Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
Угу. Але на місяць, а не на день.При подключении Гба... инета 500 метров?
Угу. Але на місяць, а не на день.
Без Гба - 200 мБ на день дають.
Шта? Какие 100 МВ/день? Кто тебе не дал в Тернопольской области 200 МВ? Так и прислали что "не дадим"?200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.
Шта? Какие 100 МВ/день? Кто тебе не дал в Тернопольской области 200 МВ? Так и прислали что "не дадим"?
Нема чого тут скривати. Це загальнодоступна інформація, яка є на сайті МТС у відкритому доступі. Я нічого крамольного не написав. Такі умови тп. Я там гроші плачу за дзвінки.raptor, постав хайд, будь-ласка
Все правильно сделали, что открыто. Товарищ Biker XTR или не читает,или посты набивает. Призываю его к ответу, откуда он взял инфу(опыт)..."200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.".Нема чого тут скривати. Це загальнодоступна інформація, яка є на сайті МТС у відкритому доступі. Я нічого крамольного не написав. Такі умови тп. Я там гроші плачу за дзвінки.
Он ошибся , ответить он уже никак не сможет. Дальше предлагаю не пересиливать с пустого в порожнее.Все правильно сделали, что открыто. Товарищ Biker XTR или не читает,или посты набивает. Призываю его к ответу, откуда он взял инфу(опыт)..."200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.".
Все правильно сделали, что открыто. Товарищ Biker XTR или не читает,или посты набивает. Призываю его к ответу, откуда он взял инфу(опыт)..."200 мБ на день дають тільки на території Львівської обл. а на Тернопільській давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день.".
хочеш звонити давай башляй РБА і отримуй 100 метрів в день
Я смотрю, этот тариф выгоднее, как минимум в 2 раза, в сравнении с тп "3д ноль центр", даже если его использовать для звонков внутри сети. Эх были времена: тп "без пзз 025" и инет 8 грн за 20мб на день в течении 80 дней.
Можна і не з рідкими дзвінками. Навіть, якщо дзвонити щодня, то (в нас) 0,75х30=22,5 грн - не такі вже й великі гроші.Для инета с редкими звонками Zero. Дешевле пока нет.
В зависимости от региона. Меня лично и мой тп устраиваетДля звонков Просто Супер Одесский
На 40 треба поповняти. Це обов"язкова вимога для активації умов цього тп. На сайті написано про це. Провірено особисто і неодноразово. І незалежно від того, чи було раніше поповнення на 40 грн.что бы 200 мб в день насчитывали нужно первый раз пополнить на 40 грн ? Или 5-ка хватит ?