Re: Народний тариф
Доповідаю шановному товариству з невисвітленого (начебто) допоки регіону.
Подзвонив учора до кол-центру МТС і запитав, якого милого мій рідний Ніжин укупі з цілою Чернігівською областю не покритий якимись ТП "без поповнення".
Мила дівчинка трохи помовчала, а потім таким змовницьким тоном і каже, мовляв, єссссть тариф Народний. Я: "як же єсть, када імєнно шо нема? (с) Навіть у фірмовому магазині МТС, і то нема". Вона: ... а можливо, пакети має смисл пошукати у інших магазинах...
Так я й зробив, попхавшись сьогодні на базар. Начитавшись жахів у цій-таки темі, боявся, що місцеві бариги заламають гривень зо 50, і приготувався більше одного Івана Яковича не давати. Коли ж ні, в першій же точці від базарних воріт мені знову по-змовницькому підморгнули, спитавши: "а шо, інтєрєсна тєма?". В одну хвилину подзвонили дилеру, який хвилин ще через 10 прискакав з пакетом. Притому (як вже подібно писали шановні форумчани) видно, що прибіг не із сусіднього ряду, а таки здалека, а мо, навіть приїхав. Спитали мене: "Скока пакєтів треба?", на що я вилупив очі: "Звісно, один!".
Чесний барига запросив за один пакет 15 (прописом: п"ятнадцять) гривень, з чого я так здивувався, що навіть забув поторгуватись. СП красівий, новий. Правда, кульочків-ручок-іншої халяви не пропонували, але чорт з нею.