Тарифи контракту «Smart» (2020) (архівні)

Місто
Новомосковськ/Дніпро
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.
Тарифи діють по всій території України. Обсяг послуг нараховується 1-го числа кожного календарного місяця.
З 01.05.2024 закривають тариф Smart+ (переведення на "LOVE UA Рух Контракт")
Тариф​
Пакет послуг на місяць
250
375
600
1200
Дзвінки в мережі​
Безлім
Безлім
Безлім
Безлім
Iнтернет​
25 Гб​
Безлiм
Безлiм
Безлiм
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Італії, Польщі, Німеччини й Чехії​
250 хв/міс​
300 хв/міс​
1000 хв/міс​
3000 хв/міс​
SMS на українські номери​
120 SMS​
300 SMS​
1000 SMS​
3000 SMS​
50 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
50 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​

Соцмережі та месенджери без обмежень
Соцмережі та месенджери без обмежень - Спілкуйтесь та діліться враженням у включених соцмережах та месенджерах, без тарифікації трафіку через офіційні додатки:
Instagram, Facebook, Twitter, Tinder, Pinterest, Viber, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, Skype, WeChat, Tango, Snapchat, iMessage, Google Hangouts, LinkedIn, Waze, Google Maps

Вільна музика, Відео на ходу та Ігри без обмежень
Вільна музика Слухайте будь-яку музику з включених сервісів без тарифікації трафіку через офіційні додатки:
Apple Music, Звук, YouTube Music, SoundCloud, Deezer, Google Play Music, Spotify, Радіо Київстар
Відео на ходу Дивіться улюблені фільми, серіали та ТВ-канали з включених сервісів без тарифікації трафіку через офіційні додатки:
YouTube (включаючи YouTube Kids), Київстар ТБ, Megogo, Oll TV, Divan TV, 1+1 video, Netflix, Amazon Video
Ігри без обмежень Грайте в популярні ігри й відвідуйте світові платформи геймерів без тарифікації трафік через офіційні додатки:
Call Of Duty Mobile, Twitch, Steam, Minecraft, World Of Tanks Blitz

Вартість послуг понад тарифний обсяг
Мобільний інтернет після використання мегабайтів (щоденно 10 пакетів по 100 МБ)10 грн/пакет
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Італії, Польщі, Росії, Німеччини, Чехії1,50 грн/хв
Дзвінки на номери номери інших країн, крім Італії, Польщі, Росії, Німеччини, Чехіїоплачуються за умовами послуги «Світ на зв'язку базовий», якщо не підключено інший пакет для дзвінків за кордон.
SMS по Україні, пакети 10 SMS
після використання повідомлень
3,00 грн/пакет

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Правильно я понял что по каждому номеру будет скидка?
для каждого
Наприклад, якщо на одному рахунку буде 3 номери, то вартість тарифу «Smart» буде на 15 гривень меншою, лише 135 грн на місяць. Вартість тарифу «Smart +» буде нижчою на 25 грн, а тарифу «Smart Max» – на 30 грн.
Пф я на смарт 120грн плачу.
Индивидуальная скидка?
Так

Місто
Кропивницький
Правильно я понял что по каждому номеру будет скидка?
для каждого
Наприклад, якщо на одному рахунку буде 3 номери, то вартість тарифу «Smart» буде на 15 гривень меншою, лише 135 грн на місяць. Вартість тарифу «Smart +» буде нижчою на 25 грн, а тарифу «Smart Max» – на 30 грн.
Пф я на смарт 120грн плачу.
Индивидуальная скидка?
И еще минут и МБ добавляют.

Favor

Заблокирован
Місто
Мелитополь
В Мелитополе пару недель назад был сбой сети. Человеку на предоплате пришла компенсация мне с моим контрактом не положено ( А должно быть на оборот

Favor

Заблокирован
Місто
Мелитополь
Установил Киевстар Футбол, приложение просит деньги. Хотя как я понимаю должен входит в состав тарифа Smart ?

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
И только на мобильный телефон. На планшете не работает, даже если на мобильник до этого она не устанавливалась. Просто версия для планшета бесплатно не работает, по крайней мере у меня и у друга так.

Morino

Користувач
Місто
Львів
И только на мобильный телефон. На планшете не работает, даже если на мобильник до этого она не устанавливалась. Просто версия для планшета бесплатно не работает, по крайней мере у меня и у друга так.
View hidden content is available for registered users!

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Рівне
Все таки чи працює шейп (після 40 гб в місяць? ) на безлімітному контрактному тарифі київстар смарт +?
Працює на всіх безлімітних тарифах.
Підкажіть чи тарифікується в 40 Гбайт в тарифі Smart+: youtube, oll tv, FB, viber? Бо по мій київстар трафік весь рахує і на Київстар ТВ і розібратись неможливо коли ж настане шейп 40 Гб, показує викачано 100 Гб

Morino

Користувач
Місто
Львів
Все таки чи працює шейп (після 40 гб в місяць? ) на безлімітному контрактному тарифі київстар смарт +?
Підкажіть чи тарифікується в 40 Гбайт в тарифі Smart+: youtube, oll tv, FB, viber? Бо по мій київстар трафік весь рахує і на Київстар ТВ і розібратись неможливо коли ж настане шейп 40 Гб, показує викачано 100 Гб
Тарифікується, у вас швидше за все глюк по номеру

Місто
Рівне
А при переліміті в Київстар ТВ буде теж обмежуватись швидкість в 800 Кбіт? Перечитав ТВ точно не тарифікує трафік, а от після 40 Гб цікаво як буде?

Morino

Користувач
Місто
Львів
А при переліміті в Київстар ТВ буде теж обмежуватись швидкість в 800 Кбіт? Перечитав ТВ точно не тарифікує трафік, а от після 40 Гб цікаво як буде?
Все в 0.8мбіт

Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
Не слышно, обновление линейки планируется?

Зверху