Тариф «Смартфон ЗЕРО» (закритий)

Статус
Закрита.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Re: Тариф "Смартфон ZERO"

Вот это поворот...

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Baxma, с чего взял? Как видно?

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD

Baxma,
только что проверил через ИП... ничего не урезано, объем тот же (за вычетом использованного за сегодня)... :cool:

• Like
Реакції: lsd
Місто
Луцк

Підкажіть, хто в курсі, ще є можливість активації РБО (рік без оплат) за 92грн, чи вже дорожче? Чи вже взагалі не можна?
Запитую, щоб зрозуміти, чи є сенс купувати... Ще декілька днів є...

Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini

Підкажіть, хто в курсі, ще є можливість активації РБО (рік без оплат) за 92грн, чи вже дорожче? Чи вже взагалі не можна?
Запитую, щоб зрозуміти, чи є сенс купувати... Ще декілька днів є...

1.Так, можливість є. 2. Без зміни 92грн. 3.Сенс є.

Місто
Луцк

Дякую. А можливо ще підкажете, де можна прикупити декілька штучок стартових по гарній ціні?

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

В инторнете.

Місто
Луцк

utwer, маркет якийсь конкретний мається на увазі, чи взагалі?

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Останнє редагування:
Місто
Луцк

та я тут дуууууже рідко буваю :) Я вже й сам зрозумів, про який маркет мова, повернувся потерти запитання, але вже не встиг, ти вже присоромив :)
(ПиСи: заглянув я в той "маркет", а толку? Шукати не можу, Написати нікому не можу, бо немає реєстрації, а для реєстрації не проходжу "фейсконтроль" (немає 100 повідомлень)... Закритий клуб, а не "маркет")

Тоді вже задам ще одне запитання "від чайника" - для активації мені необхідно поповнити на 40грн, а для РБА потрібно 92грн - ті 40 знімаються? Тобто, потрібно 40+92?, чи 40 лишаються на рахунку і потрібно лише 52 туди докинути?

Останнє редагування:
Місто
Луга - Север

Ще декілька днів є...
До чего несколько дней есть? Что-то произойдёт с данным ТП после нового года?

Добавлено через 2 минуты
Можно докинуть всего 52,01 грн. Этого вполне хватает. А можно и сразу положить 91,01 грн., т.к. при активации стартового там на счету 1 грн. уже есть. А потом минус за активацию услуги ГБА и осталось 0,01 грн.

Останнє редагування:
Місто
Луга - Север

Истекает срок активации неактивированных старпаков МТС
Новых уже не будет с датой активации после 31/12/17? Надо будет при необходимости искать уже активированные?

Місто
Луцк

В цьому тарифному плані, якщо активована послуга РБО, є 3Ж? Як я зрозумів з опису, то нема, але один продаван мені написав отаке:
Так, дійсно раніше в тарифі МТС "Смартфон Зеро" 3G інтернет можна було замовити за 30 грн в місяць. Цей інтернет працював від мережі 3MOB. Це було ще тоді коли компанія Vodafone ще не підключила 3G у великих містах України.
Ви можете поповнити тариф МТС "Смартфон Зеро" на 40 і ви будете отримувати безкоштовно кожного дня по 200 Мб 3G!!! інтернету (це є 6000 Мб 3G інтернету на місяць!!!). Не вірите що в цьому тарифі є 3G, то подзвоніть до оператора для підтвердження інформації.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

Только 500мб/мес :D

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107

Запутали человека . :)
Несколько режимов использования ТП : в регионе , вне пределов домашнего региона . В шапке всё есть .

Статус
Закрита.
Зверху