Тарифи Vodafone для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.08.2024
Актуальні тарифи Vodafone

Turbo:
Joice:
SuperNet:
Euro:
4G Smart:
Device:

Бізнес тарифи Vodafone: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
м. Кам'янське
На данный момент переход только в линейку "Супернет". Затем должен быть переход уже в новые "Джойсы". "Супернет" сейчас потому, что еще не успели "Джойсы" подключить к МНП.
-Перейти на МНП можно будет только на старшие "Джойсы". "Старт" в их число не входит
Kseniya , и что решили в итоге - покупать новый старпак "Джойс Старт" или переходить по МНП ?

Місто
New York
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Добрый день, как понимаю по их тарифам то Vodafone Red Unlim Plus можно раздавать на другое устройство и нет скрытых ограничений по трафику после какого-то объема гигабайт?
Спасибо.

А то лайф со своим лайфхак за 300 уже зажрался...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
NetbosS загалом так. В умовах прописано що торенти заборонені і теоретично можуть обмежити якщо "зловживати". Торенти і справді не працюють - в іншому повідомлень про обмеження не помічено

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Так, оновили сторінку. Тепер усьо, SN не підключити по MNP?
Вчора в Києві подавав заявку на перенесення номера - досі підключають лише трійку SuperNet на передоплату з піврічною знижкою, а потім з них можна перейти на будь-який інший тариф, крім Joice Start (той лише при купівлі старпаку на новий номер).

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
"Джойс Старт" таки добавили к МНП-тарифам :)
Ну вот, теперь есть смысл МНП-шиться и к ВФ. Если, конечно, у вас нет старого "Джойса" :D
Линейка "Супернет" пропала из предлагаемых.

Місто
Волинь
Той водафон якийсь цікавий. Маю 3 голодні Light. На жодному нема переходу в будь-які тарифи 4g Smart і то вже декілька місяців так. Два Light хочу перевести в 4g Smart Light / XS (для подальшого активного використання), ні дзвінків, ні спец пропозицій. Тільки на одному 2 рази сунуть непотрібний XS+. Оператор також морозився. Не думав, що така проблема перейти з найдешевшого тарифу в трохи дорожчий, це при тому, що акції йдуть типу рба за 300 чи 250грн просто так на дод рах

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Той водафон якийсь цікавий. Маю 3 голодні Light. На жодному нема переходу в тарифи 4g Smart і то вже декілька місяців так. Два Light хочу перевести в 4g Smart Light / XS, ні дзвінків, ні спец пропозицій.
Прошу пана, але шоб пані вам дала, потрібно пану чимось її зацікавити, стимулювати інтерес, так би мовити. Думаю, легка прелюдія у вигляді пару вихідних дзвінків повинна подіяти, можете поєднувати це з пестощами і неглибоким петтінгом поповнень рахунку))

Місто
Волинь
dzidzio, та я це знаю періодично рухаю номери. Глушина. Дивно, що На інших тарифах 4g є чомусь перехід в інші 4g (навіть на xs) , от з лайтів тільки в дорогущі supernet i joice. Ще і оператор тупий попався, кажу хочу дорожчий тариф, а він мені у вас дешевий, ще і акція є рба за 300. Я вже навіть 4g smart light по дзвінку отримав з якогось дорожчого 4g, а на ці нічого

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Пенсионер подключился на тариф "Vodafone Red Unlim (Max)" и с апреля оплачивает 300 ₴ в месяц. Сейчас уже нет необходимости в безлимитном интернете. Теперь стоит вопрос:
  • остаться на контракте и перейти в более дешёвый тариф на 175 ₴ (Vodafone Red Start), заплатив ещё ~53 ₴;
  • перейти на предоплату в тариф на 175 ₴ (SuperNet Start+) или на 180 ₴ (Joice Start Special) с возможностью надеяться на переход в более дешёвые тарифы.
При переходе в "Joice Start Special" не знаю получится ли подключить акцию «Тарифні канікули» (но если и да, то получится ли пенсионеру посетить магазин Vodafone).

В общем, какой из предложенных тарифов предоплаты лучше выбрать в качестве начального? С появлением дома стационарного интернета надобность в большом объёме мобильного интернета отпала.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
с возможностью надеяться на переход в более дешёвые тарифы
Якщо буде сплачуватись абонплата, то з якої радості оператор пропонуватиме "більш дешеві тарифи"? Це тіки якщо номер перевести на голодовку та на вхідні. Або SN Unlim на базових, зрідка подзвонюючи і користуючись аж 100 кбіт/сек :)
Більш хитрий варіант: MNP-шантаж - подати заявку, дочекатися дзвінка від оператора і, вкрай неохоче, погодитись на річну знижку для 4G Smart Light ;) Питання в тому, чи зможе пенсіонер все це зробити самостійно, якщо ви не будете поруч. І чи не пропустить пенсіонер можливий дзвінок від оператора 🙃

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Ryo San, пока вопрос стоит с подбором тарифа, который лучше подойдёт для последующих действий.

Думаю, что SuperNet Start+. Joice Start Special, если получится принять участие в той акции.

Місто
Николаев
В кнопочный телефон для пенса нужно купить новую симку с самым дешевым тарифом Водафон, чтобы были редкие исходящие звонки на водафон (другие сети не важно), а в основном симка не пополнялась, и затем стояла только на входящие Водафона . Порылась по форуму- вроде самый дешевый тариф Vodafone Device S за 50грн/месяц. Он на кнопочном теле будет работать? Или может еще какой тариф выгоднее пропустила?

Місто
Волинь
larnic, Vodafone Light (правда з маркета або олх). 3грн в день дзвінка
Post automatically merged:

larnic, треба купувати його в когось. або тут в маркеті, або олх.

Останнє редагування:
Місто
Николаев

спасибо.Пока больше подходит тариф Vodafone Device S. Только не знаю,будет ли он на кнопочном работать.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
larnic, за неимением симки с таким тарифом - нет. Но нигде не встречал ничьих стонов и воплей о проблемах с таким тарифом в телефоне.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В кнопках всё работает без разбору! Естественно с ограничениями самого кнопочного телефона. Например, слабая 2ж сеть и тогда ничего не работает!

Місто
Харьков
Телефон
мэйзу с9

спасибо.Пока больше подходит тариф Vodafone Device S. Только не знаю,будет ли он на кнопочном работать.
Лучше езз, абонка 80, там и инет и минуты на других и безлим в сети, на олх можно недорого купить.

Зверху