Молодіжний тариф Joice ціна: 260 грн/місяць – Vodafone Україна
Архівний тариф Joice з безлімітним трафіком на улюблені застосунки ► 15 ГБ плюсом до безліміту на застосунки і 1 000 хвилин по Україні ? 0 800 400 111

А скільки був,на голодному пайкуПереглянути вкладення 51072таке пришло на joice
чуть більше пів рокуА скільки був,на голодному пайкуПереглянути вкладення 51072таке пришло на joice
канеш списываются.Подскажите....Если роздавать интернет на другой телефон то мегабайты списываются или безлим как на телефоне в котором симка стоит?
Списывается - об этом прямо написано в официальных условиях на их сайтеПодскажите....Если роздавать интернет на другой телефон то мегабайты списываются или безлим как на телефоне в котором симка стоит?
К сожалению, нет.Возможно ли взять симку без тарифа и выбрать Joice?
Мігрувати? В сенсі, перенести номер? Тоді номер діє ~120 днів: якщо протягом цього часу не поповнили на 5 грн - блокується.если мигрировать на Джойс с другого оператора, то сколько можно не пополнять счёт?
Точніше, обирається одразу. Я коли переносив в вересні, то отримав перший місяць безкоштовно + сплатив за сімку 1 грн, яку повернули на рахунок. Зараз щось змінилося?В Joice тариф оплачується відразу при перенесенні номеру
Це ти точно про Joice кажеш?отримав перший місяць безкоштовно + сплатив за сімку 1 грн, яку повернули на рахунок.
2.5 навіть на 720 не вистачить.А з шейпом у тарифі вийде дивитись відео з якістю 1080? Вистачить 2,5 мегабіт??? Чи тільки 480, 720 ?
Дякую. Скоро вже дійду до шейпу. Цікаво як воно буде...2.5 навіть на 720 не вистачить.А з шейпом у тарифі вийде дивитись відео з якістю 1080? Вистачить 2,5 мегабіт??? Чи тільки 480, 720 ?
У ютуба рекомендовані бітрейки відео - 2.5Мбіт на 480Р, 5 на 720Р і 8 для 1080Р
Та ну, припини. У Лайфсела шейп в 1Мб 480р показує аж гай шумить. Люди подейкують що і 720р дивляться, але стартує довго чекати.2.5 навіть на 720 не вистачить.
У ютуба рекомендовані бітрейки відео - 2.5Мбіт на 480Р, 5 на 720Р і 8 для 1080Р
Із стартує довго, це чудовий аргумент. Якщо достатньо почекати буферизації, то можна і 1080Р дивитися на 100кбіт, звісно очікування буде дууууже довгим, але то ньюанси.Та ну, припини. У Лайфсела шейп в 1Мб 480р показує аж гай шумить. Люди подейкують що і 720р дивляться, але стартує довго чекати.
У мене Джойса немає, і що таке шейп 2,5Мб від Водафон мені не відомо, але досвід підказує що 720р має працювати.
Еге ж, а ще можна через ADB викачати за пару-тройку годин весь п'яти-хвилинний ролік. Мова про те, що "довго стартує" це 5-10 сек, а за цей час багато не викачати.Із стартує довго, це чудовий аргумент. Якщо достатньо почекати буферизації, то можна і 1080Р дивитися на 100кбіт, звісно очікування буде дууууже довгим, але то ньюанси.
в джойс нужно купить стартовый пакет за 135 грн при переходе с другого оператора. переходил и в сентябре, и в октябре и даже 3 дня назад- схема одинаковая со всеми номерами. за 1 гривну можно мигрировать в любой другой тарифМігрувати? В сенсі, перенести номер? Тоді номер діє ~120 днів: якщо протягом цього часу не поповнили на 5 грн - блокується.если мигрировать на Джойс с другого оператора, то сколько можно не пополнять счёт?
Я MNPшнувся 09.09.2022 - номер діє до 02.01.2023.
Post automatically merged:
Точніше, обирається одразу. Я коли переносив в вересні, то отримав перший місяць безкоштовно + сплатив за сімку 1 грн, яку повернули на рахунок. Зараз щось змінилося?В Joice тариф оплачується відразу при перенесенні номеру