Молодіжний тариф Joice ціна: 260 грн/місяць – Vodafone Україна
Архівний тариф Joice з безлімітним трафіком на улюблені застосунки ► 15 ГБ плюсом до безліміту на застосунки і 1 000 хвилин по Україні ? 0 800 400 111

Скорее всего, без "акции" (по 135 грн в течении 3-х месяцев), а сразу по умолчанию 170 грн/месЗа якими? Джойс Старт?
мені таке саме прийшло на 4ж смартіксел з РБА.В Мій Водафон в акціях з'явилась пропозиція перейти з Joice з РБА на SuperNet Start, оператор мол підібрав для мене цей тариф.
У них там все гаразд?
мне такое пришло на смарт хс с гба. похоже, отправляют тупо либо-куда случайным образоммені таке саме прийшло на 4ж смартіксел з РБА.В Мій Водафон в акціях з'явилась пропозиція перейти з Joice з РБА на SuperNet Start, оператор мол підібрав для мене цей тариф.
У них там все гаразд?
Так, з 00:00 до 08:00 поповнитись на 10, отримати 180, далі спробувати самостійно замовити місячний пакет послуг через комбо *101*444#. Якщо за запитом не списує - дочекатися 08:00: якщо не зняло місячну - писати до підтримки, щоб вручну підключили.як не попасти на дену плату 15грн... поповнити після опівночі. В 00.00..год... чи як..
Дякую)))Так, з 00:00 до 08:00 поповнитись на 10, отримати 180, далі спробувати самостійно замовити місячний пакет послуг через комбо *101*444#. Якщо за запитом не списує - дочекатися 08:00: якщо не зняло місячну - писати до підтримки, щоб вручну підключили.як не попасти на дену плату 15грн... поповнити після опівночі. В 00.00..год... чи як..
Ну й для довідки: денну все одно може списати перед місячною, тому я б поповнювався на 15, а не 10 грн.
А як ви можете попасти на денну 15, якщо поповнити на 10? Чи у вас є ще гроші?Доброї ночі...Можливо вже хтось і запитував... але підкажіть прийшла смс даруємо 180 за поповнення 10... як не попасти на дену плату 15грн... поповнити після опівночі. В 00.00..год... чи як..Дякую)))
6 гривень на рахунку..Дякую зрозумів .. спробую вночі.)))А як ви можете попасти на денну 15, якщо поповнити на 10? Чи у вас є ще гроші?Доброї ночі...Можливо вже хтось і запитував... але підкажіть прийшла смс даруємо 180 за поповнення 10... як не попасти на дену плату 15грн... поповнити після опівночі. В 00.00..год... чи як..Дякую)))
Я завжди роблю так: поповнюю на необхідну суму, після цього одразу виводжу всі гроші, що можна, а пакет за бонуси сам підключається через хвилин 5 чи меньше. Роблю це після 00-00, але, можливо останього разу навіть і до 00-00 зробив і все норм було, але точно не пам'ятаю час.
Не відключається нічого... послуга буде активна хто підключив... користуюся зараз ...все працює.. 2000хв..20 гб нету...Фрешш, Да.Тариф з підключеним онлайн спротивом після 3 місяців знімає 185 ?. Если оплата была вовремя в течение 3 месяцев. Если нет. То будет 170 грн. Отключается услуга.На опыте своём. В январе проверял.
Что ещё доступно?
Платив... але не завжди...Dj Sirius, Вы не платили ап? Или уже сняли ограничения?
Купив стартовий 1 грудня 2022 активував послугу.... потім лютому березні не платив ... не було потреби... зараз поповнив. Послуга на місці . 185 грн.Dj Sirius, Вы не платили ап? Или уже сняли ограничения?
Мабуть глюк... в чат попробуйте написати якщо Вам потрібна ця послуга... можливо допоможуть..)))Dj Sirius, Значит у меня глюк. Я купил в ноябре. Не пополнил Я январе. Просто забыл. И сразу пришла смс. Джойс Макс отключена. Повторное приключения невозможно. Стоимость услуг теперь 135 грн.
Спасибо что пользуетесь услугами водафон.. Такой горький опыт.
Чомусь на оф. сайті зникла інформація про подорожчання з 22.02.2024 р. Вчора ще було. Може передумали?