Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 16.07.2025
Актуальні тарифи Київстар

LOVE UA:

Все Разом:

LOVE UA:

Все Разом:

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Як з'ясувалось голодування і на контракті допомогає. Був тариф LOVE UA Безлім Контракт за 200 грн. Призупинив номер на місяць, запропонували Старт Контракт за 175 грн. хоча до цього найдешевше що пропонували був Базовий Контракт за 250 грн. Наповнення в принципі влаштовує, тариф хоч не суттєво, але подешевше і поновіше, відповідно можливо довше не буде змін.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A 72
Як з'ясувалось голодування і на контракті допомогає. Був тариф LOVE UA Безлім Контракт за 200 грн. Призупинив номер на місяць, запропонували Старт Контракт за 175 грн. хоча до цього найдешевше що пропонували був Базовий Контракт за 250 грн. Наповнення в принципі влаштовує, тариф хоч не суттєво, але подешевше і поновіше, відповідно можливо довше не буде змін.
А скільки коштує призупинення на контракті? На який час можливе призупинення? Вхідні смс та дзвінки при цьому працюють? Дякую.

Місто
Николаев
Телефон
XIAOMI REMI 9 PRO
Доброї ночі. 31 серпня закінчується знижка 15 % на абонплату. Які на сьогодні є варінти як отримати щось аналогічно? Тариф Контракт, Love UA (200UAH). Дякую за підсказки.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Михася 10% на 6міс, більше оператор не дасть. Або подавати на мнп, можливо щось там буде, або старт контракт тп 175грн, або ті ж 15%

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Morino, з мого досвіду, останнім часом перестали взагалі давати знижку. Кажуть що у вас і так дешевий тариф (Love UA Контракт, 200 грн/міс).

Просто для мого поточного профілю використання київстар, на жаль, найкраще підходить, тому валити не варіант, хоча, з таким відношенням до абонентів, дуже хочеться.

Місто
Радивилів
Roman_UA, відверто кажучи Київстар - це сама дорога контора, зараз 200 грн це мінімальна ціна за новий тариф, це норма, але враховуючи що у вас їх три, тоді звичайно треба клянчити, можливо подивитись в сторону ЛС, за умови надійного покриття.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Київстар - це сама дорога контора, зараз 200 грн це мінімальна ціна за новий тариф,
Вы наверное несколько последних лет находитесь в анабиозной спячке, иначе бы знали, что на сегодня самый дешевый тариф на контракте 300 грн., на прп 350 грн.
И по отношению к этим тарифам, тариф Roman_UA, за 200 грн., да еще с ДИ - просто шара.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
дешевый тариф на контракте 300 грн., на прп 350 грн.
Мне на предоплате часто предлагают новий тариф, гораздо дешевле указаного.
Он же
Ви можете підключити цей тариф, тільки якщо отримали спеціальну пропозицію
а не доступный для любого желающего.
Еще есть тарифы или спец цены по мнп, но пойти и купить - 300/350 грн.
Все эти "предложения" - это как кинуть собаке кость, что бы не гавкала.

Місто
Николаев
Телефон
XIAOMI REMI 9 PRO
Київстар - це сама дорога контора, зараз 200 грн це мінімальна ціна за новий тариф,
Вы наверное несколько последних лет находитесь в анабиозной спячке, иначе бы знали, что на сегодня самый дешевый тариф на контракте 300 грн., на прп 350 грн.
И по отношению к этим тарифам, тариф Roman_UA, за 200 грн., да еще с ДИ - просто шара.
Нові тарифи так, а хто користується з 2003-2008 року Vodafone(UMC) та КC є інші варіанти. І питання не в тому що клянчити знижку чи сидіти на дешевому тарифі, а в тому що мати стаж на одному номері активний і оператор це все бачить. Зокрема раніше хто пам'ятає на КС була знижка на абонплату в залежності від стажу (до 15 відсотків доходила). Тому логічно хтось готовий оплачувати 350-400. В хтось хоче мати інший варіант із пелюшкою наприклад.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Roman_UA , мені так теж сказали на база контракт, один оператор взагалі не хотів, а другий теж сказав як і вам, але кажу може добре перегляньте, почекав 3хв на лінії, і каже можна 10% на 6міс, та думаю беру.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Morino, вони ще так цікаво говорять, що можемо для вашого номеру зробити знижку Х відсотків, оформляти? Наче є більш кращий вибір :dash1: . Взагалі не розумію такого підходу (точніше зрозуміло, що це вигідно оператору), коли потрібно самому постійно телефонувати і випрошувати цю знижку (яка, можливо, навіть не покриває час, витрачений на дзвінок до оператора). Чому не дати її через мкс як акційну пропозицію або через якусь програму лояльності? Питання риторичне...

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Вот у меня сейчас скидка закончилась, по нескольким номерам. И, если честно, звонить и выпрашивать с неясным результатом желания нет. На то и расчет.

В прошлый раз по почти всем номерам дали 15%, а на одном упёрлись и дали 10%. Хотя все тарифы одинаковые, по 200 грн. То есть 10 грн. скидки зажали.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Morino, вони ще так цікаво говорять, що можемо для вашого номеру зробити знижку Х відсотків, оформляти? Наче є більш кращий вибір :dash1: . Взагалі не розумію такого підходу (точніше зрозуміло, що це вигідно оператору), коли потрібно самому постійно телефонувати і випрошувати цю знижку (яка, можливо, навіть не покриває час, витрачений на дзвінок до оператора). Чому не дати її через мкс як акційну пропозицію або через якусь програму лояльності? Питання риторичне...
Диваки ви, хто вам буде пропонувати знижки як ви справно платите абонплату і навіть не пробуєте змінити оператора хоча б на деякий термін, ви його не зміните бо печетесь за номер і оператора, дохолєри таких, не буду міняти бо до мене ніхто не подзвонить або аргумент то цеж треба роздавати номер другий всім щоб знали що то я телефоную, годуйте далі київстар, я змінив і пересадив всіх своїх на другого і ні грама не шкодую.

Зверху