Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
І скільки ж після цього сімок зразу піде на полицю, а в перспективі - в смітник! Лише в мене і найближчих родичів їх піде 7 штук. Так як є зараз, МТС має хоть щось, а після покращення - буде мати 0.Сергій Укр, поки що ні , але я чомусь думаю що після введення 4ж його закриють , а абонентів переведуть у покращений захід
Хозяин-барин.ВФ как бы не сильно заморачивается потерей абонов от предыдущих улучшений !
Це толку 0 з тих, в кого шарова внутрішня мережа. А ми платимо щоденну абонку + міжнародні розмови (інтернет беремо всі від КС\Інтера, МТС - лише для розмов). Це у збиток Київстару, якиє є номером 1, і в якого ці послуги на даний момент дорожчі. Після покращення, всі вернемось на КС, бо толку від другої сімки, яка не є основною, вже не буде. От тоді, МТС отримає 0, і розвантаження мережі від наших розмов, бо сімки підуть спочатку на полицю, а потім - в смітник. МТС по кількості абонентів в нас і так на задвірках, а буде - в повній задниці (бо регіон абсолютно синій).А толку с вас? Сеть грузите, дохода с вас 0. Это не потеря а разгрузка сети будет.
канеш дороже, ибо не равны 0. Сейчас у Кс тарифы дешевле чем у мтс и лайф.якого ці послуги на даний момент дорожчі.
А толку с вас? Сеть грузите, дохода с вас 0.
Та яке там дешевші? В МТС поденна абонка - 75 коп. Де в КС є така абонка?канеш дороже, ибо не равны 0. Сейчас у Кс тарифы дешевле чем у мтс и лайф.
да.В сабжевому тарифі 1 гігабайт за бонуси "Водафон бонус" можна замовити?
В сабжевому тарифі 1 гігабайт за бонуси "Водафон бонус" можна замовити?