Подал заявку по 111 чтобы не закрывали услугу гба ,а сделали её стоимость хотяб 500 грн на год,ждёмс рассмотрения...
А подключить дает?На даний момент планів щодо зміни даної послуги немає.
Нет,все,гба издох в этом тарифном плане!(А подключить дает?
Вставь-ка Unlim 3G в 3G-модем (3G WiFi роутер) + 50 грн/мес. к стоимости тарифа. Итого: 150 против 70 в Планшете.є альтернативний по ціні Unlim 3G з 90 гігабайтами?
Цей тариф ще не «здох»?
Takeshi знает , что в этом случае делатьВставь-ка Unlim 3G в 3G-модем
Takeshi знает , что в этом случае делать
Это ещё не все , всё равно приходят СМС " счастья " .Я тоже знаю
Ну IMEI на ZTE MF622 я уж не знаю как поменять. Задавал этот вопрос на форуме - никто не ответил и я его (вопрос) удалил впоследствии.Это ещё не все , всё равно приходят СМС " счастья " .
Ну IMEI на ZTE MF622 я уж не знаю как поменять. Задавал этот вопрос на форуме - никто не ответил и я его (вопрос) удалил впоследствии.
Значить ttl не зафіксовано. Йди зі своїм пристроєм на 4pda — там тобі все роскажуть щодо твого пристрою: як прошивати, які слід ставити прошивки, а які ні, як фіксувати ttl, міняти imei, «закривати» багато інших прогалин, за допомогою яких оператор «палить» WiFiроздачу (не лише TTL), наприклад вимкнути на роутері ipv6. Тільки не «потони» в цьому потоці інформації. А найпростіше —знайди собі 4g модем/роутер (на даний час в Україні роутера більше lte cat6 не треба, як і смартфонів з lte cat12,16,18,21 ), який порівняно легко прошивається (особливо на Linux), попередньо продивившись 4pda, і вибравши собі модем/роутер, який лекго можна буде «оптимізувати» під т.зв. політику чесного користування інтернетом.Это ещё не все , всё равно приходят СМС " счастья " .
ЕхЗначить ttl не зафіксовано. Йди зі своїм пристроєм на 4pda — там тобі все роскажуть щодо твого пристрою: як прошивати, які слід ставити прошивки, а які ні, як фіксувати ttl, міняти imei, «закривати» багато інших прогалин, за допомогою яких оператор «палить» WiFiроздачу (не лише TTL), наприклад вимкнути на роутері ipv6. Тільки не «потони» в цьому потоці інформації. А найпростіше —знайди собі 4g модем/роутер (на даний час в Україні роутера більше lte cat6 не треба, як і смартфонів з lte cat12,16,18,21 ), який порівняно легко прошивається (особливо на Linux), попередньо продивившись 4pda, і вибравши собі модем/роутер, який лекго можна буде «оптимізувати» під т.зв. політику чесного користування інтернетом.
Я всегда просматривал тему, а щас посмотрел и уже нету возможности
Почему вы решили, что 550 грн оператора устроит за год?...чтобы год без абонплат оставили хотя бы за 550 грн