С моим номером была такая-же ситуация.Не довго я радів "Вільному студенту" - КС перевів мене у тариф "Вільний КС в інтернеті. Регіон 1", перевід був безкоштовним. Причина зі слів оператора ЦОА - колись я по номеру, на який підключав вчора "Вільного студента", подавав на 477 заявку на перехід у "Вільний КС в інтернеті. Регіон 1" + "Вільні вихідні". Тоді був якийсь збій системи, і перехід не відбувся. А вчора КС згадав про цю мою заявку і вирішив її задовольнити. Відмотати взад не можна.
Что это означает?Цей тарифний план призначений та може бути застосований виключно для абонентів, що обслуговуються знеособлено.
Что тариф не контрактный. На всех тарифах так пишут.Только что прочёл на сайте КС в инфе о тарифе: Что это означает?
Обезличено. Припейд.знеособлено
Спасибо, не знал. А вообще я искал инфу на оф. сайте о сроках действия тарифа, и так и не нашёл.
На сайте Киевстар же написано:Хтось писав що тариф дійсний до 31.08.2015.
Я только что узнал про эту услугу Думаю это не слишком важная услуга.В данном тарифном плане не работает услуга "Сим-контроль", к чему бы это?!
Без вопросов - вот ссылка - в разделе "Більше інформації" - "Як підключитися"algoal, можно ссылку? Я такого на сайте КС не нашёл.