Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
Завтра буде список тп, поки не розголошуть, чекаєм.От если бы до Единого можно было подключить, была бы бомба.![]()
А чому мають забезпечити? Скажуть "Поки немає технічної можливості", та й усе.яким чином вони забезпечать свій домашній Інет в такому містечку, як моє?
Якщо і в вашому місті нема, будете переїзжати?)Evgenii, якщо на Єдиний можно підключити напишіть будь ласка негайно!!!
Зараз на сайті Лайфсел немає жодних змін у тарифах. Хоч і настало умовне завтра.Завтра буде список тп, поки не розголошуть, чекаєм.
Поки що - тарифи без змін.
ТП і ДІ - несумісні. Принаймні наразі.чи впливає послуга тарифна підписка на підключення послуги?
Ой а може і на Гаджет:Безпека можна))) Дати 135 грн за 3 міс і так платити за інтернет.От если бы до Единого можно было подключить, была бы бомба.![]()
А скільки треба чекати? Бо з заявкою на перехід до тарифу для юр.осіб довелось два місяці чекати (я вже і забув, що звертався)Реклама є-послуги немає. Хоч би на сайті зробили можливість перевірити адреси за якими можна підключити, бо чекати поки оператор перевірить і скаже, що немає можливості, таке собі задоволення.
Був я на тому Ґаджет Безпека, таке паскудство... Гроші на рахунку тримати не можна. Висмикують під будь-яким приводом. А я на тому номері опитування проходив ...Ой а може і на Гаджет:Безпека можна))) Дати 135 грн за 3 міс і так платити за інтернет.От если бы до Единого можно было подключить, была бы бомба.![]()
Нi. Через Гаджет Безпека ранiше було найдешевше.Чи можна з універсальної сім відразу в єдиний?