У меня так и получается-звонки до 15 сек.-для опроса статуса сигнализации...
Чем сейчас интересен тариф Алло? Есть ли смысл перейти с него на 29+
А разве не относится то же самое к Алло? Я вон в своё время не переводился в новый Алло, потому что надеялся, что старый сохранится как менее халявный. А вышло наоборот. Но мне зато теперь проще: пользуюсь своим 29+, а там как будет - так будет.А очікування смерті гірше самої смерті (с)
Зараз інет у роумінгу Київстара як і у рідній мережі 25коп/мб?
Дзвінки на КС як на інші мережі 70 коп?
[MENTION=5019]Андрій[/MENTION], Соррі за офтоп: а яка у Алло Білайн "рідна" мережа? Щось я її впритул ніде не бачуЗараз інет у роумінгу Київстара як і у рідній мережі 25коп/мб?
Дзвінки на КС як на інші мережі 70 коп?
KYIVSTARСоррі за офтоп: а яка у Алло Білайн "рідна" мережа? Щось я її впритул ніде не бачу
Але ж для багатьох номерів Бі дзвінки на КС тарифікуються як на ворогів. Саме це мав на увазі Андрій.Так що тепер усьо Київстар
Але ж для багатьох номерів Бі дзвінки на КС тарифікуються як на ворогів. Саме це мав на увазі Андрій.
Відповідь на питання чітка і зрозуміла, від мережі не залежить.Скільки це коштує?
Знаходячись в національному роумінгу в мережі «Київстар», абоненти «Beeline-Україна» користуються послугами мобільного зв’язку відповідно до їхнього тарифного плану.
это еще ерунда, а вот когда чел. дает тебе номер с кодом 068 и при звонке на него тарифицируется как звонок на внешку, т.к. 068 принадлежит тарифу от КСАле ж для багатьох номерів Бі дзвінки на КС тарифікуються як на ворогів. ....
Видимо поэтому в Би и сделали "послабление" и за пятерку можно месяц по 100 минут в день звонить на Би, КС.это еще ерунда, а вот когда чел. дает тебе номер с кодом 068 и при звонке на него тарифицируется как звонок на внешку, т.к. 068 принадлежит тарифу от КС