Тарифи передплати «Без меж 2019» (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифСпілкування без меж 2019
Абонплата100 грн/4 тижні225 грн275 грн
Мобільний Інтернет 5 ГБ25 ГБ30 ГБ
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах-5.5 ГБ6.7 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні по Україні100 хв250 хв250 хв
SMS по Україні---
Київстар ТБ Легкий--Включено в тариф
Держава в смартфоніВключено в тарифВключено в тарифВключено в тариф
Знання без межВключено в тарифВключено в тарифВключено в тариф
1 Суперсила на вибір+5 ГБ; 100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу; 100 SMS по УкраїніКиївстар ТБ; +5 ГБ; 100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу; 100 SMS по Україні; 2 ГБ у роумінгуКиївстар ТБ; +5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; +100 SMS по Україні; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; 2 ГБ у роумінгу

Причина: Зміни з 29.04.2024
Останнє редагування:
Місто
Hranice
Не пополнять счёт 3 месяца, тогда могут прислать предложение

Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32
Если в лайте(50) выбрать все 3гига,потом закинуть 50 спустя 2дня после окончания пакета снимет 50 ровно или будут сюрпризы с перебором мб в прошлой абонке?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Купив в грудні номер в Київстар з серії за 300 грн., вже пів року номер не поповнюється, а пропозицій так і немає!
Часом буває, що в МКС спецтарифи серед доступних тарифних планів не відображаються, і смс із при позиціями перейти на них не приходять. А коли подзвонити на 477 і зайти там в меню зміни тарифу, то робобаба називає їх серед доступних. Вчора я так другові підключив Без меж Лайт (номер голодував місяці 3 з чимось, був ТП "Безлім Відео"), і ще й виявилось, що перша абонка в подарунок.

Останнє редагування:
Місто
Ковель
Купив в грудні номер в Київстар з серії за 300 грн., вже пів року номер не поповнюється, а пропозицій так і немає!
Часом буває, що в МКС пропозиції перейти на спецтариф не відображаються, і смс про них не приходить. А коли подзвонити на 477 і зайти там в меню зміни тарифу, то пропонує. Вчора я так другові підключив Без меж Лайт (номер голодував місяці 3 з чимось), і ще й виявилось, що перша абонка в подарунок.
І такий варіант періодично (раз в місяць) пробую. Немає пропозицій

Місто
Ковель
Можливо це з-за того, що у мене регіональний тариф «Смачний Безлім»?
На які тарифи приходять пропозиції на перехід в «Без меж Онлайн»?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Зі своїх випадків знаю точно, що приходило на Комфорт, Спілкування без меж, Безлім відео. Та наче на "голодні" номери всіх тарифних планів передплати має пропонувати Без меж Лайт та Без меж Онлайн. Без меж лайт пропонує після 3+ місяців гододування, тоді як Без меж Онлайн суто в мене з'явився серед доступних вже після місяця голодування (був ТП Комфорт).

gen

Місто
Київ
В мене на Онлайн 3G 2018 постійно висять пропозиції Без меж lite і Онлайн без меж, при чому останній періодично з першим місяцем в подарунок, і зараз також, недивлячись на те, що нещодавно поповнив на 10, бо треба було подзвонити, так що, як бачу, все це дуже індивідуально

Місто
Волинь
У меня Онлайн3Ж 2018 и голодает уже полгода, ничего не предлагают.
халявними бонусами (типу відправте смс на .... і отримайте 5000мб інтернету) користувалися чи халаявним інтернетом (наприклад новорічний халявний) ? сімка випадково не стоїть в телефоні з конектом до 4g ? бо майже всім приходить лайт за 50 грн після 3-4 мясців повного голодування , перевірено на 3 сімках в синіх регіонах

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
після 3-4 мясців повного голодування
Я другові скидав по гривні десь по кілька разів на місяць, і 5000 мегабайтів у подарунок він прийняв, і все одно Без меж Лайт і Без меж Онлайн через 3+ місяців стали доступними для переходу (правда, тільки через 477). Був тариф Безлім Відео.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
У меня Онлайн3Ж 2018 и голодает уже полгода, ничего не предлагают.
халявними бонусами (типу відправте смс на .... і отримайте 5000мб інтернету) користувалися чи халаявним інтернетом (наприклад новорічний халявний) ? сімка випадково не стоїть в телефоні з конектом до 4g ? бо майже всім приходить лайт за 50 грн після 3-4 мясців повного голодування , перевірено на 3 сімках в синіх регіонах
Нет, мне такое даже не приходило. Симка стоит в моем Хоноре 8Х, но 4Ж на ней отключен. Приходит постоянно только Онлайн Без меж за 100 гривен, но он мне и нафиг не нужен! Мне бы что-то дешевле, чисто для звонков по КС. Правда, сейчас с головой НА ВСЁ хватает водафоновского Smart S

Місто
Ковель
Зі своїх випадків знаю точно, що приходило на Комфорт, Спілкування без меж, Безлім відео. Та наче на "голодні" номери всіх тарифних планів передплати має пропонувати Без меж Лайт та Без меж Онлайн. Без меж лайт пропонує після 3+ місяців гододування, тоді як Без меж Онлайн суто в мене з'явився серед доступних вже після місяця голодування (був ТП Комфорт).
Підкажіть,можливо немає пропозицій, бо номер був придбаний в грудні, але ні разу не поповнювався і з нього не було жодного вихідного виклику. Можливо в цьому всі проблеми?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Підкажіть,можливо немає пропозицій, бо номер був придбаний в грудні, але ні разу не поповнювався і з нього не було жодного вихідного виклику. Можливо в цьому всі проблеми?
Можливо, і в цьому. А, можливо, тут є і елемент рандому, і хтось навіть на сильно голодних сімках із не до кінця зрозумілих причин залишається в прольоті без спецтарифів. Хто його знає, які там у синіх алгоритми визначення, кому пропонувати спецтарифи, а кому ні...

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Вчера на "лайте" с гривней на счету, в 20:31 с компа начал сесию. Когда выкачал 120 МБ, понял что-то не так. Сейчас 2:03, уже 1,05 ГБ, качаю второй фильм. Что это? В МК заходить боюсь, вдруг спугну халяву.
Можливо варто зупинитись, поки не пізно)

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Могу стать лохом месяца?
Post automatically merged:

На другом номере три предложения; -бонусы за пополнение от 20 грн., безлим на месяц за замену сим, и 5ГБ за смс на 478 ???

Останнє редагування:
Місто
Сумы
Телефон
MI A3
Без границ lite+
Дочери пришло спецпредложение о переходе на данный тариф и бесплатный первый месяц.
Но она находится в районе области где данный тариф не действует! Что будет, если перевести ее? Через мойкс.
Даст интернет и звонки бесплатно?

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Без границ lite+
Дочери пришло спецпредложение о переходе на данный тариф и бесплатный первый месяц.
Но она находится в районе области где данный тариф не действует! Что будет, если перевести ее? Через мойкс.
Даст интернет и звонки бесплатно?
В каком р-не области находится ее сим карта?
Для тарифа лайт+ важно снятие АП именно в регионе действия.
Если первая АП со скидкой 100% - 28 дней она смело сможет пользоваться всеми преимуществами тарифа. Но вот при след снятии АП, если СИМ не на т-рии действия ТП - тогда "все"

Зверху