Тариф «29»

• Автор теми Howl
  • Дата створення
Статус
Закрита.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Re: Тариф "29"

Хм. Лічильник хвилин нарахував, а бонусів немає :(

Місто
Рівне (Смига 99%)

Хм. Лічильник хвилин нарахував, а бонусів немає :(

Не забуваємо про специфічний спосіб нарахування:
Нарахування відбувається на бонусний грошовий рахунок у залежності від загальної кількості вхідних хвилин, які отримані на протязі місяця. Так, із початку кожного календарного місяця, при досягненні 2, 4, 6, 8 та 10 хвилини, нараховується по 58 копійок. При досягненні 20, 30, 40 і так через кожні 10 хвилин до 300-ї хвилини (перші 300 хвилин) включно, нараховується по 2 гривні 90 копійок.

За яку кількість хвилин йде мова ?

Місто
Рівне (Смига 99%)

Якщо це перші в місяці вхідні, то маєш отримати тільки 0,58 грн ....
Наступна тривалість дзвінка додається до попереднього значення і так далі ...
Так, якщо за місяць отримаєш 35хв 35с, то доплату отримаєш тільки за 30 хв ...

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i

Я вот не пойму, объясните. Я получаю в месяц 87 грн бонусов (за 300 входящих минут, по 29 коп/за минуту) от входящих с других операторов. При снятии 1,50 грн/день с бонусного счета за безлимит внутри сети - получается 45 грн/мес - и безлимит внутри сети остается шаровым. Достаточно получать 150 минут входящих в месяц с других операторов, и общение внутри сети останется шаровым. Почему вы (и многие тут) переходят с этого тарифа? Он остается лучшим. Пока есть бонусы за входящие. Разве не так?
Отвечаю - потому.
Потому, что номера эти - семейные, и с внешсети туда не звонят.
Там не бизнесмены и бизнесвумены сидят, а простые люди, которым нужна связь с семьей в другой области.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon

А я другого не пойму. Откуда у обычного абонента (бабушки, да и просто студента) будет каждый месяц 150 минут входящих с других операторов? Более того, для того, чтобы баланс был в пользу "бабушки", она должна еще и в обратную сторону (на другого оператора) никогда не звонить. Где взять столько доброжелателей, которые будут постоянно звонить с МТС-Лайф, а ему в ответ никогда?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Якщо це перші в місяці вхідні, то маєш отримати тільки 0,58 грн ....
Я отримав рівно 0,00 грн. Нуль гривень 00 коп. За дзвінок тривалістю 2 хв 53 сек. Лічильник по *100*68# саме цю тривалість відображає.

Місто
Белая Церковь

Я отримав рівно 0,00 грн. Нуль гривень 00 коп. За дзвінок тривалістю 2 хв 53 сек. Лічильник по *100*68# саме цю тривалість відображає.

Ну попробуй довести до 10 мин. с небольшим на всяк случай

Місто
Hranice

Кочевник, Писали, що бонуси переїхали зі 112 на якийсь інший номер, не воно? В Моєму КСі що пише?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

112, 114, 118 і Мій Київстар пишуть: "0.00"

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
  • Like
Реакції: lite

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Priser, ти читаєш неуважно, не тількі мене.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Кочевник, три номери в тп 29+, всі на вхід працюють як і до змін. Смс приходить, бонуси на 112, інколи глючить 100*68. Все як і було по нарахуванню бонусів.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Оператор щиро здивована, що на цьому тарифі нараховуються бонуси за вхід. Попросила скрін екрану при перевірці *100*68#. Щось мені здається, що це був приємний глюк - бонуси за вхід.
Відповідь оператора
Дякую за очікування. Якщо б у Вас був тариф 29+, то бонус Вам би надійшов, але з поточним тарифом його немає (і не буде :( ). Комбінація спрацьовує лише для підрахунку вхідних хвилин в даному випадку
Ну що ж, якщо після цього всім відрубають, не ображайтеся.

Місто
Киев
Телефон
HTC Desire 400, Nokia C2 (4 SIM)

Сейчас с тарифами Билайна непонятно, что глюк, а что нет. Мой приятель, у которого есть ПВ, вчера мне рассказывал, что позавчера у него сняло 1.50 грн. за звонки в сети Киевстара. ТП не изменился. Не очень поверил. Но приятель утверждает, что на внешсеть не звонил, смс-ммс не отправлял, диджинглов и прочей платной ерунды у него нет, интернетом мобильным не пользовался. Попросил сделать его пару контрольных звонков на Киевстар. Результат: снимает с бесплатных минут. Вот и думай, что это было.)

Добавлено через 3 минуты
Кочевник, так что получается: у вас был обычный "29" без плюса, а начислялись бонусы?!

Останнє редагування:

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon

Lemke, Нет. Получается, у нас у всех был обычный "29", без плюса, но начислялись бонусы ;)))

Статус
Закрита.
Зверху