Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.05.2025
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Лайф найбільше був за MNP коли він тільки впроваджувався.
Лайфсел і зараз найбільше за MNP, хоч і господар новий. 600 000 номерів перенесли до них.
Сьогоднішній скріншот із сайту Лайфселл.

Вкладення

• 2025071011711.jpg
    2025071011711.jpg
    71.7 КБ · Перегляди: 59
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Historiker, поки що ця цифра 600 тисяч довго тримається на сайті.

Я маю перенесений номер на тарифі Єдиний. І другий рідний Лайф передоплата. Картку з тарифом Ваш вибір поклав на поличку.

Місто
м. Кам'янське
Коли я працював там то щоб обслуговувати контракт потрібно було пропрацювати більше 6 міс на пріпейд) Потім пройти навчання. І тільки потім вжє можна було обслуговувати контракт. ( Я так не дойшов до того етапу
Ось вам і відповідь, чому немає контрактних тарифів. Їх обслуговувати немає ким – коти не доходять до того етапу.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Я активно міняю операторів по MNP і мій номер мені дорогий.
Ось тобі і відповідь. Бігуни йому не цікаві, тому для бігунів не буде контрактів
Відсутність нормальних контрактів для фізосіб була однією з причин, чому я змінив Лайф на Водафон.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
serhiyko, Шелемба цього навіть не помітив. Коли відсутність контрактів буде помітна ось тоді можна говорити. Поки це купка Бігунів ні.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Відсутність нормальних контрактів для фізосіб була однією з причин, чому я змінив Лайф на Водафон.
Якщо не секрет, то яка перевага контракту для фізичних осіб над номером передоплати, який зареєстрований на паспорт абонента?

Місто
Радивилів
Якщо не секрет, то яка перевага контракту для фізичних осіб над номером передоплати, який зареєстрований на паспорт абонента?
Раніше були кращі умови , ну а зараз краще на корпе, Тай то не завжди, все добре порізали, до 100грн, один чи два норм
Тарифа залишилось.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
яка перевага контракту для фізичних осіб
1. Більш вигідні тарифи (наповнення), якщо порівнювати з припейдом.
2. Тариф на календарний місяць (а не 28 днів).
3. Краще обслуговування підтримкою. У Лайфа на припейді треба мати статус Platinum щоб підтримка оператора допомагала у разі вашого звернення до них. Для простих припейдщиків ліміт часу підтримки малий (не встиг розпочати чат як його завершують). На контракті у всіх операторів зазвичай краще підтримка оператора ніж на припейді.
4. Краще захист вашого номеру від шахрайства.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Captain, дякую! Дуже умовні переваги контрактного тарифу над передолатою. Стерлися та нівелювалися переваги контракту. Все відносно. Бувають тарифи передоплати краще за наповненням і на місяць, до речі. Нічого особливого у тому контракті, який комусь все ще бажаний. Це моя суб'єктивна думка.

Зверху