Тариф «5+0 Новий»

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
PrOFF, Не знаю по 466 на всех номерах предупреждение, у меня, а смс позже идет

Місто
Черкассы
Я набирал 466 после получения смс про перевод, там обычное меню без уведомлений.

Місто
Ровно
Не пополнял свой 5+0 Новый месяцев 5, вставил, пополнил на 40. Всё отлично, никаких смс, никаких предупреждений

Місто
Каменец-Подольский
Телефон
Nokia 3310i
Всё отлично, никаких смс, никаких предупреждений
На мій номер - смс прийшло. На номер батьків - ні. ІВР нічого не каже, оператор теж каже що з номером батьків все нормально. Виходить дійсно переведення "вибіркове". Хоча в КС ще є час - умови "акції" діють до 12 липня. Можливо буде друга хвиля кидалова - після 10-12 червня.

Останнє редагування:
Місто
Hranice
Сказали, что переводить будут не всех, а скорее всего (точно не знают) только тех, кто мало пользуется своим номером (о чём придёт СМС: 1-я волна СМС прошла - 2-я будет 02.07, а перевод 10-12.07) и т.к. КС заботится о своих клиентах, то переводит их на более выгодный тариф :)))

Місто
Одесса
Телефон
Samsung I959d(ИТ+МТC); E51("life"+"beeline").
Да, оперативно перевели, хотел сегодня успеть слить, но флаг в зубы.

freelancer

третий прохиндей
Місто
Донецкая обл.
Телефон
Nokia X1

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Переводять всіх? Якщо в номера вже 3 місяці заблоковані дзвінки, але є гроші на основному рахунку, то абонплата знімається? Можливість здійснювати дзвінки відновлюється? Якщо в номера ще не було поповнення на 40 взагалі, але є гроші на основному, то ці номери при переводі в стайл поповнювати на 40 не потрібно, абонплата буде зніматись одразу?

Місто
Севастополь
Телефон
Билайн 29, МТС Партнер
пишут, что нет, читайте тему
Якщо в номера вже 3 місяці заблоковані дзвінки, але є гроші на основному рахунку, то абонплата знімається? Можливість здійснювати дзвінки відновлюється?
Если у Вас 3 месяца заблокированы звонки в связи с достижением нуля на счету и на 40 после этого Вы не пополнялись, то номер блокируется. Восстановление - 15,96 вроде
Якщо в номера ще не було поповнення на 40 взагалі, але є гроші на основному, то ці номери при переводі в стайл поповнювати на 40 не потрібно, абонплата буде зніматись одразу?
судя по "акционным" переходам в АКМР и СКСБК, возможно, пополнять не придется

Місто
Киев
Телефон
Iphone 5
Viktormd, 2 Дня для перевода твоего тарифа в Гандом Стайл!Ну если прокатит и не переведут не растраивайся,до 12.07 переведут!!

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
У кого нибудь выжил 5+0 ?

Мені ні одного не перевели, всі в 5+0 новий.
Не вижили тільки ті, в яких пройшло 3 місяці терміну дії.

Добавлено через 1 минуту
Если у Вас 3 месяца заблокированы звонки в связи с достижением нуля на счету и на 40 после этого Вы не пополнялись, то номер блокируется. Восстановление - 15,96 вроде
Хтось це робив? Чи є сенс це робити?

Останнє редагування:
Зверху