Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 05.02.2025
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Що відбувається з карткою якщо просто перенести номер на Lifecell, але не поповнювати тариф одразу? Кажуть, що вхідні будуть заблоковані. А сама картка з номером та тарифом на якийсь час збережеться?
Вроде шесть месяцев, нет входящих звонков и СМС.
Post automatically merged:

Хтось бачить швидкість інтернету безлімітного?
3. Після виконання дій визначених у п. 2, Учаснику акції при своєчасні оплаті пакету послуг на 4 тижні тарифу «Максі» нараховується безлімітний інтернет, в рамках кожного оплаченого пакету послуг на 4 тижні за тарифним планом «Максі». Після використання перших 50 ГБ швидкість інтернет-трафіку буде становити до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг на 4 тижні. https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/maksi/?open=mega-unlim

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Тарифи прекрасні для тих то по мнп перейшов, особливо максі за 190грн, краще магніта кс.
Але все одно, поки є можливість, і хто живе в правильних регіонах, перейти зараз на "Потужний". Дешевше на 40 грн.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Тарифи прекрасні для тих то по мнп перейшов, особливо максі за 190грн, краще магніта кс.
Перенесенные номера с тарифом "Вільний лайф" имеют инет безлим, 1600 минут, абонка 180грн.
Я так понимаю, мягко перегоняют на макси, так сказать на 10 грн будет дороже, на 100 минут будет меньше. Но эти условия акционные. Через какое-то время акцию прекратят и инет обрежется до 25Гб, минуты до 750. И уже вопрос, что выгоднее - остаться и платить больше на 60 грн или перейти на макси и получить в перспективе огрызок тарифа.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Перенесенные номера с тарифом "Вільний лайф" имеют инет безлим, 1600 минут, абонка 180грн.
Я так понимаю, мягко перегоняют на макси, так сказать на 10 грн будет дороже, на 100 минут будет меньше. Но эти условия акционные. Через какое-то время акцию прекратят и инет обрежется до 25Гб, минуты до 750. И уже вопрос, что выгоднее - остаться и платить больше на 60 грн или перейти на макси и получить в перспективе огрызок тарифа.
Акція до 01.01.27р

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Morino, ага.
Саме та дата, ближче до якої варто починати думати про перехід на ці два нові тарифні плани.
В іншому - не бачу в них жодних переваг.

yul

Місто
Dnepr
Вообщем, сбежать с вильного лайфа кудато выгоднее есть чем на макси перенесенным номером, ктото разобрался? Водафон там какието акционные цены на тарифы обещает, но на полгода я так понял?

Місто
Pavlohrad
сбежать с вильного лайфа кудато выгоднее есть чем на макси перенесенным номером, ктото разобрался?
На "Потужний" переходите и заказываете Тарифную подписку XL за 1020грн. и не паритесь год.
До 04.02.25 крайний срок потом будет дороже

yul

Місто
Dnepr
сбежать с вильного лайфа кудато выгоднее есть чем на макси перенесенным номером, ктото разобрался?
На "Потужний" переходите и заказываете Тарифную подписку XL за 1020грн. и не паритесь год.
До 04.02.25 крайний срок потом будет дороже
  • Дніпропетровська (Криворізький, Нікопольський, Новомосковський, Павлоградський, Синельниківський)
  • А если я Днепр, и моей области в скобках нет , у меня он будет работать?

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
  • Дніпропетровська (Криворізький, Нікопольський, Новомосковський, Павлоградський, Синельниківський)
  • А если я Днепр, и моей области в скобках нет , у меня он будет работать?
При користуванні пакетом послуг за межами регіону дії надається пакет послуг на 4 тижні, що включає 10 ГБ, 200 хв на всі мобільні номери по Україні (вкл. lifecell) далі - безліміт на lifecell. якщо номер перенесено ціна 100грн/4 тижні до 04.02 + знижка 15% за підпискою на 12 оплат, як написали вище 1020грн

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Щоб був рік, то треба мати 1 абонку по повній ціні, то виходить 1120грн. Тоді вийде 1 рік мінус 1 день

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Собственно вот то, о чем я и говорила (что РЭД знает лучше и быстрее, чем сами работники операторов).
Зашла сегодня в ЛС магазин, хотела узнать, до какого числа можно МНП, что бы год была фиксированная цена (продлили до 04.02).
Ну и спрашиваю работника попутно, что он думает о новых тарифах.
А он про них вообще не в курсе. Про "Лайфсет М" (который с интернетом) знает, а про "Макси" и "Мегу"-без понятия.
Пришлось ему рассказывать в общих чертах.
Заодно пропиарила ему РЭД :D
Тот самый случай, когда не оператор тебе что-то рекламирует, а ты-оператору :D

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Roman_UA,

Вы думаете, что они (операторы) про РЭД не знают?
Мне кажется, что они отлично знают, именно по причине информации про дыры и способы их использования :)
Наверное и котов засылают...

Я же не этому...как его...не Шелембе рассказала :p

Місто
Миколаiв
Roman_UA,

Вы думаете, что они (операторы) про РЭД не знают?
Мне кажется, что они отлично знают, именно по причине информации про дыры и способы их использования :)
Наверное и котов засылают...

Я же не этому...как его...не Шелембе рассказала :p
Вы сами себе противоречите. 😵💫😵💫В одном посте: они ничего не знают и вы им все про рекламировали, в следующем посте:они же точно всё и так знают.

Місто
Рівне - EU
Телефон
Motorola Edge 40
Я так зрозумів,що у тарифі Максі при несвоєчасній сплаті буде надаватися 25 гб та безліміт на соц.сеті.
Саме так.
При несвоєчасні оплаті нараховується 25 ГБ в рамках кожного оплаченого пакету послуг на 4 тижні.
  • Безлімітний інтернет на застосунки: YouTube, TikTok, Instagram, Telegram, WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger, X, Viber, Skype, Signal, YouTube Music, YouTube Kids, DIIA, Apple Music, Spotify , Deezer , SoundCloud , TuneIn Radio, Shazam, Apple TV

Зверху