Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 18.08.2025
Актуальні тарифи Київстар

LOVE UA:

Все Разом:

Все Разом:

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Дивно що КС не заблокував і досі всі ці помийки. Наче ж була вказівка?!
Якби навіть Київстар заблокував, то воно через VPN, напевно, працює.
Потому что так по дебильному написать - это надо очень постараться.
А інформацію щодо наповнення тарифів Київстар бажано читати уважно. Тому що кількість гігабайт мобільного інтернету Київстар пише тепер головоломками.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Споживати варєз сотнями і сотнями гіг через vpn?)) Мусьє знає толк в ізвращеніях :)
Мені здається підписка Netflix, на місяць, вийде дешевше і продуктивніше.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Споживати варєз сотнями і сотнями гіг через vpn?)) Мусьє знає толк в ізвращеніях
Це лише припущення. Я не користуюсь заблокованими сервісами.
Маю свій сайт вже 16 років. Київстар його заблокував у 2022 році. Довелося купити новий домен .com і відмовитися від домашнього інтернету Київстар.
Зараз є лише контрактний тариф Київстар. Ціна невелика, тому поки що користуюся.

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Вітаю!
Маю запасний номер з тарифом "Київстар Комфорт 2018"(зараз абонплата 200 грн) на якому є пропозиція перейти на LOVE UA Свобода з першими 3 недо-місяцями за 100 грн(далі по 150 грн), номером не користуюсь, лежить на екстренний випадок - що порадите, чи переходити на Свободу(пропозиція до сьогодні, тобто читаю що можуть більше не запропонувати) чи не дьоргатись і залишатись при своєму?
П.С. при переході треба сплачувати абонку?
Дякую!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
використав 70гб інтернету. У місяць для комфорту мені треба 300гб
Не знаю 300 то дуже багато, треба кожного вечера заліпати фільми та спорт. В для цього є провід. 80 гіг на місяць, то дуже комфортно. І футбол можна глянути і фільми. Звісно не кожен день
Post automatically merged:

Для подібних сервісів провід. Ти ж розумієш що мобільні мережі не для фільмів

Andruha

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
видали сьогодні ось таке, вже без ДІ
Они ещё вчера "таке" выдали:
Также сегодня появился ещё один новый контрактный тариф для индивидуального предложения: "Базовый Контракт" (АП 250, 50 ГБ, 250 минут на другие сети + в некоторые страны, 100 смс)

Місто
Львів
на роботі у перерву або в нічну зміну кінчик подивитись?
І не лише на роботі. Я знаю орендоване помешкання у центральній частині Львова, куди не підведений провідний інтернет, бо квартирантам його не потрібно. Фільми та серіали дивляться у 480-720p з моб. безліміту KS на дисплеях своїх ноутбуків та телевізорі 24". І все їх влаштовує.

Місто
Житомир
Телефон
Realme C71
Підтверджую, сьогодні в МКС обидва пропонує підключити замість "Магніт 2024 Контракт". Враховуючи, що на офіційній сторінці з тарифами їх немає, то це нова лінійка тарифів для спецпропозиції замість "Бази" та "Свободи", як вже раніше писали

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Менеджери КС є серед редівців. Вони почули наше незадоволення новими тарифи з ДІ та видали сьогодні ось таке, вже без ДІ
Ну да, 2 общедоступных с ДИ и штук 5 по спец предложению.

Місто
Київ
Споживати варєз сотнями і сотнями гіг через vpn?)) Мусьє знає толк в ізвращеніях :)
Через власний VPN цілком можливо

Не знаю 300 то дуже багато, треба кожного вечера заліпати фільми та спорт. В для цього є провід. 80 гіг на місяць, то дуже комфортно. І футбол можна глянути і фільми. Звісно не кожен день

Ну і нафіга мені платити за провідний інтернет якшо мобільний дає таку саму швидкість?. Якщо дивитися фільми у високій якості і відео,то гігабайти швидко йдуть. А ще можна ігри покачати.

Місто
Кишинёв
Через власний VPN цілком можливо

Ну і нафіга мені платити за провідний інтернет якшо мобільний дає таку саму швидкість?. Якщо дивитися фільми у високій якості і відео,то гігабайти швидко йдуть. А ще можна ігри покачати.
Проаідний стабільніший.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ну і нафіга мені платити за провідний інтернет
Нафіга мені платити у магазині, якщо я можу пронести повз охорону... Дивіться який я розумний Хлоп. Розумію що в тебе там свій Мопед, але не треба його тулити в кожній темі.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Kladoff, Так, про мєжду дрочім, не зважаючи на те, що я шнурковим інтернетом користуюся майже 18 років, в жодній з 6 моїх локацій інтернет від КС був недоступний. Хоча основний номер більше 23 років - КС... Ну такоє собі...

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кочевник, це до якості? Якість вона така. Навіть Фрегат на відстані всього лише 1 кілометра дуже відрізняється. Тут навіть нема про що сперечатися.

Та і взагалі в мене локація де 4ж на рівні одного мегабіту, але це не говорить що так по місту ......

Останнє редагування:
Зверху