Молодіжний тариф Joice ціна: 260 грн/місяць – Vodafone Україна
Архівний тариф Joice з безлімітним трафіком на улюблені застосунки ► 15 ГБ плюсом до безліміту на застосунки і 1 000 хвилин по Україні ? 0 800 400 111

Я в п'ятницю повертався з Лайфселл саме на Джойс, купував стартовий за 135 гривень. Це при тому, що а/п на перші півроку 100 гривень.Я коли переносив в вересні, то отримав перший місяць безкоштовно + сплатив за сімку 1 грн, яку повернули на рахунок. Зараз щось змінилося?
Мені здається, що ти лукавиш! Для переходу по МНП на тариф Джойс ти купуєш стартовий пакет Джойс за 135 гривень і ніяких інших варіантів!zima, ок, передам менеджерессі, яка оформляла мені MNP, що вона забула стягнути з мене першу абонплату по обох номерах. Мабуть, закохалась і тому так вийшло. Приємно![]()
Коли здається - хрестяться, а коли хрестяться - ще більше здається!Мені здається, що ти лукавиш! Для переходу по МНП на тариф Джойс ти купуєш стартовий пакет Джойс за 135 гривень і ніяких інших варіантів!
может прийти и получше, если на эту не соглашатьсяПрийшла пропозиція
Ну так собі... Краще б запропонували СНС за 290 грн![]()
А если купил новый номер с этим тарифом, и через неделю мне уже предлагают год за 1270, есть вероятность, что предложат дешевле? Или новым не предлагают?может прийти и получше, если на эту не соглашатьсяПрийшла пропозиція
Ну так собі... Краще б запропонували СНС за 290 грн![]()
![]()
тут лотерея. Могут и предложить. Если не горит кормить номер деньгами, то я бы ждал получше предложений.А если купил новый номер с этим тарифом, и через неделю мне уже предлагают год за 1270, есть вероятность, что предложат дешевле? Или новым не предлагают?
ДаА сей тариф доступен при миграции с контракта?
Ну так перейти по MNP с контракта на любой другой оператор, а через месяц вернуться обратно и выбрать себе joicevlady, сейчас с контракта на него не перейти. Только по MNP
Ну на пів року тільки, а якщо повернутися на контракт - то вже на рік.Ещё и скидку получить.
Круто! Чудовий ролик...надихає!)