Тариф передплати «Турбота» (2025)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
moby, если рега на паспорт может быть ограничение по количеству

Місто
kyiv
Місто
kyiv
чому акційний тариф?)
Його можуть отримати в Запоріжжі? Ні. Тому акційний і обмежаний
Ніби було сказано що на даному етапі він доступний лише в Києві, бо його поки тестують, а далі скоріш за все буде розширення регіонів де можна буде придбати.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
@SvPet, Ви пенсіонер?
так. Пенсіонер. У магазині працівник Лайфселл не дивився пенсійне посвідчення. Він попросив паспорт і сказав: якщо мені нема 60 років, то тарифний план не активується. Можливо, так у цьому магазині, а в інших продають та дивляться лише пенсійне посвідчення.
До сьогоднішнього дня я користувався корпоративним тарифом Ваш вибір за 75 грн на місяць. Тепер він мені не потрібний. Віддам подрузі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На мою думку Ваш Вибір кращій.
Для мене не краще. Цей номер мій, прив'язаний до мого паспорта. Можу зробити фінансовим. Термін номера продовжується на рік після поповнення. А той "віртуальний контракт" сьогодні є, а завтра – невідомо. Оформлений на підприємство, яке зараз знаходиться неподалік кордону з рашою. Те підприємство страждає від обстрілів. Для мене цей тариф надійніший. Він мій.

Morino

Користувач
Місто
Львів
По турботі, оператор, сказав можна на існуючий номер, але його спочатку в магазині пенсіонер має зареєструвати, і потім буде доступний тп, як реєструвати номер через сайт, так не працюватиме, спитав чи можна по довіреності, то поки не знають.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
mikle, позвони котикам і спитай. Мо вручну підключать
Вказаний тариф є можливість тільки придбати у вигляді нового стартового пакета з новим номером. Тарифний план доступний для підключення виключно для громадян похилого віку (60 і більше років). На даний момент придбати стартовий пакет можна лише в обмежених локаціях, зокрема в Київській області, у вибраних відділеннях Укрпошти, магазинах lifecell або у листоноші при отриманні пенсії.
Post automatically merged:

Котик не породистий попався?

Місто
Киев
Сьогодні зайшов у магазин Лайфсел. Купив новий тарифний план Турбота.
Користуюсь із задоволенням.
Номер зареєстровано на мій паспорт. І код підтягнувся.
До речі, є тарифна підписка. На 12 місяців 1020 гривень (якщо не помиляюсь).
Дуже вдячний цьому форуму за те, що дізнався про новий тариф від Лайфселл і купив.
Ви брали цей тариф у Киівський області чи у Києві у нас у Києві іх немає у продажу

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
ТП "Турбота" ввели после моего перехода на ИТ, держу на балансе 5 грн - с посекундкой мне на месяц хватает.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Shinime, дуже не помітний тариф для залучення подібних ресурсів. Форум просто скучив за халявою, а так поки балакати нема про що.

Зверху