Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 25.06.2025
Актуальні тарифи Київстар

LOVE UA:

Все Разом:

LOVE UA:

Все Разом:

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Як щодо пересилання гігабайт них файлів? Це моветон?
Ні, не моветон. Але в рамках мобільного інтернету це не зовсім комільфо, ІМХО.
+ я не розумію, що можна пересилати на 300Гб в місяць. Працюю дистанційо.

на hdrezka супер сили немає)
А оце зрозуміло)) Дивно що КС не заблокував і досі всі ці помийки. Наче ж була вказівка?!

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Дивно що КС не заблокував і досі всі ці помийки. Наче ж була вказівка?!
Якби навіть Київстар заблокував, то воно через VPN, напевно, працює.
Потому что так по дебильному написать - это надо очень постараться.
А інформацію щодо наповнення тарифів Київстар бажано читати уважно. Тому що кількість гігабайт мобільного інтернету Київстар пише тепер головоломками.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Споживати варєз сотнями і сотнями гіг через vpn?)) Мусьє знає толк в ізвращеніях :)
Мені здається підписка Netflix, на місяць, вийде дешевше і продуктивніше.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Споживати варєз сотнями і сотнями гіг через vpn?)) Мусьє знає толк в ізвращеніях
Це лише припущення. Я не користуюсь заблокованими сервісами.
Маю свій сайт вже 16 років. Київстар його заблокував у 2022 році. Довелося купити новий домен .com і відмовитися від домашнього інтернету Київстар.
Зараз є лише контрактний тариф Київстар. Ціна невелика, тому поки що користуюся.

Місто
Днепр
Вітаю!
Маю запасний номер з тарифом "Київстар Комфорт 2018"(зараз абонплата 200 грн) на якому є пропозиція перейти на LOVE UA Свобода з першими 3 недо-місяцями за 100 грн(далі по 150 грн), номером не користуюсь, лежить на екстренний випадок - що порадите, чи переходити на Свободу(пропозиція до сьогодні, тобто читаю що можуть більше не запропонувати) чи не дьоргатись і залишатись при своєму?
П.С. при переході треба сплачувати абонку?
Дякую!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
використав 70гб інтернету. У місяць для комфорту мені треба 300гб
Не знаю 300 то дуже багато, треба кожного вечера заліпати фільми та спорт. В для цього є провід. 80 гіг на місяць, то дуже комфортно. І футбол можна глянути і фільми. Звісно не кожен день
Post automatically merged:

Для подібних сервісів провід. Ти ж розумієш що мобільні мережі не для фільмів

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
видали сьогодні ось таке, вже без ДІ
Они ещё вчера "таке" выдали:
Также сегодня появился ещё один новый контрактный тариф для индивидуального предложения: "Базовый Контракт" (АП 250, 50 ГБ, 250 минут на другие сети + в некоторые страны, 100 смс)

Місто
Львів
на роботі у перерву або в нічну зміну кінчик подивитись?
І не лише на роботі. Я знаю орендоване помешкання у центральній частині Львова, куди не підведений провідний інтернет, бо квартирантам його не потрібно. Фільми та серіали дивляться у 480-720p з моб. безліміту KS на дисплеях своїх ноутбуків та телевізорі 24". І все їх влаштовує.

Місто
Житомир
Телефон
Samsung Galaxy A35 5G
Підтверджую, сьогодні в МКС обидва пропонує підключити замість "Магніт 2024 Контракт". Враховуючи, що на офіційній сторінці з тарифами їх немає, то це нова лінійка тарифів для спецпропозиції замість "Бази" та "Свободи", як вже раніше писали

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Менеджери КС є серед редівців. Вони почули наше незадоволення новими тарифи з ДІ та видали сьогодні ось таке, вже без ДІ
Ну да, 2 общедоступных с ДИ и штук 5 по спец предложению.

Місто
Київ
Споживати варєз сотнями і сотнями гіг через vpn?)) Мусьє знає толк в ізвращеніях :)
Через власний VPN цілком можливо

Не знаю 300 то дуже багато, треба кожного вечера заліпати фільми та спорт. В для цього є провід. 80 гіг на місяць, то дуже комфортно. І футбол можна глянути і фільми. Звісно не кожен день

Ну і нафіга мені платити за провідний інтернет якшо мобільний дає таку саму швидкість?. Якщо дивитися фільми у високій якості і відео,то гігабайти швидко йдуть. А ще можна ігри покачати.

Місто
Кишинёв
Через власний VPN цілком можливо

Ну і нафіга мені платити за провідний інтернет якшо мобільний дає таку саму швидкість?. Якщо дивитися фільми у високій якості і відео,то гігабайти швидко йдуть. А ще можна ігри покачати.
Проаідний стабільніший.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ну і нафіга мені платити за провідний інтернет
Нафіга мені платити у магазині, якщо я можу пронести повз охорону... Дивіться який я розумний Хлоп. Розумію що в тебе там свій Мопед, але не треба його тулити в кожній темі.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Kladoff, Так, про мєжду дрочім, не зважаючи на те, що я шнурковим інтернетом користуюся майже 18 років, в жодній з 6 моїх локацій інтернет від КС був недоступний. Хоча основний номер більше 23 років - КС... Ну такоє собі...

Зверху