Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
а потім такі робітнички оператора будуть читати на форумі про "діри" і доносити оператору...Заодно пропиарила ему РЭД![]()
Вы сами себе противоречите.Roman_UA,
Вы думаете, что они (операторы) про РЭД не знают?
Мне кажется, что они отлично знают, именно по причине информации про дыры и способы их использования
Наверное и котов засылают...
Я же не этому...как его...не Шелембе рассказала![]()
Не перечте женщине!Вы сами себе противоречите
Да в курсе он, просто на подобные вопросы не отвечаютА он про них вообще не в курсе
Саме так.Я так зрозумів,що у тарифі Максі при несвоєчасній сплаті буде надаватися 25 гб та безліміт на соц.сеті.
При несвоєчасні оплаті нараховується 25 ГБ в рамках кожного оплаченого пакету послуг на 4 тижні.
- Безлімітний інтернет на застосунки: YouTube, TikTok, Instagram, Telegram, WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger, X, Viber, Skype, Signal, YouTube Music, YouTube Kids, DIIA, Apple Music, Spotify , Deezer , SoundCloud , TuneIn Radio, Shazam, Apple TV
Вже як декілька днів опубліковані, а то і більше) І посилання були вже тут вищеВ розділі тарифів на сайті появився максі і мега
В розділі тарифів їх не булоВже як декілька днів опубліковані, а то і більше) І посилання були вже тут вищеВ розділі тарифів на сайті появився максі і мега
Скріншот не робив тоді щоб міг підтвердити, але на сторінці тарифів на сайті мені вони вже деякий час відображалися в кінці списку. Можливо по якихось критеріях їх не всім показували або просто ви пропустили що вони там були ранішеВ розділі тарифів їх не булоВже як декілька днів опубліковані, а то і більше) І посилання були вже тут вищеВ розділі тарифів на сайті появився максі і мега
Кстати, в мойлайфсел зашел глянуть, есть ли переход на этот макси. Есть. У меня "Вільний лайф" и вчитавшись в условия, понимаю, что для меня этот макси даже лучше. В условиях пишут, что 750 минут(+750 минут) на звонки везде, кроме лайфа. На лайф отдельно безлим.мягко перегоняют на макси
Залежить від того чи багато бажаючих. А так це понеділок або вівторок.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
Від 1 до 4 днів, залежно від того, коли подасиш заявку.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
З понеділка це краще робіть, бажано зранку до півтори доби навіть швидше.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
От то треба в тему мнп і закріпити.Від 1 до 4 днів, залежно від того, коли подасиш заявку.Доброго вечора. Якщо на сайті лайфа замовити перехід до них з киівстара- скільки днів потрібно? Тобто,сьогодні замовляю і через скільки днів я абонент лайфа?
Перенесення не працює в суботу і неділю.
Якщо подати в понеділок/вівторок/середу/четвер до 12 години дня - то перенесення на наступний день (1 день).
Якщо подати в понеділок/вівторок/середу/четвер після 12 години дня - то перенесення післязавтра (2 дні).
Якщо подати в п'ятницю до 12 години - перенесення в понеділок (3 дні).
Якщо подати в п'ятницю після 12 години/субота/неділя - перенесення в вівторок (2-4 дні).
Тобто якщо це умовна субота то до понеділка діло не рухається?бажано зранку до півтор