Тариф "Народный"

Как Вы относитесь к введению абонплаты в тарифе "НАРОДНЫЙ"?

• Перестану пользоваться при любой АП!

Голосів: 96 50.5%
  • Буду пользоваться, если АП не поднимут больше 20 коп!

Голосів: 31 16.3%
  • Буду пользоваться, если АП поднимут до 50 коп!

Голосів: 6 3.2%
  • Буду пользоваться, если будет 10 коп. на все и АП 20 коп!!

Голосів: 25 13.2%
  • Буду пользоваться, если будет 10 коп. на все и АП 50 коп!!

Голосів: 4 2.1%
  • Буду пользоваться в любом случае, если АП не будет больше 20 коп!

Голосів: 11 5.8%
  • Буду пользоваться в любом случае, если АП не будет больше 50 коп!

Голосів: 17 8.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    190
Статус
Закрита.

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
Re: Народний тариф

vpro, ти не правий. Ще не так давно екс фанати бомби терпеливо чекали до 2 ночі щоб не дай бог не подзвонити по 50 копійок. Та і в темі лайфу люди писали про те, що тарифікація послуг біля опівночі не завжди коректна. В утелі на ютраї безлім також активувався біля 2 ночі.
ПС Хочеш постійну і надійну тарифікацію круглодобово - дзвони з домашнього провідного (жарт звичайно, хоча ще ніхто не жалівся на рахунки УТК).

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Dfg, так при чём тут глюки (на "Бомбе")до условий тарификации услуг в тарифном плане (на "Народном")?

Місто
Хмельницкий
Телефон
<P535>S5560>GX500>

Вчера проверил счет, -17коп, сегодня -37, посмотрим что будет завтра?

Останнє редагування:
Місто
Черкассы
Телефон
LG G7 ThinQ

Уточните,будь ласка,что будет с номером,если его заблокируют из-за того,что счёт не пополняется?На сколько заблокируют,и что будет потом(ну там типа,когда он снимется с обслуживания совсем)?

Staslviv

Заблокирован
Місто
Львов
Телефон
супербюджетная жабка

раз пошёл такой оффтоп то позвольте и мне полу-оофтоп

http://mobitalks.com.ua/novosti/narodnii-tarif-ot-mts-zvonki-na-kievstar-po-10kop

почитал коментарии ! и понял какие у нас в старне 99% пользователей :dash1:
а еще понравилось " Сам факт вводу того збару - кидалово. Так ставляться до народу всі. не дурно назвали "народний". рівноцінно - "для бидла" або "для лохів". прикро звісно.
щодо його вигідності треба ще подумати, особливо, коли ви часом буваєте заходите в нет і часом буває переліміт у вас. тримаю його поки що як додаток " (с) zhjckfd :)

Останнє редагування:
Місто
Черкассы
Телефон
LG G7 ThinQ

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Berek, Якщо був 0 то зроблять -0,11 і вихідні, інтернет, СМС заблокуються (навіть якщо є пакетні) а вхідні будуть доступні

Місто
Винница
Телефон

Вернули все деньги на мой "Народный", все 11,16 грн. до копеечки. Второй номер не смотрел, но думаю тоже вернут. Теперь на душе поспокойнее, просто придётся ограничиваться в 23:55-0:05.

Місто
Киев

у меня где-то месяц тому назад было такое, что при звонке на киевстар не списывались деньги по 10 коп, а по полной программе, я позвонил в этот же день, прислали смс с номером моей заявки, потом приблизительно через дней 10 - что такая заявка выполнена. Действительно, вернули все назад - тоже около 10 гр :cool:

Staslviv

Заблокирован
Місто
Львов
Телефон
супербюджетная жабка

у кого какой максимальный минус на номере отпишитесь, у меня пока остановилось на - 0,38

Останнє редагування:

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса

Сейчас пришла смс о начислении второй пятерки на бонусный счет по майской акции

Місто
Ніжин / Ярослав

Как они считают - непонятно! но в глубокий минус не уходит!

"Мы считаем-таем-таем, ми рахуєм-..." (с).

Рахують приблизно так: шодня у рендомний час доби знімається 21 коп. за попередню добу. Звідси випливає: коли у жадіни-гав"ядіни, яка не хоче платити купу грошей, і у якої на балансі тримаюцця копійки, стає цих самих копійок менше, як 21 - номер йде у мінусовий баланс. Але ми ж пам"ятаємо, що знімається за попередню добу! тобто "завтра" (відносно доби відходу в мінус) зніметься ще частина від 21 коп, пропорційна до часу від 0.00 до хвилини зняття (з переходом у мінус).

Приклад: вчора у нас на рахунку було 20 коп, ми цілий день тринділи по МТС. Якщо сьогодні зняття відбудеться рівно о 12.00, то баланс складе (20-21) = -1 копійку. але завтра дозніметься ще за півдоби, тобто 24 год. / 12 год * 21 коп = 11 коп, і буде приблизно мінус 12 копійок, після чого більше в мінус не йтиме, бо завтра ми потриндіти при мінусовому балансі не зможемо, отже післязавтра знімати буде ні за що (21 коп * 0 год) = 0 коп. Тобто теоретично максимум мінуса може становити 41-42 копійки (до двох добових абонплат).

Staslviv

Заблокирован
Місто
Львов
Телефон
супербюджетная жабка

попробуйте смс на № 943 обещали 3 грн :) правда только тем кому пришла смс, хотя я попробовал на всех номерах , а вдруг :)

Добавлено через 1 минуту
Mallavar, на ніч не зрозумів ніц, але дякую :eek:

Останнє редагування:
Місто
Винница
Телефон

Не так-то всё просто! На первый номер, с которого сняли 11,16 грн. за звонок на рубеже суток, деньги не вернули! Писал на сайт МТС, ответили что передадут ответственным специалистам, видать не такие они и ответственные. Номер был в отключке, поэтому не проконтроллировал составление заявки (не знал пришла ли SMS с номером заявки).

Что теперь делать? Обращаться снова на сайт с требованием всё же рассмотреть мою заявку или звонить оператору? Только придётся сейчас вспоминать когда я совершал тот звонок.

На номере сейчас -0,51 грн.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

Mallavar, О_о перший раз чую, що знімають пропорційно. Повинні і за другий день мали б зняти повні 21 коп, а не 11

Статус
Закрита.
Зверху