Тарифи контракту «4G» 2018 (архівні)

Місто
Самар/Дніпро
Це архівні тарифи, їх не можна підключити. Актуальні тарифи за посиланням
Тариф 4G Екстра 2018 буде закритий з 27 по 29 квітня 2024 року (переводять на LOVE UA Рух Контракт)
Тариф Київстар 4G Extra+ 2018 буде закритий з 1.12.2024р.

ПакетКиївстар 4G Extra+ 2018 (діє до 01.12.2024)
Абонплата грн./міс
375
Дзвінки в мережі
0
Iнтернет
Безлiм
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Польщі, Італії, Німеччини, Чехії, Росії
500 хв/міс​
SMS на українські номери
500 SMS​
SIM для планшета
0 грн/міс​
Київстар ТБ Light
0 грн/міс​

Причина: Посилання на тариф змінено
Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
wildf0x, даже учитывая оплату в тридцатку такой кульбит очень выгоден.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Stiv, чисто теоретично, перехід на дешевші тарифи в Київстара коштує (якщо я не помиляюсь) 30 гривень. Навіть якщо буде доступний перехід потім - це не означає, що безкоштовно. Безкоштовно на дешевший тариф переходять тільки ті, хто мігрував з передплати на Екстра. А ти вже хочеш по другому колу йти.

Я і не думаю переходити на тариф за 95 грн., я відповів Captain, що мене тариф влаштовує, бо я користуюсь ДІ, а в тарифі за 95 грн. ДІ не входить в абонплату.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Kladoff, не факт, у випадку, якщо не буде зворотнього переходу. І попадати щомісяця в 155 заради сумнівної вигоди...
Stiv, жодних, абсолютно жодних заперечень. Це я так, на всяк випадок.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
але зараз в Мій Київстар мені не доступний перехід на 95 грн
у випадку, якщо не буде зворотнього переходу
А чому оператор в онлайні каже, що "якщо тариф буде в доступний для підключення (для всіх людей тобто) то перейти в нього буде можливо". Кому вірить? Зараз же тариф Київстар 4G доступний а у Stiv чомусь ні.
Далі. Перехід в більш дешевий тариф коштує 30 грн якщо в Мій Київстар переходить. А в ЦОА Київстар кажуть, що якщо до них звернутись то перехід безкоштовно. А оператор в онлайні каже що в будь-якому випадку 30 грн. Кому вірить?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Пропонують перейти з тарифа Київстар 4G (95 грн) в тариф Київстар 4G Екстра (155 грн) з акцією без першої абонплати. Чи вдасться потім повернутись на старий тариф за 95 грн? Місяць безкоштовно а потім назад на старий тариф.

Мені 4рази таке пропонувал, подзвонив до оператора сказав що взагалі від контракту хочу відключитись, в результаті дали знижку, тепер моя ап 85.50

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
А чому оператор в онлайні каже, що "якщо тариф буде в доступний для підключення (для всіх людей тобто) то перейти в нього буде можливо". Кому вірить? Зараз же тариф Київстар 4G доступний а у Stiv чомусь ні.
Далі. Перехід в більш дешевий тариф коштує 30 грн якщо в Мій Київстар переходить. А в ЦОА Київстар кажуть, що якщо до них звернутись то перехід безкоштовно. А оператор в онлайні каже що в будь-якому випадку 30 грн. Кому вірить?

Можливо у вересні стане доступний мені тариф за 95 грн., коли абонплату почне знімати, зараз нічого не знімає. Також як варіант, це приєднання до мобільного номеру ДІ, в меню послуг написано, що підключений Все Разом (підключали в ЦОА). Треба, щоб той хто на такому ж тарифі, глянув в Мій Київстар, чи доступний перехід на 95 грн.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Вирішив повестись на пропозицію без першої абонплати і подав заявку. Видало "Дякуємо, чекайте підтвердження по SMS". Ніяких змін в архіві заявок і в зміні назві тарифа, що очікується перехід з наступного місяця, ні SMS. Як було так і залишилось. Тоді, на випадок глюка ще раз повторив процедуру: в розділі Акції ще раз натиснув підключити. Каже що "Ви вже використали цю пропозицію". І все висить запрошення підключитись в Київстар Екстра 4G без першої абонплати.
Так мене переведе з 1 вересня в Київстар Екстра 4G чи ні? Раніше, коли міняв тариф в архіві заявок і в назві тарифа це було видно заздалегідь.

Місто
Самар/Дніпро
Captain, у замены по акции немного другой механизм - в Мой Киевстар не отображается заявка. Но! Если позвонить по 477 в разделе "Замена тарифа" будет говориться "Вы уже подали заявку". Там же можно её и отменить

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
У мене теж не було в архіві заявок перехід на даний тариф через акцію. Що зробиш, так працює білінг Київстара. Я в оператора уточнив чи заявку прийняло, сказали, що прийняло, але в Мій Київстар її не буде видно.

Місто
Харьков, Донецк, Днепр
Телефон
МТС, Киевстар, Life
Тоже волнует этот вопрос. Сейчас тариф Киевстар 4g Extra за 155грн, с акционной абонкой в 95грн первые два месяца. Второй месяц подходит к концу, как теперь перейти на тариф с меньшей абонкой и сохранить интернет сим пару?
При переході на інший тариф послуга "інтернет SIM пара" не відключається?

Місто
Знаменка
Captain,
Cavitos, не отключается. переходил в начале этого месяца. все работает. на 1е число месяца обязательно, чтоб положительный баланс был для снятия абонки за сим пару

Місто
Самар/Дніпро
как теперь перейти на тариф с меньшей абонкой и сохранить интернет сим пару?
Просто в новом тарифе снимет 1 числа 15 гривен за Интернет СИМ- пару. При необходимости можно в конце месяца не закрыть, а приостановить на срок до 90 дней

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
не факт, у випадку, якщо не буде зворотнього переходу. І попадати щомісяця в 155 заради сумнівної вигоди..
Всегда можно закрыть один контракт, и открыть новый. Да - сложности, но кто сказал, что экономия обещает вам комфорт?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Kladoff, так знижка на Екстру до 95 гривень - при першій міграції з передплати, чи я помиляюсь? А якщо з нуля пілключитись до контракту - загальні умови. Чи не так?
Бути контрактним абонентом і постійно змінювати номер - як на мене це дуже несерйозно.

Shuler

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi 4Х (КС "Киевстар Звонки 50" + VF "Red Business L")
так знижка на Екстру до 95 гривень - при першій міграції з передплати, чи я помиляюсь?
Всё верно.
А якщо з нуля пілключитись до контракту - загальні умови. Чи не так?
Абоненты других украинских операторов могут начать обслуживание в сети «Киевстар» с новым номером и пользоваться пакетом услуг по акционной абонплате – всего 95 грн/мес, которая действует в течение месяца подключения и следующего календарного месяца.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
wildf0x, у всех разные предложения о чем и разговор

Місто
Кропивницький
Мигрировал на контракт, пополнил в магазине на 200 грн через айбокс, но на счету так и осталось -95 грн, это норм или нет?

Зверху