Інформація у шапці актуальна станом на 05.02.2025
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
Вроде шесть месяцев, нет входящих звонков и СМС.Що відбувається з карткою якщо просто перенести номер на Lifecell, але не поповнювати тариф одразу? Кажуть, що вхідні будуть заблоковані. А сама картка з номером та тарифом на якийсь час збережеться?
3. Після виконання дій визначених у п. 2, Учаснику акції при своєчасні оплаті пакету послуг на 4 тижні тарифу «Максі» нараховується безлімітний інтернет, в рамках кожного оплаченого пакету послуг на 4 тижні за тарифним планом «Максі». Після використання перших 50 ГБ швидкість інтернет-трафіку буде становити до 1 Мбіт/сек до кінця дії оплаченого пакету послуг на 4 тижні. https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/maksi/?open=mega-unlimТарифний план "Максі"
Мобільний зв'язок від lifecell ☆ Тарифи lifecell для дзвінків, інтернету та SMS ⮩ Вибирайте та підключайте вигідний тарифний план зручний для Вас.www.lifecell.ua
Хтось бачить швидкість інтернету безлімітного?
Але все одно, поки є можливість, і хто живе в правильних регіонах, перейти зараз на "Потужний". Дешевше на 40 грн.Тарифи прекрасні для тих то по мнп перейшов, особливо максі за 190грн, краще магніта кс.
Перенесенные номера с тарифом "Вільний лайф" имеют инет безлим, 1600 минут, абонка 180грн.Тарифи прекрасні для тих то по мнп перейшов, особливо максі за 190грн, краще магніта кс.
Акція до 01.01.27рПеренесенные номера с тарифом "Вільний лайф" имеют инет безлим, 1600 минут, абонка 180грн.Тарифи прекрасні для тих то по мнп перейшов, особливо максі за 190грн, краще магніта кс.
Я так понимаю, мягко перегоняют на макси, так сказать на 10 грн будет дороже, на 100 минут будет меньше. Но эти условия акционные. Через какое-то время акцию прекратят и инет обрежется до 25Гб, минуты до 750. И уже вопрос, что выгоднее - остаться и платить больше на 60 грн или перейти на макси и получить в перспективе огрызок тарифа.
На "Потужний" переходите и заказываете Тарифную подписку XL за 1020грн. и не паритесь год.сбежать с вильного лайфа кудато выгоднее есть чем на макси перенесенным номером, ктото разобрался?
На "Потужний" переходите и заказываете Тарифную подписку XL за 1020грн. и не паритесь год.сбежать с вильного лайфа кудато выгоднее есть чем на макси перенесенным номером, ктото разобрался?
До 04.02.25 крайний срок потом будет дороже
Работать будет, но условия и цена уже не интересные, извените не учел что тариф региональный.А если я Днепр, и моей области в скобках нет , у меня он будет работать?
При користуванні пакетом послуг за межами регіону дії надається пакет послуг на 4 тижні, що включає 10 ГБ, 200 хв на всі мобільні номери по Україні (вкл. lifecell) далі - безліміт на lifecell. якщо номер перенесено ціна 100грн/4 тижні до 04.02 + знижка 15% за підпискою на 12 оплат, як написали вище 1020грн
- Дніпропетровська (Криворізький, Нікопольський, Новомосковський, Павлоградський, Синельниківський)
- А если я Днепр, и моей области в скобках нет , у меня он будет работать?
а потім такі робітнички оператора будуть читати на форумі про "діри" і доносити оператору...Заодно пропиарила ему РЭД
Вы сами себе противоречите. В одном посте: они ничего не знают и вы им все про рекламировали, в следующем посте:они же точно всё и так знают.Roman_UA,
Вы думаете, что они (операторы) про РЭД не знают?
Мне кажется, что они отлично знают, именно по причине информации про дыры и способы их использования
Наверное и котов засылают...
Я же не этому...как его...не Шелембе рассказала
Не перечте женщине!Вы сами себе противоречите
Да в курсе он, просто на подобные вопросы не отвечаютА он про них вообще не в курсе
Саме так.Я так зрозумів,що у тарифі Максі при несвоєчасній сплаті буде надаватися 25 гб та безліміт на соц.сеті.
При несвоєчасні оплаті нараховується 25 ГБ в рамках кожного оплаченого пакету послуг на 4 тижні.
- Безлімітний інтернет на застосунки: YouTube, TikTok, Instagram, Telegram, WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger, X, Viber, Skype, Signal, YouTube Music, YouTube Kids, DIIA, Apple Music, Spotify , Deezer , SoundCloud , TuneIn Radio, Shazam, Apple TV