Тариф "Бум 0/9"

Статус
Закрита.
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Re: ТП Бум 0/9

Самое веселое, что минуты внтутри сети продились на месяц от последнего срока действия, тоесть до 21,06, о чем писал выше, а минуты на внешку на месяц от последнего пополнения, тоесть до 11,06.

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

Berlin, через Мой Билайн.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1

В системі Особистий кабінет є можливість перейти ще на кілька тарифів-різновидів Бум, опису яких нема на сайті. Зокрема про ці я не знайшов в інтернеті жодної інфи:
BUM_0 - Бум (0)
Бум (Light)
SPT_UN_0 - Бум Безліміт (1)
Хтось пробував на них переходити, які там умови?

Lexim

мобильный странник
Місто
Сахара :)

Sagax, Поиск тебе в помощь. Тут уже все эти темы обсуждались.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1

Пошук форуму і гугл нічого, крім мого повідомлення, не знаходить. Про Light знайшов лише питання і припущення, що можливо це звичайний стар.пак. Бум, який замовлявся з сайту. Дякую за гостинність.

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

А решта два? Я не можу знайти, дайте лінки.
А остальные по акция каким-то шли. Т.е. там, по-моему, начислялись дополнительные пакеты СМС, ММС, минут внутрисетевых или Интернет. Сейчас уже не помню.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1

Цікаво, але хотілося б детальніше. То де на форумі умови цих тарифів? Чи мені якісь бали зняли через те, що я не знайшов того, чого нема?

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

Sagax, читать начинай отсюда

В ТП Бум Лайт условия аналогичные с ТП Бум, но при пополнении счета от 30 грн. предоставляются бонусы в виде смс и ммс, Бум-0, обозначаются комплекты Бум друзья. Аналогично Буму Лайт, есть также 29 лайт, и Клик лайт, где начисляются бонусные смс и ммс.

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1

Дякую! Буду також радий почитати інформацію про Бум Безліміт (1) або SPT_UN_0. Я вживаю і відповідно шукаю універсальні ключові слова, у т.ч. оригінальні назви тарифів, як вони написані в системі Особистий кабінет - це полегшує пошук іншим.

Місто
Черкассы

SPT_UN_0 - обычный Бум только с нулевым балансом при активации

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1

В 29 лайт, и Клик лайт при пополнении счета на 30 грн. или более начисляется 100 мин. в сети, 40 смс по Украине и 15 ммс по Украине, в Бум Лайт начисляются только 40 смс и 15 ммс по Украине, так-как минуты не нужны

Насправді у тарифі Бум Light при поповненні рахунку на суму від 30 грн. надають безкоштовні дзвінки, SMS і MMS у мережі строком дії 30 днів та 55 SMS, 15 MMS на всі напрямки, 10 Мб мобільного інтернету строком 15 днів. Вартість хвилини дзвінка на інші мережі - 0,95 грн без ПФ, тарифікація щопівхвилинна. Перейшов зі звичайного Буму (вересневий безліміт) безкоштовно.

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

Насправді у тарифі Бум Light при поповненні рахунку на суму від 30 грн. надають безкоштовні дзвінки, SMS і MMS у мережі строком дії 30 днів та 55 SMS, 15 MMS на всі напрямки, 10 Мб мобільного інтернету строком 15 днів. Вартість хвилини дзвінка на інші мережі - 0,95 грн без ПФ, тарифікація щопівхвилинна. Перейшов зі звичайного Буму (вересневий безліміт) безкоштовно.
Выделенное дают единоразово.

Статус
Закрита.
Зверху