Никто не попробовал из свежих переведенных в Лайт с ГБА, перейти на Лайт+, полнить на 40 грн? Сохраняется ли ГБА?Сегодня перевели на Light, ГБА не отображается, но звонить дает
З Вашими потребами та РБА - нічим !чим ВФ-Л+ привабливіший за ВФ-Л (за умови нечастих і нетривалих дзвінків по мтс, без смс і інету..?)...
Номер з ПСУ перевели-таки в ВФ-Л.
Я поки не бачу потреби переходити в ВФ-Л+ , з ризиком втратити РБА.
зы: значить такАндрій:
Проблема із переведенням у новий тариф
Вас обслуговує оператор Влад. Зараз в чаті: Андрій, Влад.
Влад:
Доброго дня, Андрій!
Влад:
На який хочете перейти?
Андрій:
Добрий вечір.
Андрій:
Та я не хотів перйти, мене насильно перевели у інший тариф і при цьому кудись поділася оплачена до 10.10.2018 послуга "Рік без абонплат". Цікавить чому так сталося?
Влад:
Хвилинку.
То нехай виправляють - бо ми вже їхню контору прокредитували!*365*1# не показує реальний стан речей
Отут хитрість з їхнього боку - хтось забуде подзвонити та поділиться з ВФ грошенятами...РБА не пропав і буде діяти до якогось терміну, якщо забули до якого - звертатися у підтримку
Отут хитрість з їхнього боку - хтось забуде подзвонити та поділиться з ВФ грошенятами...
А мене і жінку сьогодні самі перекинули в ВФ-Л і РБА пропало. Ось зараз в чаті спілкуюсь можна так сказати...
зы: значить так
1) РБА не пропав і буде діяти до якогось терміну, якщо забули до якого - звертатися у підтримку
2) *101*4# буде писати про безлім за 2 грн. в добу, але по факту на час дії РБА не зніматимуть, якщо таки знімає то звертатися упідтримку
3) *365*1# не показує реальний стан речей
А мене і жінку сьогодні самі перекинули в ВФ-Л і РБА пропало. Ось зараз в чаті спілкуюсь можна так сказати...
зы: значить так
1) РБА не пропав і буде діяти до якогось терміну, якщо забули до якого - звертатися у підтримку
2) *101*4# буде писати про безлім за 2 грн. в добу, але по факту на час дії РБА не зніматимуть, якщо таки знімає то звертатися упідтримку
3) *365*1# не показує реальний стан речей
Если у меня на Lifecell есть ГБА за 50 грн, а некоторые не имеют такой возможности, то это не значит, что я кручусь, а они нет. В моем регионе ВФ (и МТС ранее) самый дешевый ГБА предлагал за 200 грн, и как ни крутись, на своем номере дешевле я бы его не заказал.А то, что у некоторых ГБА за 90 грн., а у некоторых за 350 - так это вина самих пользователей, кто-то крутится, а кто-то поедает то, что предлагает ВФ