Обновляется каждые 3 часа, когда сессия рвётся(0:00, 3:00, 6:00, 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00). Проверял неоднократно.с опозданием в сутки
А с чего он лучше то станет?! Настоящие Качки-Свинорылы(как я), пользуются контрактом(мы что дураки переплачивать?!), а нас это правило не касается. Так что возвращайтесь на раздачу ребята.не заметил ощущений, что после шейпа инет стал лучше
Проще..... сам контракт подорожаетКачайте-проверяйте, вангую, что на контракте введут те же ограничения, как только это дело станет массовым
Чесно кажучи наразі Київстар ще погіршення не зробив бо викачати 6 ГБ тяжко бувають моменти коли качаєш якісь карти для айго чи двд з ос а так 6 ГБ вистачить з головою та і шейп цивільний це ж не 32 мб. А ось нові тарифи думаю будуть не дуже гарні. Ось на передоплаті вже додумались прибрати регіональні ще й місяць тепер не місяць а чотири тижні( покращення збільшення абонплати ось і покращення. Але гроші в розвиток вкладають тому хочуть більший прибуток мати. Але 55 грн. для бабусі з пенсію в 1200 грн. навіть не знаю напевно не мало. Я так думаю що вони проводять якісь дослідження скільки люди можуть на зв'язок віддавати.
Ти про що монолог ведеш? Хоча б цитуй якщо кілька сторінок назад було.Некомпетентна підтримка перепрошую що не перевірив. Сказали що шейп є і кількість мегабайт дивитись в мій Київстар і ще дали ту комбінацію або переплутав
Нету шейпа. Скачал 6 гиг и включил ограничений 500кб/с. Уже около часа жду шейпа...Сказали що шейп є
А тобі він дуже потрібний?) Зараз представники Київстар, які бувають на цьому форумі, попросять начальство "врубити шейп" і на контракті....Кому від того легше стане?
Нет конечно. Я за "честный" безлимит. Просто развеиваю миф о шейпе на контракте.А тобі він дуже потрібний?
Та ні...таке відчуття, що передплатники такою тактикою намагаються зробити так, щоб на контракті зникла і ця привілегіїМатвєй, ти думаєш, що шейп включать тільки тому, що Vofcheg на Реді публічно вихваляється своїми зкачуваннями? Вони і так все це бачать, сподіваюсь, увімкнуть шейп як тільки буде треба.
Сколько халявы на этом форуме прибили из за языкатых и ни что их не учитА тобі він дуже потрібний?) Зараз представники Київстар, які бувають на цьому форумі, попросять начальство "врубити шейп" і на контракті....Кому від того легше стане?
Всем будет лучше, если вы просто будете молчать об этом...Нет конечно. Я за "честный" безлимит. Просто развеиваю миф о шейпе на контракте.
Типун тебе....сподіваюсь, увімкнуть шейп як тільки буде треба.
Хтось знає які тарифи будуть з 17.04?