Тарифи передплати «LOVE UA» та «LOVE UA На максимум» (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифLOVE UALOVE UA На максимум
Вартість пакету послуг на 4 тижні250 грн250 грн
Мобільний інтернет25 ГБ20 ГБ
Мобільний інтернет у роумінгу6.1 ГБ6.1 ГБ
Дзвінки на Київстар, інші мобільні та міські по Україні1200 хв на Київстар, після закінчення - безлім на КиївстарБезлім на Київстар, 250 хв
(Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Узбекистан, Ізраїль, США, Канада, Китай, Індія, Іспанія, Молдова та Румунія)
Дзвінки на всі номери України та країни перебування, а також на вхідні в країнах Роумінг як вдома
(Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва, Франція, Болгарія, Іспанія, Естонія, Латвія, Австрія, Нідерланди, Чехія, Бельгія, Хорватія, Данія, Фінляндія, Греція, Ірландія, Люксембург, Словенія, Швеція, Португалія, Велика Британія та Мальта)
500 хв-
Держава в смартфоніВключено у тарифВключено у тариф
Знання без межВключено у тарифВключено у тариф
Суперсила "Економія" *-500 МБ; Безлім дзвінки на Київстар; 75 хв дзвінки на інші мережі України та за кордон; 1 Суперсила без доплат на вибір за 175 грн/4 тижні.
1 Суперсила на вибірІнтернет безлім (80 ГБ); Дзвінки безлім; SMS безлім; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ; 300 хвилин по Україні; 50 хвилин за кордон; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Домашній Інтернет (100 Мбіт/с)Інтернет безлім (80 ГБ); Дзвінки безлім; SMS безлім; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Домашній Інтернет (100 Мбіт/с)

Причина: Зміни з 20.12.2024
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Не користувала ще пакет. Таке питання, якщо візьму як суперсилу SIM і вона лишиться в Україні , то інтернет буде йти з того, що в роумінгу (2Гб)? Чи з тиз 12Гб, що по Україні?
Якщо потрібно тільки інтернет то беріть сім для планшета
ок. Але на ній буде працювати інтернет, якщо я буду закордонм, а картка в Україні?

Місто
Киев
Що, і навіть різні "ТВІЙ Новий", "Без меж lite", "Дзвінки"?
Так. Мабуть Київстар офігів - як це я ці "дешеві" тарифи покинув? Там наповнення нецікаве було, а ціна не набагато дешевше.
Твій Новий, со скидкой 50%, на год, был самый зачётный из дешёвых. Никто не знал, что Свинорыльство прикроют), Без меж Лайт, теперь отдыхает... Спасибо Vodafone с их ГБА, теперь Киевстар вообще отдыхает). Я понимаю ваше хобби), но лучше бы вы их продали, столько людей бы порадовали)...

Uni

Місто
Харьков
Зараз користуюсь тарифом моб зв'язок + дом інет. Хочу змінити з наступного місяца на "love.ua на максимум" , вже без домашнього інета. Підкажіть як відмовитись від домашнього інета і перейти на звичайний тариф, коли краще в цьому місяці чи першого числа?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Підкажіть, хто купляв тариф LOVE ua по акції онлайн дешевше?

Місто
Днепр
Там для тарифа за 175 вводится новая "Суперсила".
Вы будете смеяться))

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Суперсила Економія + суперсила 5 Гб вийде майже те саме за наповненням, що й Дзвінки без меж, а от за ціною - й справді - на Максимум.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Добрий ранок! На олх є пакети love ua не активовані, якщо включити то буде love ua? Дякую

Зверху