Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
И где вы в интернет жаре видели безлимитные звонки внутри сети
Слушно підмітили. Однак і в ІЖ можна додати безліміт на Лайфселл та 100 хв/день на ворогів із "nonstop" пакетом хвилин bip out за додаткових 50 грн/міс, якщо комусь стандартного пакету 500 хв не вистачає. Якщо абонент не проти юзати БІП, то вийде значно вигідніше, ніж у Platinum.
Ну БІП може й заглючити. На нього потрібен інтернет непоганий. Але головна фішка контракту, що ціни там так швидко не підіймають, як на передплаті. Ну і взагалі, контракт це не для тих, хто хоче "нахлобучити через лозєйку" і економити 10-20-30грн.

Місто
Poland
По що ви говорите, якщо навіть у преміум тарифі за 800 грн нема преміум-обслуговування... У відповідь на заявку не вибачте зараз підключимо, а "ми це виправимо на сайті"...
Такий, думаю, і Платинум і захист від шахрайств...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
БІП може й заглючити. На нього потрібен інтернет непоганий.
Как раз в сравнении с Гугл Дуо при шейпе делает его на "раз-два".
Але якість в дуо рівня hd-voice, чого не скажеш про біпаут дзвінки

AvPAl

Путешественник
Місто
Мариуполь
Телефон
mi 9
Подскажите, что за тариф и как к нему подключиться?
View hidden content is available for registered users!

Останнє редагування:
Місто
Киев
Подскажите, что за тариф и как к нему подключиться?
Нет цитаты

За 10 вроде есть только региональный тариф "Десятка", но условия отличаются

Місто
Киев
Смс сегодня пришло:
Хочете дешевший тариф? Переходьте на "Інтернет Жара" за 1 грн: 20 ГБ, 500 хв на всі номери по Україні, безліміт у соцмережах та 50 ГБ у хмарі lifebox. Вартість пакету послуг: 60 грн/4 тижні. Набирайте: *460# до 18.03.2020 вкл. Інфо: s.lifecell.ua/zhara_ua

Останнє редагування:

sprintload

Заблокований
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Переход (миграция) на тарифный план закрыта на интернет Жара.
Так смс же пришла,или не переведут меня если захочу по комбинации!?
Чего Вы тянете , переходите чтобы потом не жалеть . Переведут , но не оставляйте на последний день .

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Переход на Интернет Жару доступен только по спецпредложению.
Post automatically merged:

Смс сегодня пришло:
Хочете дешевший тариф? Переходьте на "Інтернет Жара" за 1 грн: 20 ГБ, 500 хв на всі номери по Україні, безліміт у соцмережах та 50 ГБ у хмарі lifebox. Вартість пакету послуг: 60 грн/4 тижні. Набирайте: *460# до 18.03.2020 вкл. Інфо: s.lifecell.ua/zhara_ua
На какой тариф пришло?

Місто
Киев
Переход на Интернет Жару доступен только по спецпредложению.
Post automatically merged:

Смс сегодня пришло:
На какой тариф пришло?
4безлимита(60)

Місто
Киев
Поспішайте перейти на " Інтернет Жара"! Лише до 18.03.2020 перехід за 1 грн! Ви отримаєте: 20 ГБ, 500 хв на всі номери по Україні, безліміт у соцмережах та 50 ГБ у хмарі lifebox. Вартість: 60грн/4 тижні. Набирайте: *460# Інфо: s.lifecell.ua/zhara_ua,уже напоминают что есть возможность перейти,но мне жара не нужна,жду приглашение в удобный!

fert

Заблокований
Місто
Харьков
ребят посоветуйте...длстал номер ко орым не пользовался лет 6..только продлевал по по 10ке

Вообщем зашёл в мой кабинет,а там куча тарифов...Посмотрел что есть до 100 гривен и вроде неплохой *Simkа LTE*

Подскажите может еще есть какие выгодные варианты.Картой буду пользоваться как основной-главное,чтобы был подменный интернет 4G и можно было позвонить бесплатно на лайф иногда..

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
ребят посоветуйте...длстал номер ко орым не пользовался лет 6..только продлевал по по 10ке

Вообщем зашёл в мой кабинет,а там куча тарифов...Посмотрел что есть до 100 гривен и вроде неплохой *Simkа LTE*

Подскажите может еще есть какие выгодные варианты.Картой буду пользоваться как основной-главное,чтобы был подменный интернет 4G и можно было позвонить бесплатно на лайф иногда..
Simkа LTE - это для приезжих на 7 дней

Смотри в сторону Жара Go или Лайфхак

Зверху