как так? по вашему как решит бородатый дядя, так и будет?Інколи - так, інколи - ні. Я би не розраховував на це.
Безлимит точно не действует, а инет за копейку - не уверен, но его кажется тоже ограничили только в пределах региона/Підскажіть, послуги "Безлімітний ін-нет Захід-49" і "Інтернет за копійку" за межами льготних областей діють?
Підключення до тарифного плану на «Вільний life максимум Захід» можливе до 31.12.2013 р. включно.Со вчерашнего дня тариф закрыт для подключений.
Підключення до тарифного плану на «Вільний life максимум Захід» можливе до 31.12.2013 р. включно.
http://www.life.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/vilnyy-life-maksymum-zahid/#!/order-form/
Тарифный план не предлагается для переход на my.life.com.ua.
При попытке перейти на него через эксклюзивный магазин дилера сообщили, что переход на тариф не предлагается.
Маю декілька неактивованих стартових з цим тарифом. Чи варто їх активовувати для збереження тарифу до 31.12? Не бачу ніяких суттєвих переваг порівняно з тим же лайф 25. В кого які думки з цього приводу?
не погоджуюсь, наприклад мені 25 не вигідний, так як там бере за день спілкування 25коп, а в захід нічого-відповідно раз на рік 10грн закинув і все, а на решту операторів дзвоню з мтс по 25коп(без жодних дод. платежів)активируй и переведи на 25, захид можно списывать в архив.
активируй и переведи на 25, захид можно списывать в архив.
так я спутав тарифи, так як знаходжусь у Львівській обл. -тариф 25 недоступнийSilentBoss, не путай 25 і 25+
Це появився новий тарифний план ВІЛЬНИЙ life ЗАХІД без слова максимум, тариф не діє у Львові тільки область.
http://www.life.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/Taryfnyy-plan-Vilnyi-life-Zahid/
Увага! На адміністративній території м. Львова та на відстані 15 км від його меж, при здійсненні першого вихідного дзвінка в день на будь-який напрямок, додатково стягується одноразова плата в розмірі 0,25 грн/день. Ви платите тільки в день дзвінка. Плата може бути сплачена з основного рахунку та/або з використанням бонусів.