Тарифи контракту «Smart» (2020) (архівні)

Місто
Новомосковськ/Дніпро
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.
Тарифи діють по всій території України. Обсяг послуг нараховується 1-го числа кожного календарного місяця.
З 01.05.2024 закривають тариф Smart+ (переведення на "LOVE UA Рух Контракт")
Тариф​
Пакет послуг на місяць
250
375
600
1200
Дзвінки в мережі​
Безлім
Безлім
Безлім
Безлім
Iнтернет​
25 Гб​
Безлiм
Безлiм
Безлiм
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Італії, Польщі, Німеччини й Чехії​
250 хв/міс​
300 хв/міс​
1000 хв/міс​
3000 хв/міс​
SMS на українські номери​
120 SMS​
300 SMS​
1000 SMS​
3000 SMS​
50 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
50 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​
0 грн/міс​

Соцмережі та месенджери без обмежень
Соцмережі та месенджери без обмежень - Спілкуйтесь та діліться враженням у включених соцмережах та месенджерах, без тарифікації трафіку через офіційні додатки:
Instagram, Facebook, Twitter, Tinder, Pinterest, Viber, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger, Skype, WeChat, Tango, Snapchat, iMessage, Google Hangouts, LinkedIn, Waze, Google Maps

Вільна музика, Відео на ходу та Ігри без обмежень
Вільна музика Слухайте будь-яку музику з включених сервісів без тарифікації трафіку через офіційні додатки:
Apple Music, Звук, YouTube Music, SoundCloud, Deezer, Google Play Music, Spotify, Радіо Київстар
Відео на ходу Дивіться улюблені фільми, серіали та ТВ-канали з включених сервісів без тарифікації трафіку через офіційні додатки:
YouTube (включаючи YouTube Kids), Київстар ТБ, Megogo, Oll TV, Divan TV, 1+1 video, Netflix, Amazon Video
Ігри без обмежень Грайте в популярні ігри й відвідуйте світові платформи геймерів без тарифікації трафік через офіційні додатки:
Call Of Duty Mobile, Twitch, Steam, Minecraft, World Of Tanks Blitz

Вартість послуг понад тарифний обсяг
Мобільний інтернет після використання мегабайтів (щоденно 10 пакетів по 100 МБ)10 грн/пакет
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Італії, Польщі, Росії, Німеччини, Чехії1,50 грн/хв
Дзвінки на номери номери інших країн, крім Італії, Польщі, Росії, Німеччини, Чехіїоплачуються за умовами послуги «Світ на зв'язку базовий», якщо не підключено інший пакет для дзвінків за кордон.
SMS по Україні, пакети 10 SMS
після використання повідомлень
3,00 грн/пакет

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Ще один кидок контрактників до 15.01 звертатися в цоа з подібними питаннями таких як перехід на передоплату і індивідувльні знижки. Вони контрактників які постійно платять мають вже .....

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Народ, хто на смарт по знижці переходив, в цоа і оператори кажуть що їх відмінили.
А отмена скидок по этой тарифной линейке или глобальная по всем предложениям? Мне при звонке удержания предложили вместо Smart со скидкой Безлим со скидкой в 20%. Это актуально или тоже начинать действовать?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Народ, хто на смарт по знижці переходив, в цоа і оператори кажуть що їх відмінили.
А отмена скидок по этой тарифной линейке или глобальная по всем предложениям? Мне при звонке удержания предложили вместо Smart со скидкой Безлим со скидкой в 20%. Это актуально или тоже начинать действовать?
Пишуть за смарт, торкнув в фб вищих сказали помилка працівника який вам це все в тел режимі підключав, казали працівник не спеціально хотів таке зробити, і знижку підключать все таки. І оператори її побачать.

• Like
Реакції: SDA
Місто
LutskCity
Все таки чи працює шейп (після 40 гб в місяць? ) на безлімітному контрактному тарифі київстар смарт +?

Місто
Винница
Добрый вечер. Перешёл на контракт, тариф smart за 150. Интересует как будет дальше снимается абонплата. Если у меня тариф за 150 то 5 грн в день или если месяц имеет 31 день то меньше 5ти гривен. Спасибо за ответ.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Добрый вечер. Перешёл на контракт, тариф smart за 150. Интересует как будет дальше снимается абонплата. Если у меня тариф за 150 то 5 грн в день или если месяц имеет 31 день то меньше 5ти гривен. Спасибо за ответ.
Первый месяц при переходе оплата снимается полностью за месяц (или если подключились среди месяца, то пропорционально оставшимся дням), в следующем месяце каждый день 150/количество дней месяца.

Місто
Винница
Я на контракте недавно. Бонусные деньги не списываются на абонплату каждый день?

Місто
Киев/Черкассы
Здравствуйте, если я сменил тариф на smart+ и перевести должны будут 1 апреля, при нулевом балансе снимет абонплату?

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Здравствуйте, если я сменил тариф на smart+ и перевести должны будут 1 апреля, при нулевом балансе снимет абонплату?
а как можно снять абонплату с нулевого баланса ? что снимать собственно ? :)

Місто
Киев/Черкассы
Ну сейчас снимает ежедневно по 5 гривен, даже если баланс в минусе. Киевстар нужен "просто что бы был", поэтому тратить деньги не хочу

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
А так и можно. В чем проблема?
Контракт не только допускает, а, строго говоря, именно подразумевает предоставление услуг в кредит.
Когда Вам приходит счет за отопление за прошедший период, Вас это не смущает?

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
как можно снять абонплату с нулевого баланса ?
На контракте - в минус.
упс... :) прп лайт+ вместо смарт+ померещился)
с контрактом все верно, порог отключения всегда позволяет уйти в минус до определенной сумы...

Зверху