Тариф «Смартфон ЗЕРО» (закритий)

Статус
Закрита.

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy ACE 3 S7272
Re: Тариф "Смартфон ZERO"

Угу. Але на місяць, а не на день.
Без Гба - 200 мБ на день дають.

200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.
Шта? Какие 100 МВ/день? Кто тебе не дал в Тернопольской области 200 МВ? Так и прислали что "не дадим"?

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон

Шта? Какие 100 МВ/день? Кто тебе не дал в Тернопольской области 200 МВ? Так и прислали что "не дадим"?

То якщо нікуди не будеш звонити.
Зазначені спеціальні умови тарифу дійсні для Львівської області.В інших областях діють базові умови тарифу: у Донецькій, Луганській, Полтавській, Сумській та Херсонській областях - 1,50 грн/день, в інших областях – 0,75 грн/день у разі здійснення дзвінка в мережі МТС Україна або на інші мережі України.

http://www.mts.ua/ua/mobile/tariffs/prepayment/smartfon-zero#description

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Biker XTR, а кто говорит про звонки? Ты написал что 200 МВ не дают в Тернопольской области.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Biker XTR
Не неси маячню. 200 мб\доба дають безкоштовно у всіх областях. Гроші беруть лише за дзвінки, і то, лише у випадку здійснення дзвінка, у всіх областях, крім Львівської.

Я сам користуюсь, і купу народу присадив на цей тп. У всіх інтернет безкоштовний всюди. Тому, знаю, що кажу.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

raptor, постав хайд, будь-ласка
Нема чого тут скривати. Це загальнодоступна інформація, яка є на сайті МТС у відкритому доступі. Я нічого крамольного не написав. Такі умови тп. Я там гроші плачу за дзвінки.

Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Нема чого тут скривати. Це загальнодоступна інформація, яка є на сайті МТС у відкритому доступі. Я нічого крамольного не написав. Такі умови тп. Я там гроші плачу за дзвінки.
Все правильно сделали, что открыто. Товарищ Biker XTR или не читает,или посты набивает. Призываю его к ответу, откуда он взял инфу(опыт)..."200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.". :confused:

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos

Все правильно сделали, что открыто. Товарищ Biker XTR или не читает,или посты набивает. Призываю его к ответу, откуда он взял инфу(опыт)..."200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.".
Он ошибся , ответить он уже никак не сможет. Дальше предлагаю не пересиливать с пустого в порожнее.

Biker XTR

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон

Все правильно сделали, что открыто. Товарищ Biker XTR или не читает,или посты набивает. Призываю его к ответу, откуда он взял инфу(опыт)..."200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.". :confused:

А мені дуже цікаво, що багато людей юзають тільки інет в цьому тарифі і нікуди не звонять ? Ось що я мав на увазі - хочеш звонити давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день або плати кожен день від 0.75 до 1.5 грн. якщо ти не у львівській обл. і тоді 200 метрів.

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos
Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Что Вам вообще надо а?

Останнє редагування:
Місто
Київ

Я смотрю, этот тариф выгоднее, как минимум в 2 раза, в сравнении с тп "3д ноль центр", даже если его использовать для звонков внутри сети. Эх были времена: тп "без пзз 025" и инет 8 грн за 20мб на день в течении 80 дней.

Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Я смотрю, этот тариф выгоднее, как минимум в 2 раза, в сравнении с тп "3д ноль центр", даже если его использовать для звонков внутри сети. Эх были времена: тп "без пзз 025" и инет 8 грн за 20мб на день в течении 80 дней.

Для звонков Просто Супер Одесский, для небольшого инета 500мб Смартфон 3г Одесский-150 грн. Для инета с редкими звонками Zero. Дешевле пока нет.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Для инета с редкими звонками Zero. Дешевле пока нет.
Можна і не з рідкими дзвінками. Навіть, якщо дзвонити щодня, то (в нас) 0,75х30=22,5 грн - не такі вже й великі гроші.
І на ворогів - по 35 коп\хв.

kenWood

На світі є одна Країна...
Місто
Симферополь, Украина

что бы 200 мб в день насчитывали нужно первый раз пополнить на 40 грн ? Или 5-ка хватит ?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

что бы 200 мб в день насчитывали нужно первый раз пополнить на 40 грн ? Или 5-ка хватит ?
На 40 треба поповняти. Це обов"язкова вимога для активації умов цього тп. На сайті написано про це. Провірено особисто і неодноразово. І незалежно від того, чи було раніше поповнення на 40 грн.

Статус
Закрита.
Зверху