Тарифи передплати "FLEXX" (2025)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ТарифиGO
(GO Special)
GO з послугою "відключення інтернету"GO MNPTOPTOP MNP
Абонплата320 грн / 4 тижні270грн / 4 тижні200 грн / 4 тижні (з 2 по 7 пакети)
320 грн / 4 тижні (починаючи з 8 пакету )
500 грн / 4 тижні350 грн / 4 тижні (перші 6 пакетів)
500 грн / 4 тижні (починаючи з 7 пакету)
Мобільний інтернет25 ГБ (з них 8 у роумінгу)20 грн за кожні 300 МБ на добубезлімітний інтернет (8 ГБ у роумінгу, шейп 1.5 Мб/с після 50 Гб)50 ГБ (з них 13 у роумінгу)Безлімітний інтернет (13 ГБ у роумінгу, шейп 1.5 Мб/с після 100 Гб)
Дзвінки на інші мережі в Україні та в роумінгу (всі вхідні, вихідні в Україну та по країні перебування, де діє тариф)500 хв (з них 500 хв в роумінгу)500 хв (з них 500 хв в роумінгу)1000 хв для дзвінків по Україні та в роумінгу800 хв (з них 800 хв роумінгу)1600 хв для дзвінків по Україні та в роумінгу
Дзвінки в мережібезлімітнібезлімітнібезлімітнібезлімітнібезлімітні
Безлімітний трафік на 30 застосунківшейп 1.5 Мб/с після 30 Гб-шейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гб
Перехід*250*10#для переходу з інших пакет*для переходу транзитом через GO MNP з інших операторів*
Rome like at home – користувачі можуть спілкуватися та користуватися мобільним інтернетом у країнах ЄС (27 країнах) та Молдові на умовах, максимально наближених до домашніх.

* для переходу потрібно купити стартовий пакет FLEXX

Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Уточніть, будь-ласка, якщо я переведу щойно розпакований і не поповнюваний стартпак в тариф unlim, то вхідні смс запрацюють?
Чи треба ще якісь рухи виконувати?

Місто
Київ
якщо я переведу щойно розпакований і не поповнюваний стартпак в тариф unlim, то вхідні смс запрацюють?
Только что активированный, я-бы не советовал сразу переводить в Unlim. Было у меня, что так по *101# отображается "Flexx GO Special", а в "Мой Vodafone" значится Unlim... короче неразбериха. Желательно (во избежание неразберихи) переводить на следующее утро, так уже косяков не было.
После перевода в Unlim заработают все его базовые условия: смс, звонки всем по 1 грн./мин., интернет с ограничение скорости.

Місто
Львів
А ще таке запитання, прочитав в умовах ВФ: "переказ не може бути зарахований як поповнення балансу для активації нового номера."
Що означає "поповнення балансу для активації номера"?
Чи можна переказати оті 270 грн з іншого номеру щоб сповнити умови нарахування перших 28 днів послуг?

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
якщо я переведу щойно розпакований і не поповнюваний стартпак в тариф unlim, то вхідні смс запрацюють?
Только что активированный, я-бы не советовал сразу переводить в Unlim. Было у меня, что так по *101# отображается "Flexx GO Special", а в "Мой Vodafone" значится Unlim... короче неразбериха. Желательно (во избежание неразберихи) переводить на следующее утро, так уже косяков не было.
После перевода в Unlim заработают все его базовые условия: смс, звонки всем по 1 грн./мин., интернет с ограничение скорости.
У меня тоже так было.пару дней висел флекс.Только звонок оператору исправил ситуацию и номер продлился на год

Місто
Київ
можна переказати оті 270 грн з іншого номеру щоб сповнити умови нарахування перших 28 днів послуг?
Можно.
Но я-бы перед этим кинул на номер 5 грн. ПРЯМОГО пополнения.
Post automatically merged:

но переход в другие тарифы так и не заработал
Через "Мой Водафон" не заработал???

Місто
Львів
D.A.V, наразі активував номер дзвінком на 111 і завів його у додаток МВф (підтверджуюча смс при тому не прийшла, довелося логінитися через PUK).
На рахунку бачу 1 грн, але чомусь ніде жодної згадки про перші 270 грн поповнення, лише про 320.
Порадите відразу 5 грн закинути чи почекати добу , перевестися на unlim і вже тоді?

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
D.A.V, наразі активував номер дзвінком на 111 і завів його у додаток МВф (підтверджуюча смс при тому не прийшла, довелося логінитися через PUK).
На рахунку бачу 1 грн, але чомусь ніде жодної згадки про перші 270 грн поповнення, лише про 320.
Порадите відразу 5 грн закинути чи почекати добу , перевестися на unlim і вже тоді?
Переводив одразу. За хвилин 5 прийшли смс, що номер переведено. Також у МВФ змінилась назва пакету. Наче все ок.

Місто
Київ
там я ещё не пробовал
Так через "там" только и можно перейти )
Post automatically merged:

але чомусь ніде жодної згадки про перші 270 грн поповнення
Об этом написано на стартовом пакете.

Шо-то Вы не можете определиться... если хотите на Unlim, то зачем тогда вопросы про 270 грн. пополнения/перевод, которые активируют условия "flexx go special"?
Я-же выше уже всё описал, как делал я...
1) активация стартового звонком на 111
2) рега в "Мой Водафон" через рuk-код
3) прямое пополнение на 5 грн.
4) на следующее утро/день переводил через "Мой Водафон" в Unlim

Останнє редагування:
Місто
Львів
если хотите на Unlim, то зачем тогда вопросы про 270 грн. пополнения/
Питання було скоріше з цікавості, бо з умов Водафону, які процитував, не зрозумів, чи можна переказом з іншого номеру завести перший пакет послуг.
Взагалі то мене виключно вхідні смс (і в меншій мірі) дзвінки цікавлять.

Місто
Львів
Зробив все як радили вище, закинув 5 грн, вичекав день, тариф змінив на Vodafone Supernet Unlim.
Вхідні проходять, смс, судячи по всьому, теж, але з ними якась дичина, вони чомусь за замовченням хочуть писатися на сім карту, що прийшло не видно і вискакує таке повідомлення, якого я не бачив аж зі середини нульових:
Screenshot_20251213_135735~2.jpg
У штатному клієнті Google повідомлення версії 20251121_00 нічого пов'язаного з сімкартою не бачу.
Хтось в курсі, де це налаштувати?
Андроід 13.

Зверху