Kristal
Заблокирован
- Місто
- Київ, (Черкаси): Україна
- Телефон
- LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)
Останнє редагування модератором:
Маркетологи почуяли рыбу и начали загон?Не встиг у "Захiд", натомiсть дають " supernetstart" РБА за 199 та "smart xs+" одночасно.
На одному з" Zero" не було нiчого- пiдключив РБА за 92.Маркетологи почуяли рыбу и начали загон?Не встиг у "Захiд", натомiсть дають " supernetstart" РБА за 199 та "smart xs+" одночасно.
Вам хоть дают, а некоторым ни-че-го
Можу помінятись на лайфсел з ап 20 гр, 10 гіг і 100 хв посекундно.Теж активував РБА з метою подивиться, що буде у результаті.
Якщо на Лайт переведуть, то Лайт + 3м*4 ГБ за 100 грн для мене цікавіше ніж Smart XS з 1 ГБ за 55 грн.
А якщо результатом буду незадоволений, то MNP та привіт Lifecell
Дякую, але номер треба зберегти.Можу помінятись на лайфсел
Просто СИМку Зеро без ГБА - можно .Можу помінятись на лайфсел з ап 20 гр, 10 гіг і 100 хв посекундно.Теж активував РБА з метою подивиться, що буде у результаті.
Якщо на Лайт переведуть, то Лайт + 3м*4 ГБ за 100 грн для мене цікавіше ніж Smart XS з 1 ГБ за 55 грн.
А якщо результатом буду незадоволений, то MNP та привіт Lifecell
Просто СИМку Зеро без ГБА - можно .
А можна поцікавитися - навіщо це якщо Zero прикривають? Мабуть я щось упустив і не розумію?Також міг би купити у вас Зеро за адекватну ціну або обміняти на красивий номер Vodafone.
Підключити РБА за 92 грн і отримати рік дзвінків у тарифі Light.А можна поцікавитися - навіщо це якщо Zero прикривають? Мабуть я щось упустив і не розумію?
1. *101#доброго дня всім.
Сьогодні в мами закінчилось РБА.
СМСка з переводом на Лайт до 01.09 прийшла декілька днів назад.
Прошу підказати:
1. Якою комбінацією можна перевірити свій тариф (чи ще зеро, чи вже змвнили)
2. Якщо тариф ще "зеро" чи можу я зараз замовити ГБА "зеро" за 92 грн, якою комбінацією замовляється, бо забув?
3. Якщо зараз підключиться ГБА "зеро", то після переходу 01.09 на "лайт" ГБА збережеться (цікавить тільки безліміт на розмови)
4. Дякую.