Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
Из меньших тарифов обычно был доступен переход в более дорогие той же линейки без всяких жалобВ чаті скаржився, що Smart XS мені не подобається, був запропонований перехід на Smart S+.
напевно ні, на базових умовах це коли сам переводишсяЯ правильно понимаю, что при автоматическом переводе из этого тарифа новый тариф (любой, куда сбросят) будет на базовых условиях до первого пополнения на ХХ гривен?
У кожного різна пропозиція. Все залежить від абонента як він користується.
Базових не може бути так як перший місяць проплачується. Якщо не було місяця безкоштовно, то на базові мали змогу розраховувати.SP777, ну про переведення на Smart XS мені написали, що перший місяць безкоштовно, а потім можливо і базові.
Ну да, сплутав, місяць безкоштовно, а потім денні тарифи.Базових не може бути так як перший місяць проплачується. Якщо не було місяця безкоштовно, то на базові мали змогу розраховувати.SP777, ну про переведення на Smart XS мені написали, що перший місяць безкоштовно, а потім можливо і базові.
Если переводят в Smart XS, а потом самостоятельно подняться, например, в XS+, будут базовые на XS+?Если переводят принудительно - базовых условий уже нет.
Захід теж закривають.перевів декілька номерів на Захід, то на одному на додатковому рахунку гроші-згоріли
знаю, але можливо xs дадутьЗахід теж закривають.перевів декілька номерів на Захід, то на одному на додатковому рахунку гроші-згоріли
Sergiys, получилось заказать РБА?Замовив РБА, очикую перехід. SMS не отримував.
Встигли. Зараз подивився в додатку у мене вже Захід не пропонують для переходу, а ще пару днів назад був. Але здається Турбо з'явився.перевів декілька номерів на Захід
Про какую комбинацию идет речь? Можно под хайд плизВ мене вчора теж не було, через комбінацію вийшло. Турбо є.
Ну кому як.И что хорошего в этом Турбо ?