хто тобі звонив. Якщо вимкнути вольту-привіт 2ж

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
nikolaevich, ну ваш регіон нічого так тариф. Ціна і наповнення, навіть тепер непогані, вже не кажучи про час, коли він вийшов. Але от бісить навіть та опція, що авторизація аймесидж 10грн, коли той же лайф робить це через інет безкоштовно. «Вам звонили» за гроші, хоча воно і не треба би було, але через криву роботу во-лте і во-вайфай ти ніколи інакше не дізнаєшся хто тобі звонив.
Звідки ти знаєш мій регіон?? то що написано в профілі ще нічого не значить.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
nikolaevich, вже нема. Тому так
Post automatically merged:

Kladoff, він вже підняв тарифи і викотив нові плани. Сподіваюсь до кінця року на штиль. Та й не будуть же вони Максі чи Мега рубати, котрому кілька місяців від народження

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Я також шкробаю голову, що робити. З "ВАШ регіон" рано чи пізно, але зженуть. Домашній інтернет від Київстар не потрібен. МНП - не варіант, всі близькі на Київстарі. В ідеалі, пасувало б перейти на "Базовий Контракт" за спецпропозицією.
Попробуй зробити шиномонтаж та перейти на все разом легкий контракт за 220 грн міс. до 01.12.2026 року

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
вже підняв тарифи
Він вже давно підняв тарифи. Так три місяці зараз це давно, тому що війна, тому що осьо за вікном в мене було два приліта. Найближчі три місяці я чекаю нового підвищення до Листопада гарантовано.

Місто
Львів
Далі дивлюся все ж в бік лайф
Ну, таке собі. 50 грн. різниця з Київстаром а мінусів для мене більше:
- погане покриття в місці проживання та місці служби;
- відверто мало хвилин для звиклих розмов, бо рідня/друзі на Київстарі: я по внутрішній наговорюю в місяць 1000+ (не наговорюю, більше слухаю дружину);
Попробуй зробити шиномонтаж та перейти на все разом легкий контракт за 220 грн міс. до 01.12.2026 року
А далі будуть умови звиклого "ВСЕ РАЗОМ Легкий Контракт": 300 грн?

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
перейти на все разом легкий контракт за 220 грн міс. до 01.12.2026 року
А далі будуть умови звиклого "ВСЕ РАЗОМ Легкий Контракт": 300 грн?
Ну ты оптимист конечно.
Аж на 1,5 года пытаешься заглянуть?, во время войны...

Зверху