oldyoung
Заблокирован
- Місто
- Днепропетровск
Я использую почти все. И поминутная тарификация минут на другие операторы это вообще задница. Минуты будут улететь мгновенно.Как будто тех 1000 смс кто то использовал полностью....
Я использую почти все. И поминутная тарификация минут на другие операторы это вообще задница. Минуты будут улететь мгновенно.Как будто тех 1000 смс кто то использовал полностью....
Реально столько нужно именно по работе. А теперь буду на кс возвращаться. Там теперь гораздо лояльнее тарифы и 3г свой, а не 3мобовский который нигде не берет.Используешь почти все потому что дают бесплатно или реально столько нужно смс?
Как будто тех 1000 смс кто то использовал полностью....
У меня на корпе дают 500 смс/месяц на все направления, в среднем использую 100 шт. (+- 20шт.)
Шановний абоненте! З 1.06.2015 у Вашому тарифі відбудуться зміни:
Будуть надаватися 100 повідомлень на місяць без поділу на SMS\MMS. Ці повідомлення можуть бути використані для відправки повідомлень всім операторам України. Понад безкоштовних 100 повідомлень, вартість відправлення одного повідомлення складатиме 1,00 грн/шт.
Вартість дзвінка на мобільні і міські номери України, понад безкоштовних хвилин що надаються в рамках пакету послуг, складатиме 1,50 грн/хв.
З 1 червня для всіх нових та існуючих абонентів Вашого тарифу буде безкоштовно включена послуга «0 за кордон», яка дає Вам можливість дзвонити безкоштовно у межах перших 5 хвилин кожного дзвінка на популярні міжнародні напрямки. Повний перелік країн і детальний опис умов тарифікації в розділі опису послуги - «0 за кордон».
Оплата всіх дзвінків по Україні, включаючи дзвінки на міські номери, номери інших мобільних операторів, а також переадресацію і конференц-зв'язок буде відбуватися за першу секунду кожної нової хвилини.
Розмір щомісячного платежу в тарифі складатиме 100 грн.
Заради справедливості варто зазначити, що свого 3ж у КС ще немає, є тестовий варіант в двох містах України. Темпи розгортання свого 3ж будуть приблизно однаковими в КС/МТС. Найбільша проблема в усіх операторів - угоди з конверсії частот, які треба укласти з МО, без яких не дадуть права на комерційний запуск. А угод досі нема. І навіть коли вони будуть, то в деяких містах, де зараз є Тримоб, нові оператори не зможуть швидко розгорнути свої мережі, через всю ту ж конверсію.А теперь буду на кс возвращаться. Там теперь гораздо лояльнее тарифы и 3г свой, а не 3мобовский который нигде не берет.
смс сообщения , вернее их кол-во в тарифе за такую абонплату является важным в моей работе. Теперь, видимо, придется отказываться и закрывать номер, который знают очень многие ))
Добавлено через 1 минуту
в этом месяце отправил уже 700
Теперь надо будет считать и очень внимательно. Их стало в десять раз меньше.Но насчет смс, то я ваще никогда не считал остаток смс.. их всегда хоть пятой точкой жуй.