Тарифный план "Багато розмов"

Интересный тариф


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    358

lipog

hide юзер
Реєстрація
07.07.08
Місто
Вінниця
1.5. Тарифікація всіх інших видів телекомунікаційних послуг здійснюється відповідно до тарифного плану «Класичний»;
Це мене влаштовує, я маю на увазі переказ коштів. Тепер ще б "Друзі повертаються" з можливістю безкоштовного переходу на даний ТП.
Маю кілька сімок, в яких мені вистачить бонусних грошей на рік на ПЗЗ. Обов'язкове поповнення даного оператора >=30 з легкістю повертається з %.
За 15 грн переходити не буду, тільки безкоштовно.
 
  • Like
Реакції: Sok

pavel_good

Венки-террористы
Реєстрація
11.11.08
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
А вот и официальная версия
http://www.kyivstar.ua/personal/prepaid/tariffs/rozmovy/

Отримуйте 100 акційних хвилин на розмови в мережі «Київстар» щодня протягом 30 днів. Для цього поповнюйте щомісяця Ваш мобільний рахунок будь-яким способом на суму від 30 грн.

Види телекомунікаційних послуг Тариф, грн
Вихідні дзвінки на номери абонентів мережі «Київстар» (щодня після вичерпання 100 акційних хвилин або закінчення строку дії акційних та бонусних хвилин), за хв 0,20
Вихідні дзвінки на номери абонентів інших операторів мобільного та фіксованого зв’язку України, за хв 0,85
Вартість передавання SMS на номери абонентів українських операторів мобільного зв’язку та мереж фіксованого зв’язку, за повідомлення 0,39
Плата за з’єднання дзвінка 0,35

Для підключення до тарифного плану «Багато розмов» подайте відповідну заявку з 1 вересня по 30 листопада 2009 року включно за номером 477*1* (з мобільного телефону в мережі «Київстар» дзвінок безкоштовний) або через систему «Мій Київстар».

Для нових абонентів, які активували неакційний стартовий пакет у період з 1 вересня по 30 листопада 2009 року включно, зміна тарифного плану відбудеться автоматично та безкоштовно наступного дня після активації стартового пакета.

Строк дії тарифного плану «Багато розмов» — до 31 січня 2011 року включно.

Спеціальний бонус від «Київстар»
У момент зміни тарифного плану Вам буде додатково і одноразово нараховано 1000 бонусних хвилин для здійснення вихідних дзвінків на номери абонентів мережі «Київстар» за спеціальним тарифом 0 грн/хв. Бонусні хвилини дійсні протягом 10 діб з моменту нарахування. При здійсненні вихідних дзвінків із використанням акційних та бонусних хвилин стягується плата за з’єднання дзвінка відповідно до умов цього тарифного плану.

Додаткова інформація
  1. Перевірити залишок акційних та бонусних хвилин можна, набравши на клавіатурі свого телефону спеціальний USSD-запит *112#.
  2. Дізнатися дату, до якої нараховуватимуться акційні хвилини, можна за допомогою USSD-запиту *100*55#.
  3. Для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар», які активували акційний стартовий пакет починаючи з 01 вересня 2009 року, вартість першої зміни поточного тарифного плану на тарифний план «Багато розмов» становить 0 грн, а кожної наступної — 15 грн.
  4. Для абонентів передплаченого зв’язку «Київстар», які активували стартовий пакет до 31 серпня 2009 року включно, вартість зміни поточного тарифного плану на тарифний план «Багато розмов» становить 15 грн.
  5. У межах тарифного плану «Багато розмов» не діють умови акцій «0 на вихідні», «Щасливі вихідні», а також не надаються послуги «5 по 0,05», «Ноооооль», «Завжди разом», «5 по 0», «Наша сім’я», «Рідні номери».

P.S. Модератору советую вынести это в шапку
 
Останнє редагування:
Реєстрація
31.07.08
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
В оф. инфе вот еще что нарисовалось:

Специальный бонус от «Киевстар»

В момент смены тарифного плана Вам будет дополнительно и единовременно начислено 1000 бонусных минут для осуществления исходящих звонков на номера абонентов сети «Киевстар» по специальному тарифу 0 грн/мин. Бонусные минуты действительны в течение 10 суток с момента начисления. При осуществлении исходящих звонков с использованием акционных и бонусных минут взимается плата за соединение согласно условиям этого тарифного плана.
 

Roman_UA

linux user
Реєстрація
24.06.09
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
В оф. инфе вот еще что нарисовалось:

Специальный бонус от «Киевстар»

Это было в письме:

2.4. Також при переході Абонента на обслуговування на умовах Тарифного плану, Абоненту автоматично нараховується 1000 (тисяча) рекламних хвилин для здійснення вихідних дзвінків (передавання інформації голосом) на номери абонентів телекомунікаційної мережі «Київстар», за спеціальним акційним тарифом у розмірі 0,00 (нуль) грн. за хвилину
 

Sok

Реєстрація
01.05.08
Місто
Белая Церковь
Телефон
Vernee Thor+
А ведь на мАбиле говорилось и про бесплатную внутрисеть и про внутрисеть за 20 коп, думал что полный бред! А дыма без огня не бывает!

Да и здесь на форуме, если не изменяет память, пророчила "блондинка Ванда" у которой брат работает в кс, что скоро будет ноль в сети.
 
Реєстрація
31.07.08
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
C1Phone, ну это да.


Roman_UA, сор, не заметил. :)
 
Останнє редагування:

lipog

hide юзер
Реєстрація
07.07.08
Місто
Вінниця
Для підключення до тарифного плану «Багато розмов» подайте відповідну заявку з 1 вересня по 30 листопада 2009 року включно
А потім новорічна акція, може хоча б тоді зроблять тариф без ПЗЗ, ≈3 коп - мережа, ≈1 грн - інші (без плутанини (додаткових умов)).
"Багато розмов" для моїх потреб мене повністю влаштовує, крім вартості переходу.
 
Реєстрація
22.09.08
Місто
Светловодск
Как по мне тариф нормальный. Как для Кс это вообще хорошо. Ну не даст он 0 как у лайфа или МТС. А к новому году они чуть-чуть улучшат ( так как Кс все свое лучшее дает под новый год) вон по данным от одного абонента получают 42 грн. а тот же лайф 26,8 грн. Вы думает КС будет снижать цены. Вот когда у лайфа будет 42 а у КС 26 тогда он будет снижать. А так смысл снижать если платят надо брать.
 
Останнє редагування:

Lukkyk

Заблокирован
Реєстрація
19.05.09
Місто
Хмл
Ноль то есть , вот только платить за него несколько раз нужно , детям в школе будет сложно понять как это 30+15+0,35x7=0
 
Реєстрація
06.12.07
Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
Ноль то есть , вот только платить за него несколько раз нужно , детям в школе будет сложно понять как это 30+15+0,35x7=0

Да нормально все - за 15 грн в месяц + ПФ + ПЗС за звонок иметь номер для длинных разговоров по КС. Для меня это очень актуально.
 

lipog

hide юзер
Реєстрація
07.07.08
Місто
Вінниця
читаю ваш форум нечасто,но регулярно в течении полугода. на днях специально решила зарегится,что хотябы как то исправить тот бред,что пишут тут о будущих тарифах кисты... особенно о 20 коп/мин. внутри сети ... меня это убило. брат работает в маркет-отделе КИЕВСТАРа уже пять лет,видела его сегодня,спросила о новых тп. посмеялся,когда услышал о внутрисети за 20 коп сказал буквально следующее- тп ТРОЙНОЕ ПРЕИМУЩЕСТВО планируют запустить по всей стране (верно кто то подметил о массовой рекламеэтого тарифа по твпоявлении возможности дозвона на 929),
Всетаки 20 коп є.
За межами вибраних областей ніхто реклами не бачив.
929 ніякого відношення до цього тарифу не має.
 
Реєстрація
27.09.08
Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Так я не понял, на контракте ПЗС только на внутрисеть начисляется?
 

Desperado

free-rider
Реєстрація
08.08.08
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S5 + Fly Q420
в системі мій київстар найшов таке

БАГАТО РОЗМОВ
Вартість зміни тарифного плану:
Абонентська плата: 15.00 ???ua.csm.unit.0???
15.00 грн. щомісячно

А перехід теж 15 грн?
 

Katrin Loo

Заблокирован
Реєстрація
27.07.09
Місто
Киев
нет дозвона на 929? это сильно беспокоит? хи.
 
Зверху