Тариф "Супер свобода"

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3
Re: МТС: ТП "Супер свобода"

Купив стартовий СМТ Український. На рахунку 0.
Дзвоню на 7722, щоб перейти на супер свободу. Піся того як робобаба просить натиснути 1 для підтвердження переходу звязок обривається і я далі на Українському. Що за наф., що підкажете робити тепер.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3

Я пробував кілька разів. В мінус не заведе? Чи взагалі не переведе і теба буде подавати заявку знову?

Місто
Кривой Рог
Телефон
LG-E975

Дзвоню на 7722, щоб перейти на супер свободу.

А чому б не придбати одразу СВОБОДУ у фірмовому магазині? Я розумію, що Український це також новий номер, тобто прив'язки до старого немає?

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3

Foxter, У моєму "селі" немає салону МТС + перехід з нового номеру безкоштовний і я чесно кажучи не знав про існування стартового Свободи. Мало того ніде нема карток поповнення МТС на 80 грн. Тому одразу питання: Чи буде вважатися прямим поповнення з банківської карти, чи з терміналу поповнення типу ibox?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

Foxter, У моєму "селі" немає салону МТС + перехід з нового номеру безкоштовний і я чесно кажучи не знав про існування стартового Свободи. Мало того ніде нема карток поповнення МТС на 80 грн. Тому одразу питання: Чи буде вважатися прямим поповнення з банківської карти, чи з терміналу поповнення типу ibox?
Карты на 80грн давно не выпускают - есть на 90грн

Місто
Чыркассе
Телефон
GX200, S75, N73ME

Звонил оператору, узнал новость: переход в тариф пока закрыт, сказала "попытайтесь по 7722 с воскресенья". В "Моём МТСе" не проходит регистрация: "произошла ошибка, повторите позже". Утром пополнил контрактный номер - до сих пор деньги на счету не появились. По 111 целый день рассказывали о проблемах в сети МТС, и что через несколько часов работа сервисов будет возобновлена. Супер МТС!

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3

Щойно перейшов через 7722. Пів дня мучився.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3

Поповнив рахунок банківською карткою на 80 грн. Здійснив дзвінок, зняло як понадпакетні хвилини. По *101*4# - послуга супер свобода не доступна. Що за??? Що робити?

Вибачте... Все вияснив у онлайн підтримці:
Згідно умов послуги «Супер», хвилини нараховуються впродовж доби після поповнення рахунку

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Lenovo S8

Надо привыкнуть, что в МТСе все далается "впродовж доби" или еще больше. Тоже сначало было непривычно.

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X

Надо привыкнуть, что в МТСе все далается "впродовж доби" или еще больше. Тоже сначало было непривычно.

До нынешнего сбоя многие действия делались в течение 1 часа (хоть в условиях и написано, что в течение суток).

Місто
Черкассы
Телефон
Honor 8Х

Мне начислили в течении 4-х часов.

Місто
Львів
Телефон
Oneplus 3

Мені ще не нарахували. :(

Дозвонився оператору за номером 555.
Ще такого не чув: Пакет який ви придбали ще не мав бути проданий. :)
Обіцяли нарахувати хвилини в ручному режимі впродовж кількох ДНІВ.
Ну і сервіс. ;)

Останнє редагування:

просьба помочь. какова максимальная продолжительность разговора в этом тарифе? знаю, что инфо где-то есть в теме, но не смогу сейчас перелопатить ее всю с телефона. Заранее спасибо.

Alex-MTS

Александр
Місто
Черниговская обл.
Телефон
Nokia 6303i

Дзвоню на 7722, щоб перейти на супер свободу. Піся того як робобаба просить натиснути 1 для підтвердження переходу звязок обривається і я далі на Українському. Що за наф., що підкажете робити тепер.
Жди, тариф может и сменится. Было уже такое...

Місто
Киев

Меня кажись отключили красные мрази...
пишет телефон "сим не активна"
что в таком случае делать?
Написал обращение в онлайн, жду ответа.
Ну что делать мне, новому пользователю мобильной связи если я пока-что в силу своего маленького абон-стажа знаю всего один номер друга на алло-билайне? :D

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X

Ну что делать мне, новому пользователю мобильной связи если я пока-что в силу своего маленького абон-стажа знаю всего один номер друга на алло-билайне?

Сходить в ЦОА и с честными глазами пытаться убедить в этом экспертов.

Зверху