Тариф «Київстар Дзвінки» 2017 (закрыт)

Статус
Закрита.

arki

Заблокирован
Місто
Житомир
Якщо тримати на голодному пайку, то не заганяють. От тому я одній із своїх родичок встановив 2 сімки КС з тп КСО3Ж, з яких одна постійно голодує і сидить на вхідних. Якщо активну сімку насильно покращуюють, то ця сімка сідає на дієту, а користування переходить на іншу сімку. Через деякий час КС отямлюється, і на голодуючій сімці з"являється можливість відкотитись назад на КСО3Ж. За 3 роки користування всі, кому треба, записали собі ті 2 номери КС, якими користується родичка. Тому проблем із додзвоном до неї ні в кого нема.

я більше року так роблю :apl:

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Це геніально! Я б виніс цей пост великими літерами в шапку теми про тариф КСО3Ж з АП 35 грн. Так оператора ще ніхто не нахлобучував!
Та, ну! Тут пів-форуму бігає із сімки на сімку, тримаючи їх на голодному пайку. Неуважно читаєш форум.

Місто
м. Кам'янське
Та, ну! Тут пів-форуму бігає із сімки на сімку, тримаючи їх на голодному пайку.

Але ти перший, хто по-научному точно описав принцип довготермінової оптимізації витрат на мобільний зв’язок від оператора Київстар шляхом використовування двох сім-карт з тарифом КСО3Ж! Цей винахід тягне на всеукраїнське визнання!

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Але ти перший, хто по-научному точно описав принцип довготермінової оптимізації витрат на мобільний зв’язок від оператора Київстар шляхом використовування двох сім-карт з тарифом КСО3Ж! Цей винахід тягне на всеукраїнське визнання!
Принцип тут відомий, багато народу ним користується, але у зв"язку з тим, що ніхто його не описав, то нехай буде так. Подумаю його запатентуванням.:)
Шкода лише, що я ним не користуюся. Хоча, КС завжди може люб"язно надати таку можливість, виявляючи турботу про користувачів дешевих тп.

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
если иметь симок чуть больше, чем две. ну например 10-20, то можно гарантированно каждый месяц менять на одной из них тариф с "первым месяцем без оплаты".

Rom1x

Внештатный приколист
Місто
Киев
если иметь симок чуть больше, чем две. ну например 10-20, то можно гарантированно каждый месяц менять на одной из них тариф с "первым месяцем без оплаты".
Тариф "Задурно" от Киевстар получится. Беда в том, что проделать это сможет с 10 человек с форума. Киевстар спит спокойно. :rolleyes:

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic
Если не пополнить на 30грв заявка на смену тарифа аннулируется.

и через какой промежуток времени это происходит? я перевела свой Кс онлайн 3ж на Звонки еще 14.01, пока ничего не аннулировалось. первого пополнения в истории номера не было, если что.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Да, я тоже посижу и послушаю, как человек будет козырять архивными тарифами, о которых забыл даже сам оператор.

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
В дин@мике, Только по спец предложению.
Если отображается в МКС и предлагается по 477

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic
В дин@мике, нужно держать номер на голодовке, тогда могут предложить. я перевела 2 своих полочных номера, которые давно не пополнялись.
Если отображается в МКС и предлагается по 477
кстати, в МКС может и не отображаться. у меня, например, его предлагали только по 477 (мне там задавали вопрос "планируете ли Вы пользоваться инетом?" после ответа "нет" предложили сабж).

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
на тех, которые с 1 числа переводят (полочные), везде предлагают "киевстар звонки", но требуют абонку 30гр

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
на тех, которые с 1 числа переводят (полочные), везде предлагают "киевстар звонки", но требуют абонку 30гр

Так они требуют абонку в любом случае, если нет спец.предложения с беслпатным первым месяцем.

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Статус
Закрита.
Зверху