Интересно его инвалидам дают, или только пенсионерам по возрасту?SvPet, Ви пенсіонер?
Интересно его инвалидам дают, или только пенсионерам по возрасту?SvPet, Ви пенсіонер?
чому акційний тариф?)З іншого боку не треба плутати прп і акційний тариф з дуууже обмеженою кількістю і дорогим рівнем входуне треба плутати Бізнес та звичайний ПРП.
Його можуть отримати в Запоріжжі? Ні. Тому акційний і обмежанийчому акційний тариф?)
Ніби було сказано що на даному етапі він доступний лише в Києві, бо його поки тестують, а далі скоріш за все буде розширення регіонів де можна буде придбати.Його можуть отримати в Запоріжжі? Ні. Тому акційний і обмежанийчому акційний тариф?)
так. Пенсіонер. У магазині працівник Лайфселл не дивився пенсійне посвідчення. Він попросив паспорт і сказав: якщо мені нема 60 років, то тарифний план не активується. Можливо, так у цьому магазині, а в інших продають та дивляться лише пенсійне посвідчення.@SvPet, Ви пенсіонер?
На мою думку Ваш Вибір кращій. Тому і кажу що дещо не розумію збудження форуму.Ваш вибір за 75
Как и с тысячей, сами знаете от кого.Матвєй, ушлые барыги на фейсбуках и олх помогут
Для мене не краще. Цей номер мій, прив'язаний до мого паспорта. Можу зробити фінансовим. Термін номера продовжується на рік після поповнення. А той "віртуальний контракт" сьогодні є, а завтра – невідомо. Оформлений на підприємство, яке зараз знаходиться неподалік кордону з рашою. Те підприємство страждає від обстрілів. Для мене цей тариф надійніший. Він мій.На мою думку Ваш Вибір кращій.Ваш вибір за 75
Якщо номер давно зареєстрований через сайт з використанням BankID, то як оформити тариф "Турбота"?як реєструвати номер через сайт, так не працюватиме
Вказаний тариф є можливість тільки придбати у вигляді нового стартового пакета з новим номером. Тарифний план доступний для підключення виключно для громадян похилого віку (60 і більше років). На даний момент придбати стартовий пакет можна лише в обмежених локаціях, зокрема в Київській області, у вибраних відділеннях Укрпошти, магазинах lifecell або у листоноші при отриманні пенсії.mikle, позвони котикам і спитай. Мо вручну підключать
Ви брали цей тариф у Киівський області чи у Києві у нас у Києві іх немає у продажуСьогодні зайшов у магазин Лайфсел. Купив новий тарифний план Турбота.
Користуюсь із задоволенням.
Номер зареєстровано на мій паспорт. І код підтягнувся.
До речі, є тарифна підписка. На 12 місяців 1020 гривень (якщо не помиляюсь).
Дуже вдячний цьому форуму за те, що дізнався про новий тариф від Лайфселл і купив.
Місто Біла Церква.Ви брали цей тариф у Киівський області чи у Києві у нас у Києві іх немає у продажу