Тариф передплати «Joice» (2019) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
zima, ок, передам менеджерессі, яка оформляла мені MNP, що вона забула стягнути з мене першу абонплату по обох номерах. Мабуть, закохалась і тому так вийшло. Приємно 😍

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я коли переносив в вересні, то отримав перший місяць безкоштовно + сплатив за сімку 1 грн, яку повернули на рахунок. Зараз щось змінилося?
Я в п'ятницю повертався з Лайфселл саме на Джойс, купував стартовий за 135 гривень. Це при тому, що а/п на перші півроку 100 гривень.

zima, ок, передам менеджерессі, яка оформляла мені MNP, що вона забула стягнути з мене першу абонплату по обох номерах. Мабуть, закохалась і тому так вийшло. Приємно 😍
Мені здається, що ти лукавиш! Для переходу по МНП на тариф Джойс ти купуєш стартовий пакет Джойс за 135 гривень і ніяких інших варіантів!

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Мені здається, що ти лукавиш! Для переходу по МНП на тариф Джойс ти купуєш стартовий пакет Джойс за 135 гривень і ніяких інших варіантів!
Коли здається - хрестяться, а коли хрестяться - ще більше здається!
Я розписав, як в мене було. Хто не вірить - проходить повз. У кого буде аналогічна ситуація - подякуйте та МОВЧІТЬ! Нехай скептики страждають ;)
І щоб закрити цю оффтопну тему додаю знятки старпаку та історію тарифів з системи Мій Водафон, на яких видно що старпак потрібно було "активувати до 31.12.2022". А також уважні індіанці, на кшталт Зоркого Ока, здатні помітити, що 08.2020 було підключено тариф SuperNet Start: але ж перенос по MNP був 09.2022, як же ж це я примудрився отримати тариф ще до подачі заявки на перенос номера? Магія? Фотошоп?! Безсовісна брехня, не інакше! І не каюсь, падлюка! Вирок - винний!
P.S.: В попередньому моєму повідомленні була посміхайка, але воно містило цілком серйозну причину - "ексцес виконавця". Можливо, менеджеркиня щось наплутала і подарувала мені місяць оплаченого Джойсу. Можливо, офіційному ЦОА при видачі сімки по MNP тре було збути старпаки, строк яких добігав кінця. Можливо, була якась "тиха"* акція, накшталт описаній на форумі "5 за ціною 2", коли при оплаті двох абонплат Джойса (270 грн на той момент) додавали ще три в подарунок по 0 грн (зараз, мабуть, вже не діє).
* Цю акцію тре було "вициганити" у менеджера, бо сам він міг про неї і не "згадати" :)
Отже, в вересні зірки зійшлися: ретроградний Сатурн змусив Перігелія засадити Офігелії. Звісно, не генерал свинорильських військ - але теж норм, місяць Джойса за 1 грн: заздріть, заздріть мені повністю ~~^_^~~

Вкладення

• IMG_20221121_064551_917.jpg
    IMG_20221121_064551_917.jpg
    138.8 КБ · Перегляди: 61
  • IMG_20221121_064555_861.jpg
    IMG_20221121_064555_861.jpg
    55.9 КБ · Перегляди: 60
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
С симкартой для переноса номера и должно быть за 1 грн, а если принуждают покупать стартовый пакет, то точно будет с оплатой первого месяца. Думаю, что тут всё понятно!

Місто
Киев
Прийшла пропозиція
Ну так собі... Краще б запропонували СНС за 290 грн ;)
может прийти и получше, если на эту не соглашаться ;)
А если купил новый номер с этим тарифом, и через неделю мне уже предлагают год за 1270, есть вероятность, что предложат дешевле? Или новым не предлагают?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
А если купил новый номер с этим тарифом, и через неделю мне уже предлагают год за 1270, есть вероятность, что предложат дешевле? Или новым не предлагают?
тут лотерея. Могут и предложить. Если не горит кормить номер деньгами, то я бы ждал получше предложений.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А сей тариф доступен при миграции с контракта?

Morino

Користувач
Місто
Львів
В моєму смт через відключення всі сімки вф розібрали, бо робить під час відключення довго, а кс і лс повно їх.

Місто
Украина
Телефон
iPhone 16 pro

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Зверху