Тарифный план «Свободный life максимум ЗАПАД»

Статус
Закрита.

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9
Моє шанування, панове!

Сьогодні перевірив рахунок і за комбінацією *121# показало що доступні якісь, невідомо звідки і за що отримані, 100 МБ GPRS. В системі "мій життє:]" пише що це "Безкоштовні байти [Інтернет, WAP]: 100,000 МБ"

За що мене так "нагородили"? Раніше користувався послугою "Інтернет за копійку", від котрої місяць тому відмовився по тій причині що використовував від сили мегабайт 80~90 в місяць... відповідно платити за півтора "гектара" немає доцільності...

Я звичайно люблю подарунки, але від життячка мені їх тепер навіть якось страшно отримувати, бо ніколи не знаєш в чім "подвох"; якось мені нарахували бонусні кошти, але зовсім забули згадати що вони діють лише десять днів, так от коли вони мені були дійсно потрібні - їх просто не стало... спочатку злився, а потім прийняв за належне - глянув на назву оператора і все стало зрозумілим)))

Якщо інформація на форумі десь проскакувала, то прошу сильно не сварити, а лиш ткніть носом в потрібну тему чи повідомлення.

Усім вдячний за увагу.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
hamlotake, симку случаем не переставлял в смарфон?

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9
навіть не знаю як Вам правильно сказати))))

Десь з пів року сімка стояла в Nokia N9, у вересні вона перекочувала в Nokia E50 - тобто відбувся перехід на смартфон, але знаааачно слабший (в н9 зараз київстар)

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9
також так думаю((( проте гадав що прийде якесь смс повідомлення, мовляв так і так, даруємо вам 100 мегабайт, щоб ви відчули як круто користуватися нашим нетом задарма... і потім тратьте грошенята, бла бла, все таке подібне, з любов'ю, вічно ваші...)))))))))))

мав надію що це не тимчасова акція, а на постійній основі)))

Написав запит через систему "мій лайф:]" бо не маю бажання чекати на відповідь оператора, та й трішки болить горло, не зможу нормально порозмовляти...

Як матиму інформацію, то обов'язково відзвітую.

Усім вдячний за увагу.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Мне тоже 100 МБ дали на полочную симку. Лежала около полугода, вставил в телефон SЕ W880. Сразу пришла смс что-то типа Лайф дарит 100 МБ для вашего смартфона. Хотя какой это смарт. Срок действия 7 дней.

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
...100 МБ дали на полочную симку. Лежала около полугода, вставил в телефон SЕ W880. ... Хотя какой это смарт.
Или, возможно, база использовавшихся IMEI, которые светились по данному номеру, подчистилась, и билл увидел тел как новый в сети..

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9
Шановне панство, дико перепрошую що потурбував Вас усіх через такі дрібниці... Каюся...

Хоч оператори "життєчка з посмішкою" мені ще не відповіли, питання вже є не актуальним, бо нараховані мегабайти як невідомо звідки появилися, так і пропали сьогодні безвісти... :rolleyes: Розшукувати їх в мене немає бажання... Я було вже повірив що наші оператори починають оговтуватися, йти на зустріч клієнту, дбають про нього... я був навіть готовий заплатити їм за подарунок в розмірі 100 мегабайт трафіку - якісь 2-3 гривні щомісяця(ну навіть нехай за 250 мегабайтів п'ять грн), але не судилося, бо наші люди як хотіли гроші з повітря великими об'ємами колотити так і продовжують свої хотіння...

Картка як почала валятися з серпня, так мабуть і продовжуватиме до наступної потреби брякнути якомусь невдасі на лайф :D

Ні звісно 15 гривень за півтори гігабайти це досить хороша пропозиція, але не хочу я платити за те чим користуюся навіть не на 10%...

я ще не писав про смс повідомлення вартістю 63 копійки :eek: ви що з глузду з'їхали??? за що? в еру скайпів, фацапів, асьок, ґуґлтолків?:confused: та це ж пограбування серед білого дня, собівартість одного меседжа для оператора не більше копійки!!! а при фрішних розмовах в середині мережі це взагалі маразм... для чого наприклад мені ті ваші пакети повідомлень, якщо я їх відправляю масимум штуку в місяць? з такою ціною я їх взагалі не відправлятиму з лайфівської картки...

І так на кожному кроці, нічого назустріч користувачу...

Підсумок: не ту країну назвали Гондурасом... і це дуже сумно... (без сарказму)

Дякую за увагу, нехай Вам щастить! Пробачте за "соплі":rolleyes:

episode

Экстрасенс
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5
я ще не писав про смс повідомлення вартістю 63 копійки
не думаю, что можно найти дешевые сообщения сейчас.

Ні звісно 15 гривень за півтори гігабайти це досить хороша пропозиція, але не хочу я платити за те чим користуюся навіть не на 10%...
каким интернет предложением пользуетесь вы?

Місто
Київ
Телефон
iPhone
Акция "Бонусы для абонентов Западного региона"

Период проведения акции: с 20.12.2012 по 25.12.2012 включительно.
Участники акции: абоненты тарифного плана "Свободный life:) Максимум Запад".
Условия акции: в период проведения акции
базе абонентов... после пополнения основного счета от 10 грн. и более одним платежом будет начислено 50 грн. на бонусный счет сроком на 30 дней.

базе абонентов... после пополнения основного счета от 10 грн. и более одним платежом будет начислено 20 грн. на бонусный счет сроком на 30 дней.
источник

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Вальдемар, не понял про базу абонентов... жалко что только на бонусный. У меня на основном много денег

Місто
Київ
Телефон
iPhone
Кочевник, посмотрел, все таки будет смс!

life:) вітає вас з Новорічними святами! Отримайте бонус XX грн при поповненні рахунку від 10 грн одним платежем. Пропозиція діє лише до 25.12 включно. Термін дії бонусу 30 днів.

Вітаємо! Вам нараховано бонус XX грн. Термін дії бонуса 30 днів. Для перевірки залишку наберіть *111#.

Добавлено через 11 минут

еще одна акция с пополнением:
Акция "Пополнись на 25 грн и получи 25 бонусов"

С 09.11.2012 по 10.11.2013 включительно.
Участники:
абоненты тарифного плана "Свободный life:) Максимум Запад", которые в течение последних двух месяцев пополнялись менее чем на 10 грн.

Условия акции: в период проведения акции абонентам после первого пополнения основного счета на 25 грн. и более одним платежом будет начислено 25 грн. на бонусный счет сроком на 30 дней.

Бонус 25 грн! Поповни рахунок від 25 грн протягом п’яти днів одним платежем та отримай бонус 25 грн. Термін дії бонусу 30 днів.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На офсайте нет информации о сроках действия тарифа. До когда все-таки?

Статус
Закрита.
Зверху