Тарифный план «Свободный life:) ULTRA»

Статус
Закрита.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Дедмедвед, у меня тоже выбивает такое, но тарификация по сети — 0,50 грн/мин.
 

Ingvar

050/073
Реєстрація
31.05.09
Місто
Чернігів
Телефон
Galaxy A50
Сегодня ч-з майлайф перепрыгнул с "Легкого" на сабж. Старпак новый, с нулевым ни разу не пополнявшимся балансом. *121# выбивает - "Безлимит на Лайфселл 0 коп. за 1,00 грн/день звонка. номер до 14.07.17." Чет не пойму, это глюк или включились условия ТП без 40-ка рублевого пополнения?
У меня с новым старпаком было тоже самое, позвонил, сняло 50 коп. На след. день писало уже за 0,50 грн./день звонка.
 
Посоветуйте, что отключить или сколько держать денег на счету, чтобы инет не работал, но Бип бы бесплатно работал? Если на счету будет до 5 грн фокус пройдет? Оплачиваю 12 грн единоразово за безлимит в сети.
 

aurowl

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
09.06.12
Місто
міста Торецьк
Almamoori3, только с оператором откл интернет, но будет ли бип работать? если денег не хватает на пакет, то снимает 25 коп за мб
 

OsmiVanska

"Блондинка"
Реєстрація
08.11.15
Місто
Kyiv
Телефон
Nokia 6060, Nokia 1280
Только один единственный вопрос :feel: Шапка актуальна вся? Ничего не изменилось? На их сайте этого тарифа вообще найти не могу... Надеюсь его не собрались ликвидировать?
 
Реєстрація
23.10.10
Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
OsmiVanska,
мови тарифного плану «Вільний Ultra» діють по всій території України, за винятком адміністративної території м.Києва, м. Борисполя, м. Бровари, м. Буча, м. Василькова, м. Ірпеня, м. Обухова, Броварського, Бориспільського, Васильківського, Вишгородського, Києво-Святошинського та Обухівського районів Київської області,
Если Киевская область выбрана на сайте, то и не покажет.
 

OsmiVanska

"Блондинка"
Реєстрація
08.11.15
Місто
Kyiv
Телефон
Nokia 6060, Nokia 1280
Спасибо! Мне тариф частично подходит, но я двух деталей найти не могу :eek:

По завершению 3 календарных дней, в случае если абонент остается за пределами территории действия условий тарифного плана, плата за безлимитные звонки в сети lifecell в день пользования будет составлять 1 грн, стоимость SMS – 1 грн.

SMS 1 грн за 1 штуку или за пакет из 50 sms?
 

Biker XTR

Заблокирован
Реєстрація
03.01.16
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy ACE 3 S7272
Спасибо! Мне тариф частично подходит, но я двух деталей найти не могу :eek:



SMS 1 грн за 1 штуку или за пакет из 50 sms?

краще для києва ТАРИФНИЙ ПЛАН «3G+ ВІЛЬНИЙ»

http://www.lifecell.com.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/3g-vilnyi-life/

ТАРИФИ1

Дзвінки на номери lifecell
БЕЗЛІМІТ
за 1 грн/день дзвінка2
Дзвінки на номери інших операторів України
0,75 грн/хв
SMS по Україні
50 SMS
за 1 грн/день користування3
3G+ Інтернет
50 МБ
за 6 грн/день користування4
Територія дії умов тарифного плану – вся територія України (Регіон 1).
1 Для активації умов тарифного плану необхідно поповнити рахунок від 40 грн одним платежем. В разі відсутності такого поповнення дзвінки на номери lifecell та SMS тарифікуватимуться за стандартними тарифами.
2 При здійсненні першого вихідного дзвінка всередині мережі lifecell в день, стягується одноразова плата в розмірі 1 грн/день. Всі інші дзвінки всередині мережі lifecell протягом поточного дня – по 0 коп. Ви платите тільки в день дзвінка. Плата може бути сплачена з основного рахунку та/або з використанням бонусів. В разі відсутності 1 грн на рахунку дзвінки на номери lifecell тарифікуватимуться за стандартними тарифами.
3 Після використання 50 SMS за 1 грн до кінця дня, кожна наступна SMS тарифікується за стандартними тарифами.
4 Надані 50МБ можна використати протягом поточної доби. Після закінчення 50Мб та за наявності 6 грн на рахунку, наступні 50Мб будуть нараховані з одночасним зняттям плати. Щодня доступно до 15-ти додаткових пакетів Інтернету по 50 МБ, після вичерпання яких швидкість доступу до Інтернету буде знижена до 128 кбіт/сек до кінця доби. Якщо на рахунку недостатньо коштів для сплати 6 грн, Інтернет буде надаватися за тарифом 0,25 грн/Мб.
5З метою запобігання використанню тарифу з комерційною метою дзвінки на номери операторів супутникового зв’язку (Thuraya, Emsat, Iridium, Inmarsat) тарифікуються згідно зі стандартними міжнародними тарифами. Плата за з’єднання при міжнародних дзвінках – 2,11 грн. Дзвінки на спеціальні міжнародні напрямки тарифікуються згідно зі стандартними міжнародними тарифами після використання 60 хвилин протягом календарного місяця.
 
Реєстрація
28.03.12
Місто
Винница
Ребята, подскажите мне пожалуйста. Пришла мне смс в тарифном плане свободный лайф ультра "Шановний абоненте, згідно з умовами Вашого тарифного плану, при використанні Viber, WhatsApp, Skype, Вам надаватиметься безлімітний доступ до цих месенджерів до кінця доби за рахунок сплати 0,50 грн. Перевірка стану сервісу: *224*4#" Возможно ли этим воспользоваться, но чтоб при этом оно не сняло оплату 6 грн за 50 Мб интернета? Ведь если я просто включу мобильный интернет на телефоне, он и почту проверит, и с фейсбука сообщения покажет автоматом, ведь так? А это уже не входит в их предложение. То есть получается, что этой возможностью я могу пользоваться, только если плачу за интернет, правильно?
 

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Именно.
 
Реєстрація
07.09.15
Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
Ведь если я просто включу мобильный интернет на телефоне, он и почту проверит, и с фейсбука сообщения покажет автоматом, ведь так? А это уже не входит в их предложение. То есть получается, что этой возможностью я могу пользоваться, только если плачу за интернет
Ну просто у Вас ще стільки всього включено, чим користуєтесь. Виключіть решту тимчасово, залиште що перераховано в послузі і плату за мегабайти не зніме. Потім треба інет - включите знову.
 
Реєстрація
02.11.08
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Ну просто у Вас ще стільки всього включено, чим користуєтесь. Виключіть решту тимчасово, залиште що перераховано в послузі і плату за мегабайти не зніме. Потім треба інет - включите знову.
И как это на Андроиде можно выключить интересно?
Нет, ну конечно с жёсткими файрволами с рутом этого достичь можно...
Но как обычному человеку отключить автообновление, проверку новых словарей, обновление клавиатуры, синхронизацию хрома?
 
Реєстрація
28.03.12
Місто
Винница
exdvag, Спасибо большое! Вы меня на такую мысль ценную натолкнули. Даже не подозревала что такое можно.

PRADA, если я правильно разобралась, то выключается в меню настройки - использование данных - там проходитесь по каждому приложению и, где нужно, включаете "ограничить фоновые данные"
 
Статус
Закрита.
Зверху