Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
А тариф зараз на ЛС як для перенесеного номера, чи як для звичайного?В мене був ЛС. На місяць перейшов до ВФ, зараз повернувся знов до ЛС. Якщо зараз мені дзвонити на мій номер ЛС з ВФ то фраза про перенесений номер не звучить.
Можливо тому, що номер як був раніше з кодом ЛС так таким же ЛС зараз і є, з тим же кодом ЛС...
Також точно знаю, що якщо раніше був номер ВФ з відповідним кодом, який потім перенесли до ЛС, то: якщо дзвонити на нього з ВФ, то попередження раніше звучало (зараз не звучить), а якщо з ЛС - то ні.
30 днiв!А який срок діі додаткового ГБ?
Дают тільки в своєму регіоні? Бо не начислили...30 днiв!А який срок діі додаткового ГБ?
Пакет послуг на 4 тижнi сплачено?Бо не начислили...
,,ніПакет послуг на 4 тижнi сплачено?Бо не начислили...
Отож.
будь який, крiм того що за 50 грнНапишу тут, іншої теми не знайшов, підскажіть який зараз можна придбати пакет з тарифом щоб номер працював без сплати абонки на вхідні? З номеру не планується здійснення дзвінків, тільки вхідні. (Якщо-що Лайфом ніколи не користувався).
Першу плату за тариф не обовязково платити що тариф працював?будь який, крiм того що за 50 грнНапишу тут, іншої теми не знайшов, підскажіть який зараз можна придбати пакет з тарифом щоб номер працював без сплати абонки на вхідні? З номеру не планується здійснення дзвінків, тільки вхідні. (Якщо-що Лайфом ніколи не користувався).
вона вже включена в вартiсть старпаку.Першу плату за тариф не обовязково платити що тариф працював?будь який, крiм того що за 50 грнНапишу тут, іншої теми не знайшов, підскажіть який зараз можна придбати пакет з тарифом щоб номер працював без сплати абонки на вхідні? З номеру не планується здійснення дзвінків, тільки вхідні. (Якщо-що Лайфом ніколи не користувався).