Інформація у шапці актуальна станом на 05.02.2025
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
Вже як декілька днів опубліковані, а то і більше) І посилання були вже тут вищеВ розділі тарифів на сайті появився максі і мега
В розділі тарифів їх не булоВже як декілька днів опубліковані, а то і більше) І посилання були вже тут вищеВ розділі тарифів на сайті появився максі і мега
Скріншот не робив тоді щоб міг підтвердити, але на сторінці тарифів на сайті мені вони вже деякий час відображалися в кінці списку. Можливо по якихось критеріях їх не всім показували або просто ви пропустили що вони там були ранішеВ розділі тарифів їх не булоВже як декілька днів опубліковані, а то і більше) І посилання були вже тут вищеВ розділі тарифів на сайті появився максі і мега
Кстати, в мойлайфсел зашел глянуть, есть ли переход на этот макси. Есть. У меня "Вільний лайф" и вчитавшись в условия, понимаю, что для меня этот макси даже лучше. В условиях пишут, что 750 минут(+750 минут) на звонки везде, кроме лайфа. На лайф отдельно безлим.мягко перегоняют на макси
Залежить від того чи багато бажаючих. А так це понеділок або вівторок.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
Від 1 до 4 днів, залежно від того, коли подасиш заявку.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
З понеділка це краще робіть, бажано зранку до півтори доби навіть швидше.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
От то треба в тему мнп і закріпити.Від 1 до 4 днів, залежно від того, коли подасиш заявку.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
Перенесення не працює в суботу і неділю.
Якщо подати в понеділок/вівторок/середу/четвер до 12 години дня - то перенесення на наступний день (1 день).
Якщо подати в понеділок/вівторок/середу/четвер після 12 години дня - то перенесення післязавтра (2 дні).
Якщо подати в п'ятницю до 12 години - перенесення в понеділок (3 дні).
Якщо подати в п'ятницю після 12 години/субота/неділя - перенесення в вівторок (2-4 дні).
Тобто якщо це умовна субота то до понеділка діло не рухається?бажано зранку до півтор
Від слова зовсім)Тобто якщо це умовна субота то до понеділка діло не рухається?бажано зранку до півтор
Всіх контрактників зігнали на передоплату. Як сам думаєш?)Нових контрактних тарифів більше не буде?